Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета
аз спазвам режима от 2 месеца и мога да се похваля с -5кг.  Simple Smile Много съм доволна, засега продължавам задължително искам още един. За повече не знам, чувствам се добре и не мисля да прекалявам. Само ме плашат следващите етапи, искам да си задържа трайно теглото на това ниво. Ще следя темата за съвети и опит

# 556
Боби, чудесен резултат! Ще ги задържиш не го мисли това. Плавно сваляш, така че организма не е стресиран и няма да започне да се запасява в последствие.
Мдаа, аз плача за масаж. От 3 дни усещам, че като натисна по краката ме боли. Явно имам някакъв скрит целулит, защото на повърхността не се вижда нещо сериозно, дори е доста гладко...
Днес съм изяла половин кило телешко Grinning Ще го броя П ден. Утре може да пропусна, ако не се изкуша по-късно да сложа нещо различно от протеин. Водата ми куца, но е поправимо. Пия по литър, но не повече.
Друго...ами намерих му цаката на апатичното ми настроение - музика Simple Smile

# 557
  • Плевен
Браво! Наслаждавай се! Но, Алтче, изпивай си задължително 1,5 л.вода!!! Трябва да се отмиват отпадните продукти от месото(пикочната киселина)...иначе...подагра, бъбреци.
Аз хапнах тази вечер броколи и месце от пиле на грил. Изпих си дежурната чаша мляко с чай и съм хепи.
Тери, аз не мога да си представя колко килограма е сега една клоняща към анорексия преди 1-2 години...жена...при това сега е майка! Сгрешила е цифрата!
Боби, много разумно звучиш! Поздравления за постиженията! Каква цел имаш и от колко кг.тръгна? Предполагам имаш малко да сваляш.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 22:14 от ArhMih

# 558
ехоооо, приветско и от мен, чета си ви най-редовно, но все не ми се пише. втора при мен си върви ок, вече съм стабилно на 75 кг, което при положение, че стартирах преди малко повече от месец с 81 ме радва. но искам заветните 70, и по възмовност за коледа. на последък не съм особено стриктна, не спазвам схема и съм си все ПЗ, знам че така ще се изтормозя повечко, защото се получава мн по-бавно, ама то.... все поводи за почерпки Simple Smile но следващата седмица ще се постарая да направя поне няколко чисти П дни...
и едно огромно прегрешение - вчера моята обична баба имаше РД и какво е то РД без торта... хапнах си едно парче, пък ако ще и да се разчуе Grinning не ми пращайте виртуални шамари, моля ви Simple Smile

# 559
  • София :(
     Добра ви вечер, петъчна вечер!
   За една седмица се разделих с още килограм, килограм и малко. Бавничко се суркам по пейките надолу, бавничко дънките ми стават все по-удобни след пране и все така бавничко се опитвам да се накарам да се захвана с някаква физическа активност. Е, това последното не ми се получава и това си е  ooooh!
   meri66, Teriyaki значи добре, че не ми се прияжда често сладко, ще си ползвам течния подсладител изпитан в борбата, когато приритам, въпреки че и него гледам да го избягвам.
  Ври, пък и другите, на които 5 П/5 ПЗ им тежат, аз и сега си спазвам една схема на редуване сътворена и изпитана тук, в темата - 4П / 3 ПЗ, която много добре се връзва и с дните от седмицата - от понеделник до четвъртък - протеини; петък, събота и неделя - салатки, готвено със зеленчуци, супички... Ако много държите съотношението П/ПЗ да е 1:1 винаги можете в четвъртък на вечеря да включите една салата и всичко е  Peace
   Всъщност няма голямо значение дали схемата е 1:1, 2:2 или 10:10, в края на седмицата или месеца, като теглите чертата резултата е почти един и същ ако организма ви се е настроил на даденото редуване. Важното е да не ви тежи спазването на избраната схема и да не се изкушавате да я променяте ден през ден.
   MargaritaIlcheva, никак не е дълго и е много полезно, защото девойките тук, поне някои, си мислят, че щом свалят с прегрешения ще продължат и да задържат с прегрешенията и не вярват на такива като мен, които са доказателство за обратното  Blush
   Позналите се да не се обиждат, а да се замислят моля!
   Alt+F4, прочетох вече, че си си намерила лек за дупката, но въпреки това Hug. Не забравяй приказката на бабите ни - дупе знае 2 и 200  Peace Не оставяй проблемите да те ръководят!
   Здравей, The Princess! Не, ти не започваш Дюкан, просто отново се опитваш да търсиш внимание. Не знам какъв ти е проблема, но потърси квалифицирана помощ за разрешаването му и не досаждай!
   bebeshki, единствения проблам на връщането във втора е психологически иначе... караш си по избраната схема и си свиркаш. Но не забравяш и да се настройваш, че трета не значе свобода в яденето - напротив. Оказва се там ограниченията и вниманието трябва да са още повече, защото  Animal Pig решава, че строгия тъмничен затвор е приключил и се опитва неистово да избуши кочинката  ooooh!
   boby_, справила си се чудесно до тук, вярвам че ще е така и в следващите фази  Peace
   mamaslon, никаква втора не върви при теб - миналата седмица тирамису, тази торта... Празниците няма да свършат, нито тортите, а ти бавничко ще загубиш мотивация, ще се пуснеш по течението и... отново ще се върнеш в темата с килограмите си от старта, че и с повече...
   Както и да е... време е да ви пожелая лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 560
Момичета, нещата пак се нареждат. Хапвам си П , но най-вероятно ще мина на друга схема 4П и 3 ПЗ. Кг са си все същите +-500 гр., което си е нормално. Силно се надявам за месец да бутна още 3 кг надолу. Иначе преди 2 дни ме видя моя позната, която ме беше виждала точно когато започвах режима. Остава изумена от резултата ми, каза, че съм се стопила Simple Smile Аз много съжалявам,че не съм си направила няколко снимки преди и сега, но явно има разлика Simple Smile Simple Smile Simple Smile Спокойна вечер и мноого усмивки Simple Smile Grinning Simple Smile

# 561
  • Испания
Цитат
Ако много държите съотношението П/ПЗ да е 1:1 винаги можете в четвъртък на вечеря да включите една салата и всичко е  Peace
   Всъщност няма голямо значение дали схемата е 1:1, 2:2 или 10:10,  
А бой, де! Naughty Току виж някой решил, че може 10:10. А салата вечер е ПЗ ден. Няма 1/2 П.  Wink

Поздравления за сваления килограм.  Hug

# 562
  • София :(
   Ох бе, smileys , аз образно така... `щото приемам, че са чели и са на ясно, че максимума е 5:5, пък и нали все се оплакват, че 5 дни на протеини им били много... На мен пък ми объркват броенето тези схеми, а и се оказва, както и първия път, че ми е по-трудно да измисля какво да ям в ПЗ дните, отколкото в П... Лятото добре - мога да изкарам 6 месеца на салати, ама с хляб и сирене, обаче през зимата... Ей на, днес трябва да ми се брои ПЗ ден, а съм изяла един домат кумато и един корнишон. Вярно, че краставичето беше като буталото на асансьорен мотор, ама... Другото беше тричаво хлебче, пилешка шунка, скумрия на грил тигана и към то 3 л вода.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 22:25 от mimensita

# 563
  • Испания
Мимсче, в събота правих две шунки наведнъж и руло от шкембе. Станаха страхотни. chef Ако искаш подробности, утре, че ми е трудно кълването на телефона.  Joy

# 564
  • Пловдив

Да си дойдем на думата  Laughing

# 565
  • UK
Как сте красавици?  Hug

И аз да се отчета, след о-о месец Дюкан има видима промяна в талията, което е страхотно, но пък този път ми е по-трудно да спазвам режима, не знам защо така съм се разглезила.  Rolling Eyes Много ми е напрежението в работата явно.
bebeshki- поздрави за успеха  bouquet
mimensita- хубава петъчна вечер  Crazy Кажи кой подсладител ползваш. С движението трябва да се стягаме. Naughty Моята цел е 20 мин на кроса, но не мога да намеря 20 мин на ден.  Whistling.

mamaslon-намери начин да се мотивираш, направи си вкусни протеини и след 2 днена няма да се сещаш за нережимности.

Днес ми е ден за готвене и си направих тиквена супа, тиквички на грил и ориз от карфиол. В момента се маринова риба и другия протеин ще са ми варените кюфтенца на Ври. За закуска: палачинки с тиква и яйца с карфиол. Повече хапвам както ми казахте.  Sunglasses
За закуска днес направих палачинки с тиквичка, станаха чудесни. Децата излапаха втората доза (6сл овесени трици общо).

# 566
Teriyaki, като чета какви вкусотии готвиш, ми се иска да съм у вас  Laughing Аз нещо съм скарана с кулинарията, все еднотипно и скучно, може би това е решението да не се изкушаваме т.е да си готвим поовече вкусотийки ( режимни разбира се ) Simple Smile. Аз днес пропуснах закуска, за обяд яйчица и десертче кисело млекце с канела. За вечеря ще му мисля после, а сега ще се стягам за тренировки, отивам да подскачам Simple Smile Хубав уикенд на всички.

# 567
Момичета, почерпете се за мое здраве, днес помъдрявам с още една година  bowuu

# 568
Ври, честит празник! bouquet Пожелавам ти преди всичко здраве, много късмет и положителни емоции.  bouquet Весел празник и наздраве!

# 569
  • Плевен
Врш, Честит Рожден ден! Пожелавам ти да постигнеш целите и мечтите си с лекота, да обичаш и да си много обичана жена и успех във всичко, с което се заемеш в живота!

Общи условия

Активация на акаунт