Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
.Дилянка , докато децата си играят, правя това. Няма време да отворя книга,че все врещят за нещо, ноо да се ров Grinningя във форума става
Тед , храната за съжаление не може да се дели просто на ВМП,иначе нямаше да твърди,че различната храна,пък била от същия вид,ни влияе по различен начи . Има значение дали е ядеш днес 1 кг. праскови или съответните калории  паста, или 4 с.л. Захар, или 2 л. Мед например. И щом Франк си прави високопротеинови кълнове,значи все пак не е на 80-10-10,което пак иде да докаже,че мускули с броколи трудно се правят. А и дори Франк не е бил цял живот на този режим, бил е конвенционален билдър, с големи мускули и високопротеиново и с добавки традиционно билдърски хранене/така четох, не съм се задълбавала в битието му/. И тук пак идваме до тезата,че всичко в живота се наслагва и има значение и е свързано,не може да го анализираме индивидуално. Както и да е, де, ей така си разсъждавам на глас,пък нека всички си правим, каквото ни е кеф и ни радва.
Смайл , не ги слушай момичетата бе,право в киреча и в атака. Можеш,ако искаш и без глад и лишения.Аз съм сваляла 20кг. За 3 месеца до степен да си ми е супер на мен,та става. Тренировки- Шон топи максимално сланинки,ама не знам как ше ти дойде изведнъж. Може би нещо за начинаещи като за начало си е наистина най-добре. Храна-ти си знаеш, на мен ми действа нисковъглехидратно хранене,но без крайности. На друг РБД, на трети леб и вода. НО да се обърнеш към специалист е най-добре.
Оохх,тук едни русначета ме тормозят да си говорим, пуухххх.
Леккк деннн!!!

# 226
Ехооо момичетааа как сте? Аз от три дена не съм спала като хората заради кучу. И за сега тренировките изостават...но се надявам от другата седмица вече да се понаспиваме повече и да мога да си тренирам.

И една снимка на Скай

# 227
  • София
Inna_Di, прекрасен е! Хубавец!

Днес отчитам 3 км. тичане и 3 сета от по 15 повторения за рамо,  бицепс и крака. Общо около  50 мин. Много съм доволна. Heart Eyes

Аз пък влизането във форума не го имам за натоварващо и като задължение, а напротив разтоварвам се и ми е приятно! Така че, в почивката ми е разнообразие.

# 228
Ах, ах, фъстъче, заради тези сини очи още колко много безсънни те очакват и на още колко много неща ще си готова за тях  Heart Eyes Но любовта, която ще ти даряват е неизмерно повече  FlutterПрекрасен е малкият палавник, да ви е здравичък и послушничък!

Аз днес изпратих поредните гости и ако намеря сили до края на деня ще натовяра д-то с тренировката на Кристи, ако не и тумороууу е ден.

# 229
За днес отчитам пак 21 day fix extreme и по план тренировка номер две за вторник UPPER fix Extreme .Правих и 10 минути от другите тренировки а по късно мисля за 30 минути да повъртя велото.Много ме разтоварва и изпотява а моментите когато съм на него слагам слушалките и слушам любима музика.Това ми е времето за почивка Simple Smile
С храната съм добре не се ограничавам но и не прекалявам .Не целя да отслабна с тренировките а да си възвърна тонуса който имах от преди месеци Simple Smile

# 230
Леле колко сте изписали за 3-4 дни!!!  Shocked И пак много биййп...  Confused Тъкмо оправя храната и току размятате разни баници  ooooh! Ама аз не съм като Фъстъка и Вив. Как го правите това да не опитате или да минете само с две парчета  newsm78
Фъстък, много е сладък Скай, пу-пу...  Heart Eyes
Иги, впечатли ме и мен плувеца. Да ти е жив и здрав  Hug
Би, ти поне 2 дни без спорт изкара ли?!?  Laughing Важното е, че се чувстваш добре вече. Бързо възстановяване и от мен   Hug
Весела почивка на отиващите да плажуват. Моято свърши  Cry Искам пак пък  Crossing Arms
Тренирам си, храня се добре. Почивах откъм тренировки през уикенда, но от снощи съм пак в залата. Много кръшкам от кардиото в жегите  Rolling Eyes Ама със силовите поне се раздавам  Wink

# 231
Мауеее, прекрасно сладурище. Има излъчване на възрастен в тяло на мъниче.

# 232
  • София
« Ѕmile » имам качени тук на блендърите платените програми и тук на Боб skinny rules.
Няма невъзможни неща! Аз за 2 месеца с рунд 1 от тази програма и режимно хранене свалих 9см от всички зони и 9кг. Wink

Моят съвет е ако искаш бърз резултат, примерно защото се подготвяш за събитие, да включиш и бърнър. Според толерантността към кофеиновите продукти можеш да избереш между термогенен и липотропен. Честно казано последния не съм сигурна до колко ще свърши работа в този кратък период, аз бих заложила на термогенния. Липо-6 сме пили 2-3 момичета тук, аз съм пила и Fire на Pure, не останах доволна... ама ако решиш да взимаш добавки, пак ще ги дискутираме Wink

Любче, Франк си гледа няк'ви кълнове от леща, които са с изкл. високо съд. на протеин, до колкото ми е известно с най-високо от всички останали кълнове, та човека не дели храните на плодове, зеленчуци и т.н., а на Протеини, Мазнини и Въглехидрати, както всъщност си и трЕбе  Wink

Вивче, ти къде? Драсни едно ЛС да се уговорим, че и без това и с още една мацка от форума се уговаряме, направо да си се съберем дет' се казва  Laughing

Хубав ден от мен!  Hug

Благодаря!   bouquet
Добавки нещо ме е страх да използвам, ще видя дали ще стане без.
А за храненето... калории не ми се броят, ще разгледам някакви режими. Макар че не знам какво бих могла да включа в менюто си, има доста неща, които не ям. #Crazy
Единственото, от което не мога да се откажа, е сладката и го ограничавам. Иначе хляб ям пълнозърнест и то само на закуска, пилешко, картофи и ориз не обичам, нито тестени неща, сокове и газирани не консумирам. Сега напоследък и готвено не ми се яде в тази жега.  #Crazy Обаче чай пия като за последно.  Mr. Green

# 233
Да почивам, колко да почивам. Пристрастена съм  Blush Rolling Eyes

Ауу, че хубав кучо  Grinning Да ви е честит Ина и тренирай, че така ще е. Безсънни нощи с деца те чакат, но пък е хубаво с пълна къща сладури  Grinning Heart Eyes

Маги, добре съм  Hug И аз те мисля.
Нагласила съм първи кашон с багаж  Rolling Eyes  Звучи като първа копка и до там  Mr. Green. Мечтая за ваканция, после ще бъде трудната част с преместването  Wink
Дано да стигнем и до това местенце, само веднъж да се топна ееех!
Скрит текст:

Отчитам много приятна тренировка, която правя за втори път и много ми допада. Това е към щядящите ми тренировки.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 23:55 от ~Би~

# 234
  • UK
За понеделник отчитам: PiYo - Sweat + Day 17 with Adrianne.
вторник: PiYo - Upper body (Дилянка,  Hug ) + Day 18 with Adrianne.

За тези два дни ометох и доста бийп (фереро и линд), та от утре мисля малко да си затегна колана! Twisted Evil

# 235
  • Пловдив
.Фъстък , много е сладък, много да ви слуша. Heart Eyes
Тотал боди алфа отчитам. За пореден път субетктивното вътрешно убеждение не се срещна с обективната реалност. Мислех,че съм станала машина и Т25 ми е почивка в парка,но не би. Дали,защото да се пънеш на плочки под наклон не е като да тренираш вкъщи,дали щото все пак не съм такъв Арнолд,но се наложи да поспра веднъж-дваж. Нищо,де, да приемем,че съм решила да не се напъвам.
 Би , бързо и безаварийно местене и приготвяне на багажа Hug
А снимката откъде е ? Там ли ше отидете първо? Красиво е...
Меги , така е с мъж,еййй... Бързо ще пребориш малкия плюс. Peace
.РейнМаги , ти как си? Работата как ти се отразява? Живота с тези прекрасни хора? Добре ли се чувстваш?
Весел ден! Аз заминавам да будя домочадието и наново на въртележката. Tired

# 236
Би знам, че е така с малките деца, но съм си дала сега малко време - 1 седмица да посвикна с неспането хахаха и после няма какво ще тренирам и така.

# 237
  • Лас Вегас
Здравейте, отчитам се с Руми Кросфит 16 вчера и 17 днес. Виви, бедрата ми бяха на камък след това, но жабешката на мен ми беше по-гадна.

Smile, аз съм спазвала Мимоза на Румяна и с нейните тренировки свалих 5 кг за 1 месец, но я спазвах стриктно. Според мен, ако искаш бързи резултати, ще трябва да спреш и сладкото или имай един ден в седмицата, в който да си позволяваш мааалко вредности.

Инна, страхотно е кученцето.

# 238
  • Има много детски смях.
Знаех си, че след вчерашната тренировка днес ще е тежко.  Crazy
Почивам.  Laughing

# 239
Добър ден!

Днес съм на Кор Кардио. Направо имаше локва след мен, аз и до сега съм се потила след тренировката, ама този път беше ужас.  Mr. Green Mr. Green На разтягането после не мога да си хвана краката, защото се хлъзгат.  Grinning

Inna, кучето е голям сладур!  Heart Eyes
Любче, Тотал Боди е трудна тренировка, за момента най-неприятната за мен от цялата програма.  Grinning

Вече обмислям каква да е програмата след Т25. Искам нещо силово и кратко (за месец). Кросфитът на Румяна дали ще ме озори много?

Общи условия

Активация на акаунт