Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 966
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на всички моля да ме посъветвате.След поставянето на прегнила снощи тази сутрин имах повръщане и леко прилошаване и припадък които лекарката ми каза че не са свързани с прегнила може да е от притеснение,но пък подуването на корема изчезна но пък имам болките леки около него ДА НЕ БИ ДА СПУКАХ ФУЛИКУЛИТЕ.нямам резки движения нямам клякания.Пункцията е за утре.Обадих се на лекарката тя каза че не съм ги спукала

Здравей,
Аз имах такива оплаквания от фемарата. Мисля, че при използване на прегнил фоликулите се пукат не по-рано от 36-38 часа след поставянето на инжекцията. Не би следвало да припадаш от него, поне така си мисля! Няма ли начин да отидеш на преглед за твое спокойствие. Ако си спукала фоликулите ще правиш ли инсе?

# 106
Аз съм с мъжки фактор инсе немога да правя само ИКСИ.Казаха че не дъм спукала фуликулите аз и се обадих.Мен единствено ме притеснява къде отиде подуването на коремеца сега не е толкова колкото беше.А имам леки до средни пробождания от 2 те страни

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 11:01 от SDA-I

# 107
Прегнила го използват за узряване на яйцеклетката

# 108
Оххх леле дано са си там фуликулите и дано не съм ги пукнала защото са много о доста голями като мм и затова ме предупредиха за рязко ставане клякане повече почивка.

# 109
Оххх леле дано са си там фуликулите и дано не съм ги пукнала защото са много о доста голями като мм и затова ме предупредиха за рязко ставане клякане повече почивка.

Ами почивай си тогава!
Мисли положително! Щом док ти е казала, че не си ги спукала, значи са си там!
Довечера си изпий лексотана ивесичко ще е наред!
Успех утре!

# 110
  • София
SDA, успокой се  Hug Със сигурност не си ги спукала. Просто се притесняваш, гони те параноята и си внушаваш какво ли не. Наблъскана си с хормони и емоциите, стресът и страхът са големи, знам го. Всички сме били така - вглеждаме се в най-малките симптоми и признаци. Едно разбрах - опитай се да си пазиш нервите, доколкото е възможно, защото тепърва ще ти трябват - пункция, трансфер, тест, положителен тест, а после по време на бременността колко има да се шашкаш, а пък като се роди бебето още по-зле става. Спокойствие няма грам. Мен след ЕТ ме заболяха зъбите от нерви  ooooh! Опитай се да не го мислиш много, много, приеми, че лекарите и ембриолозите си знаят работата и каквото ще става, ще става, а от теб се иска само да си спокойна, позитивна и да вярваш. Успех и утре да се похвалиш с богата "реколта"   bouquet  Heart Eyes

# 111
благодаря ви мили момичета.Аз съм вече в клиниката и чакам за всеки случай да ме видят.

# 112
благодаря ви мили момичета.Аз съм вече в клиниката и чакам за всеки случай да ме видят.

Познавайки се и аз на твое място щях да направя същото. Grinning
Пиши какво е станало, успех!

# 113
  • София
Мочичета имам един спешен въпрос . ThinkingПредстои ми лапаро плюс хистероскопия на 31.08 и старшата сестра ми каза от днес , от тази вечер да започна да пия регулон по 1таблетка на ден , обаче забравих да я попитам от коя част на блистера да ги започна.т.е от началото на блистера , където е обузначено с -понеделник , или там където пише -четвъртък ?Днес ми е 2-ри ден от МЦ  и незная има ли значение от къде ще ги почна- много ме е страх да не объркам нещо и да не стане някоя беля... newsm78.Моля някоя от вас , която е пила регулон преди операция да ми каже как точно се пие т.е от кое хапче се започва? #Crazy

# 114
SAd-I , какво стана, прегледаха ли те?

Стана така че изобщо не ме прегледаха чаках 2ч и 40мин да ми кажат само че мога да пия ношпа и да си отивам да си лягам и че не съм спукала нищо и утре в 7.

# 115
  • София
Много ти благодаря , Poly84 за бързия отговор! Grinning Толкова се бях притеснила , че чак главата взе да ме боли...точно това ме интересуваше , дали състава е един и същи във всички таблетки.  bouquet

# 116
Много ти благодаря , Poly84 за бързия отговор! Grinning Толкова се бях притеснила , че чак главата взе да ме боли...точно това ме интересуваше , дали състава е един и същи във всички таблетки.  bouquet

Не се притеснявай, всички сме така!

# 117
  • София
SAd-I , какво стана, прегледаха ли те?

Стана така че изобщо не ме прегледаха чаках 2ч и 40мин да ми кажат само че мога да пия ношпа и да си отивам да си лягам и че не съм спукала нищо и утре в 7.
Е, що така  newsm78 Така и така си отишла и си чакала толкова....
Ама няма как да си спукала. Всичко ще е наред  Hug

# 118

Това с дните е за да е по-лвсно да си следиш дали всеки ден пиеш хапчето...Иначе няма значение от къде ще започнеш...но не трябва да забравяш хапче, нали Simple Smile

# 119
При Регулона надписите с дните на блистера са единствено за улеснение на пациента, за по разсеяните да не си забравят хапчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт