Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 963
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Ето ме и мен днес след прегледа всички фуликулите са с размери от 15.3 до 15.8 имам само един който е 14.6.Хормоните са високи лигавицата днес беше 8.8-М.В четвъртък или петък ще ми е пункцията.

Браво, чудесни новини!

# 91
Ето ме и мен днес след прегледа всички фуликулите са с размери от 15.3 до 15.8 имам само един който е 14.6.Хормоните са високи лигавицата днес беше 8.8-М.В четвъртък или петък ще ми е пункцията.

Браво,
Стискаме палци!
На мен в събота ми е 15-ти ден след инсето и ще ходя на кръвен тест. Дано е положителен!

# 92
Браво дано всичко е на 6.Аз отивам за поставяне сега на инжекция оргалутран.

# 93
Стискам палци и на двете, успех  Hug

# 94
Момичета, предстои ни замразяване на материал преди ИКСИ, но въпроса ми е за изследванията преди даването на материал, всички са наред само на микробиологията излезе 3-4 левкоцитта на поле, някои знае колко е нормата. до 10?

# 95
На ММ също му излезна 3-4 на поле и казаха ,че е добре микробиологията.Аз днес вече бих Гонал ф 900 2 пъти по 100 и пак блокаж който боли много особено в ръката.Утре пак на прегледи Петък пункция да ми кажете нещо за нея.

# 96
На ММ също му излезна 3-4 на поле и казаха ,че е добре микробиологията.Аз днес вече бих Гонал ф 900 2 пъти по 100 и пак блокаж който боли много особено в ръката.Утре пак на прегледи Петък пункция да ми кажете нещо за нея.

Hug само запази спокойствие, иначе - прави се под пълна упойка, дават ти инфо колко е извадено, другарчето ти дава материал в този ден. захранват те с вафличка  Laughing ще те прегледат преди да си тръгнеш  Simple Smile

# 97

Hug само запази спокойствие, иначе - прави се под пълна упойка, дават ти инфо колко е извадено, другарчето ти дава материал в този ден. захранват те с вафличка  Laughing ще те прегледат преди да си тръгнеш  Simple Smile

Торбеста мечка благодаря много ще видим как ще са нещата.Нека всички имаме успех.

# 98
Добро утро дами,
Искам да попитам колко лева горе долу ви излиза един опит стимулирано инвитро? Зная, че зависи от вида на лекарствата, но все пак, ако някой сподели неговия опит ще съм благодарна!

# 99
  • София
Добро утро дами,
Искам да попитам колко лева горе долу ви излиза един опит стимулирано инвитро? Зная, че зависи от вида на лекарствата, но все пак, ако някой сподели неговия опит ще съм благодарна!
Поли, при мен беше ИКСИ и със замразяването на 2 ембриона общо дадохме 5300 лева. Но аз бях на ниски дози - мерионал 75Е, заради ПКЯ, ама пак направих хиперстимулация. Това беше септември 2013г., сега може би да е поскъпнало.

# 100

Няма нищо страшно в пункцията, слагат много хубава упойка и просто си заспиваш, после усещането е все едно тощу що си се събудил отпочинал. Полежаваш си, папаш вафличка, преглед и си тръгваш. Честно казано не ми е останлал спомен за болка или нещо неприятно, само дето бях доста уплашена като влязох в залата, изглеждаше малко като операционна. Но се оказа само напразен страх Grinning Стискам ти палци да е много успешно всичко  Hug

# 101
Ох дано,че съм се свила на топка а вече ми е трудно да ходя от много фуликули и големината всички вече са над 19.5 на десен 4 май бр. На ляв 8 дано всички са пълни.А и довечера ще ми бият 2х5000iu прегнил а утре вечер трябва да пия лексотан преди да заспя.

# 102
SDA-I   само да спомена за лексотана - питах моя док защо да го пия? А тя ми каза, че чрез него тялото се отпуска и е добър "преход" за предстоящата упойка, а аз си мислех, че е за успокоение! Успех на пункцията да извадите хубави яйчица,  да  се оплодят и да ти донесат най - хубавото бебе/та!!!

# 103
относно лексотана - ако си голям шашкалник го изпий  Laughing аз лично не виждам смисъл

# 104
Добро утро на всички моля да ме посъветвате.След поставянето на прегнила снощи тази сутрин имах повръщане и леко прилошаване и припадък които лекарката ми каза че не са свързани с прегнила може да е от притеснение,но пък подуването на корема изчезна но пък имам болките леки около него ДА НЕ БИ ДА СПУКАХ ФУЛИКУЛИТЕ.нямам резки движения нямам клякания.Пункцията е за утре.Обадих се на лекарката тя каза че не съм ги спукала

Общи условия

Активация на акаунт