Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 768
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Дано момичета, дано.

Поли, убедена съм че ще успееш - ще видиш - ще се оплакваме от недопсиване заедно в темите за палчещи бебета. Hug

торбеста мечка - дано си права и да е на късмет. Аз спрях да чета какво може да начи ниското чхг - ако лекарката ми не е притеснена, и аз няма да се тръшкам

# 676
Дано момичета, дано.

Поли, убедена съм че ще успееш - ще видиш - ще се оплакваме от недопсиване заедно в темите за палчещи бебета. Hug

торбеста мечка - дано си права и да е на късмет. Аз спрях да чета какво може да начи ниското чхг - ако лекарката ми не е притеснена, и аз няма да се тръшкам

Разбира се, благодаря за подкрепата! На 16-18 може да се засечем пред 106-ти кабинет Simple Smile

# 677

Разбира се, благодаря за подкрепата! На 16-18 може да се засечем пред 106-ти кабинет Simple Smile

Ще се оглеждам  Grinning ако пак не отида в другия коридор, вечно бъркам на къде да тръгна и все ме връщат момичетата от рецепцията.

# 678

Ще се оглеждам  Grinning ако пак не отида в другия коридор, вечно бъркам на къде да тръгна и все ме връщат момичетата от рецепцията.

Grinning  аз попринцип не бъркам коридора, но един вторник д-р Юнакова трябваше да ме прегледа, но кабинета беше зает. Момичетата от регистратурата ме пратиха в 112-ти. Аз тръгнах и видях, че там нямаше никой и си викам - я да си се върна пред 106, сигурно са се заблудили нещо. Тръгвам аз към другия коридор и гледам д-р Юнакова върви срещу мен с една акушерка и ми казва - хайде ела да те прегледам в 112-ти кабинет!
Почувствах се супер тъпа, тя идва специално да ме прегледа, а аз се мотая по коридорите, хахаха!

# 679
По принцип уж знам къде е кабинета, обаче всеки път като ми кажат - 106, в коридора вдясно и аз като пълен идиот тръгвам по другия коридор. Последният път на момичето от рецепцията я питам "в дясно нали" и соча на ляво - те умряха от смях с мен, а аз щях да потъна в земята. Но аз и в таксито като кажа посока , соча с ръка, за да съм сигурна че указвам правилно  Embarassed

# 680
Здравейте момичета!
Да споделя прясна информация относно възможността за разсрочено плащане на АРТ в клиниката.
Ако например си самофинансирате инвитро, може да разсрочите до един месец цената на оплождането. Не се расрочват цените на прегледи, изследвания, медикаменти и допълнителни техники при инвитро. Инсеминация май също може да се разсрочи.

# 681

Кога ще правиш тест?

събота Simple Smile

и много ти благодаря за полензата информация за разсрочено плащане

# 682
Здравейте момичета!
Да споделя прясна информация относно възможността за разсрочено плащане на АРТ в клиниката.
Ако например си самофинансирате инвитро, може да разсрочите до един месец цената на оплождането. Не се расрочват цените на прегледи, изследвания, медикаменти и допълнителни техники при инвитро. Инсеминация май също може да се разсрочи.
И аз благодаря за информацията!
Ако нещо се обърка с парите,дано да не, ще се възползвам от тази екстра.
При мен нищо ново, чакам си прегледа в края на месеца.
Успех момичета!

# 683
Здравейте момичета!
И аз благодаря за информацията!
Ако нещо се обърка с парите,дано да не, ще се възползвам от тази екстра.
При мен нищо ново, чакам си прегледа в края на месеца.
Успех момичета!

Здравей ro,
Има ли движение по фонда при теб? С какъв статус си?
Чудя се дали утре ще обновят страницата

# 684
Ами, няма промяна Поли, все още си пише, че се разглежда от комисията. Чак ми е странно, при теб скоро ще станат 2 месеца от подаването, нали?
Дано утре да има промяна в статусите, че поне за това да не се притесняваме  fingerscrossed

# 685
Ами, няма промяна Поли, все още си пише, че се разглежда от комисията. Чак ми е странно, при теб скоро ще станат 2 месеца от подаването, нали?
Дано утре да има промяна в статусите, че поне за това да не се притесняваме  fingerscrossed

Ами на 18 септември ги подадох и от 23 октомври съм със статус разглежда се от комисията.
Дано утре има обновление, иска ми се да видя статус одобрена преди да стартирам. А чакам всеки момент да ми дойде

# 686
  • Бургас
Момичета аз до колкото знам за одобрение и стартиране на процедурата се чака най малко 7-8м дано да  греша  Thinking

# 687
Момичета аз до колкото знам за одобрение и стартиране на процедурата се чака най малко 7-8м дано да  греша  Thinking

Седем-осем месеца се чака, за да получиш заповед и да можеш да стартираш. Одобрението, обаче се получава по-бързо. Може би най-много два месеца след подаване...

# 688
  • Бургас

Седем-осем месеца се чака, за да получиш заповед и да можеш да стартираш. Одобрението, обаче се получава по-бързо. Може би най-много два месеца след подаване...
Поли аз това имах предвид за заповед и стартиране чак ме е яд че се чака толкова много.

# 689

Поли аз това имах предвид за заповед и стартиране чак ме е яд че се чака толкова много.

Аз искам да видя , че съм със статус одобрена. Докато чакам, ще пробвам да самофинансирам един опит, но ще ми е по-спокойно, като знам, че съм одобрена. А иначе е нормално да се чака, много хора имат репродуктивни проблеми, а бюджетът е малък

Общи условия

Активация на акаунт