ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 30 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро..................... Hug Hug Hug Hug Hug

Мммм, добро е  Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy

# 646
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Ще си опнеш ли дрешката все пак или ще ме чанчиш все у лЕво да гледам  Mr. Green

Дай ми хинт как да го направя Praynig, че не съм мноУ светната по въпроса Peace

Или така или сглабяме наново, ако държиш да се виждат ръчичките и обувлетата  Laughing Laughing
 и да поокастрим Лейля  Laughing

love001  love001  love001

Не се сетих за рязане...  Joy Joy Joy Joy Оставям го така както си ми го направила  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И един Яманчичек Crazy Crazy Crazy

# 647
Добро утро! Hug Hug Hug Хубав ден на всички!

# 648
# 649
Ако Керем  ви каже "Добър ден" се огледайте дали не е нощ  Laughing Толкова е честен  Mr. Green
В този ред на мисли, ако той отрече връзката, в никакъв случай не му вярвайте  hahaha
И ние му вярвахме за Зъбла, пък то какво излезна накрая  Joy Снимките им се усетиха като зашеметител  Laughing
Иначе Серенай е точно негов тип  Peace А доколко той е нейн вече не знам  Mr. Green

# 650
 Hug Hug Hug Hug Hug

Хората пътуват по работа  Peace  Няма друго  Peace  мисля аз . И да има.....тебриклер да им е  Grinning

# 651

Първата кавга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ушака ревнува  hahaha hahaha hahaha hahaha

Данииии,   Hug Hug  ади пише по-често де, нали сега си в почивка  Crossing Arms Crossing Arms

# 652
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Този колаж ми харесва много повече от снимките с Ушко, така че аз си слагам него  Mr. Green Mr. Green

# 653

Първата кавга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ушака ревнува  hahaha hahaha hahaha hahaha

Данииии,   Hug Hug  ади пише по-често де, нали сега си в почивка  Crossing Arms Crossing Arms

Ивеее,  Hug Hug Hug  love001  love001

# 654
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Този колаж ми харесва много повече от снимките с Ушко, така че аз си слагам него  Mr. Green Mr. Green

Вениии,  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug как е моренцето, пита ли за мен  Mr. Green

# 655
Добър ден  Hug Hug Hug Hug

Тара  Hug Hug Hug копнахме го интервюто и го наредихме на опашката.  Joy Joy Joy

аби е уникат бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656

Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Ади офиСиалните  Party Party Party

https://twitter.com/delibalmovie
https://instagram.com/p/56z1FRmqz4/

Crazy Crazy Crazy Crazy

Какви пръсти, каква ръка  Crazy Crazy Crazy Crazy а Фюсун вече се закачила  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 14:21 от ivva

# 657

бравУС, че направиха официални профили  Party Party Party
много са хубави на тази снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes оосбено Чачко  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 658

много са хубави на тази снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes оосбено Чачко  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 659

ади, да припадам и да ходя да работя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт