ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 30 098
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
 tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Скрит текст:

И какво е по-различно от снимките на които я свързваха с Чачо  Thinking Thinking Thinking
И те отричаха ,и тия отрекоха  Party Party Party

Нека всеки да е добре и щастлив,пък с кого...те си знаят  Hug Hug Hug
От мен няма да видите вече общи фотки на Серенай и Чагатай  Peace Peace Peace

Ники,  Hug Керем отрече след рекламата, след това не съм чула да отрича.  Thinking тя каза, че няма никой в сърцето и.
И защо няма да слагаш повече снимки?  Thinking

ПП и още нещо - Чачо и Серенай не са отричали. Той казваше "колай гелсин", а тя: "чок татлъсънъз"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 571

А снимките на Чачко и Серенай бяха в пъти повече  Wink

Е, то това сега започва   Mr. Green Mr. Green

точно и аз това написах  hahaha hahaha hahaha

Още ще има  Peace Sick Sick hahaha hahaha hahaha hahaha 

Може и да няма  Joy Joy Joy  Joy Joy ама то и с Чачо и Серенай отдавна секнаха снимките  hahaha hahaha даже във втори сезон май изобщо нямаше.  Joy Joy Joy

# 572
  • Яко в Матрицата...

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 573
Скрит текст:
Сега е времето да припомня колко и защо харесвах Серенай.  Mr. Green Да, сладка е на моменти  Mr. Green да, щура и цветна е, а аз харесвам много такива хора, без значение дали са красиви, успели и т.н., да, харесвах ги с Чачо като двойка, да, ЯМира са ми все така любимци....  но най-много я харесвах за да дразня ония които я плюеха за всяка нейна крачка, сцена, снимка  ooooh! ooooh!
За удоволствието от това мога да махна и ЯмОр, че дори и Чаатай от подписа си.  Peace Peace

И да, вярвам, че по едно време си лягаха с Чачо.  Whistling Whistling и се надявах тя да е, ама не е.  Peace
Не съм уточнявала все пак за облога   Whistling Whistling така, че до 13-и ноември, че и по-нататък има време  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега обаче ми стана Sick Sick  Не може трезво мислещо същество да замени Чаатай с тоя Ушак  Sick Sick Sick

+ 1 Peace

Иве Hug Аз пък прочетох, че снимките са стари и са от рекламата за Мави в Бодрум Peace Пишеше също, че снимките умишлено са пуснати точно сега и молят феновете да не се връзват и правят спекулации  Peace
Аз не вярвам да имат връзка  Peace....но и да имат- няма да спра да харесвам Серенай по- малко Heart Eyes
Peace
За червеното- да, разликата м/у двамата е от тук до небето...и точно затова не вярвам да имат нещо повече от служебно- приятелски отношения  Peace

не се знае снимката откога е, но онази в кафето си беше от Истанбул.  Peace И сега каквото и да си говорим, Серенай доста му се радваше на УшкоJoy Joy Joy
Освен това на тази последната снимка, Ушко много свойски си е сложил ръката зад Серенай  Joy Joy Joy
Аз мисля, че може да са заедно, но може и да не са. Това, което знам е, че Чачо и Серенай не са заедно отдавна.  Peace

Серенай се радва / по принцип/ на всяко живо същество...такава е...миловидна и т.н.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes....та един Ушак няма да я сбърка ... Joy Joy Joy Joy

# 574
# 575
Бела  Hug Hug На мен не ми пука кой с кого е, но много често се поставя под въпрос професионализма на актьорите. Това много ме ядосва особено когато става дума за Чачо.  Peace Аз съм казвала много, много пъти, че не мога да се прехласвам по жени актриси, не само турски, ами всякакви. Загледах АФК и ПО само заради Чачо. Да, сериала им се получи, ако не  бяха някои безумни (според мен) идеи на Едже можеше да бъде даже много по-добре.  Peace Но така го измислиха, така го направиха.  Peace

Според мен не трябва да се смесва реала със сериала.   Peace Joy Joy Joy Joy Те са големи хора, могат да си ходят с когото искат.  Joy Joy Явно Серенай е видяла нещо в Ушко. Както е писала Ренка - каквото и да има между тях, нека са щастливи.  Hug Hug Hug Hug
[/quote]

Съгласна съм с теб, Ани. Аз по-скоро мисля, че Ч и С. са професионалисти и затова им се получиха толкова истински сцените, а не заради това, че наистина има нещо между тях. Не може да се твърди за всяка филмова двойка, че са двойка и в живота. Просто при някой се получава по-въздействащо и истинско, при някой - не толкова. Както и да е. Аз спирам.  Hug Hug Hug

# 576

Ехеййййй, къде го чукаш, къде се пука  hahaha hahaha hahaha hahaha

Къде ви повлякох   hahaha hahaha hahaha а исках само да си призная, че ми беше голям кеф да дразня оная от балкона, оная с грамофона  Mr. Green Mr. Green

11 Потребители и 19 Гости преглежда(т) тази тема.

# 577
Taзи, която сложи снимката, май я е изтрила  Joy Joy Joy https://instagram.com/yaren.erdogdu/

# 578

Ехеййййй, къде го чукаш, къде се пука  hahaha hahaha hahaha hahaha

Къде ви повлякох   hahaha hahaha hahaha а исках само да си призная, че ми беше голям кеф да дразня оная от балкона, оная с грамофона  Mr. Green Mr. Green

11 Потребители и 19 Гости преглежда(т) тази тема.

hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 579
Taзи, която сложи снимката, май я е изтрила  Joy Joy Joy https://instagram.com/yaren.erdogdu/

Ще я изтрие ами, знаеш ли кво е отнесло момичето  Sick Такива бруталници има  Sick Sick

# 580
  • Яко в Матрицата...

Чакайте и аз сега като една кифла да попитам, харесвате ли ми новата премяна Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ако не, да връщам старата hahaha hahaha hahaha

# 581

Чакайте и аз сега като една кифла да попитам, харесвате ли ми новата премяна Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ако не, да връщам старата hahaha hahaha hahaha

ама аз щях да ти казвам, че е супер, но забравих.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз може да сложа едион крачол с Баръш  Heart Eyes Heart Eyes с Джон Сноу мноУ ще си отиват  Party Party Party

# 582

Това момиче Андуена е от тези фенове на Серенай, които я следват постояно.  Peace Тя твърди, че е ново.  Peace

Андуена: Казвахте да говоря със Серенай, ето успокойте се вече. Не се занимавайте с личния и живот. Той не ви засяга.

Серенай: Скъпа, не се вживявайте толкова, не се притеснявайте. Такива неща ще се случват в живота. С времето всичко се случва от самосебе си. Целувам ви.  Peace

# 583

Peace Peace Peace    Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Ама мноУ ти е сгъчкана, разпъни я малко  Joy Joy Joy Joy

# 584
  • Яко в Матрицата...

Peace Peace Peace    Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Ама мноУ ти е сгъчкана, разпъни я малко  Joy Joy Joy Joy

Аз нали не я виждам, скрила съм всичко hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт