Звездни компромати - 255 част

• 89 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
При някои бременни коремът ни не си личи, а при Ким имам чувството, че расте със секундите.

# 46
  • Sofia
При някои бременни коремът ни не си личи, а при Ким имам чувството, че расте със секундите.
в кой месец е?

# 47
# 48
# 49
  • Sofia
харесва ми този път как се е облякла,не съм я виждала с рокля и в цвят по-различен от черно....но тези муцки не и отиват на възрастта
 newsm43 хубаво си предупредила,но нали съм любопитна...много грозна снимка,и Георги Христов изглежда като мангал

# 50

Това с нея Георги Христов ли е на последната снимка? И какви са тия диадемки с цветлета, май са модерни, гледам и няколко фейсбук приятелки се накичили така?  newsm78

# 51
http://eva.bg/article/27274-Neuznavaem-e

Много се надявам да е грим за някой филм.  Confused
И аз  Confused
Наистина е неузнаваем...

# 52

Това с нея Георги Христов ли е на последната снимка? И какви са тия диадемки с цветлета, май са модерни, гледам и няколко фейсбук приятелки се накичили така?  newsm78
Георги Христов е, да  Peace

# 53
Грозно слаба Шерил.
Някои жени не знаят кога да спрат, като почнат да топят кг.....  ooooh!

# 54
Малииии, стреснах се и аз  newsm65

От всичко показано ми хареса само роклята и. Каква е тази диадема, като за петгодишно дете.  ooooh!

# 55
Гледа като в психарски филм.Бррррр

# 56
Грозно слаба Шерил.

# 57
Грозно слаба Шерил.

Съгласна. Нападнаха ме в темата за абитуриентите, че не харесвам наднормени, но и това към Шерил е body shaming. За мен жената има абсолютно ок фигура.

# 58
Фигурата е ОК, но в лице изглежда ужасно състарена, а каква красавица беше....

# 59
  • където ми харесва
На мен и сега ми харесва Черил. Някой може ли да обясни Аутфита на Ники Минаж от последната страница на миналата тема?

Общи условия

Активация на акаунт