Звездни компромати - 255 част

• 89 675
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Once there was a Hushpuppy...
Кристиано Роналдо се прави на бездомник и прави футболни номерца по улиците на Мадрид. Свършва много готино!

Heart Eyes

Тази майка на Антония как така се одобрява с тази татуировка Crazy newsm78 Thinking Странна работа!
На мен ми е гадна и самата тя...

# 541
Кристиано Роналдо се прави на бездомник и прави футболни номерца по улиците на Мадрид. Свършва много готино!
Аз съм Барса - фен , обаче това наистина е готино, признавам, ако ще и да е реклама   bouquet

# 542
  • Sofia
бебето на Лора Караджова,Алиса http://www.eva.bg/media_cache/article_popup_gallery/media/broeve … 201/karadjovi.jpg прилича на майка си

# 543
  • Бургас
Аз също се погнусих от татуировката на Тоцината майка. Sick
Иначе не ми правят впечатление,но на тази жена не ми харесва.

# 544
Готин Кристиано  Heart Eyes(не го харесвам иначе)

# 545

Много прилича и то! Сладурче е. Simple Smile

# 546
Алиса е като излязла от някоя приказка. Simple Smile

# 547
  • Sofia
много е сладка  Hug

# 548
А Данчо Караджов случайно да има друга по-голяма внучка? Че го видях на плажа със съпругата му и едно русо момиченце, поне на 4-5.

# 549
А Данчо Караджов случайно да има друга по-голяма внучка? Че го видях на плажа със съпругата му и едно русо момиченце, поне на 4-5.

Да, Ния, на сина му Даниел - около 4г. е.....

# 550
Сигурно е внучето от сина му.

# 551
# 552
# 553
# 554
Попринцип харесвам Бионсе, но нейните ПР акции са ми много тъпи.

Разбрахме, че иска да намекне, че е бременна с това криене, само и само да се шуми около нея. Другия месец сигурно ще е в 9-я месец с огромен "корем".
И защо ако е бременна си крие корема? Нещо срамно ли е?
Цялата работа е "Вижте ме, аз съм бременна", а в същия момент си крие корема. Ако има изобщо такъв.

Общи условия

Активация на акаунт