Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 30 957
  • 416
  •   1
Отговори
# 330
Морена, да ти е жива и здрава и все така страстна читателка на книги!

# 331
  • Варна
Леле, и Гушканчето ли порастна!!! Да ви е жива и здрава, Моренка! Да е обградена от добри и верни приятели и да бъде все така за пример на връстниците си! Hug Весел празник от нас!

Дъждче, нищо не давам през устата... А какво е ГЛА?

Много благодаря за съчувствието, девойки! Hug Утре ще се пробвам да говоря лично с директорката. И да, само нашия клас е набутан във въпросната стаичка. В другата смяна я делим с един трети клас. От 5 втори класа, само 1 е оставен в смяната на училището, а другите 4 сме в обратната смяна. И само нашия клас е на етажа на гимназията, другите са с първолаците на долния етаж. Ако не ми хареса какво ще ми каже директорката и не се вземат мерки, ще ставаме май съученици с младежа на Le Soleil... Много ми е криво и не ми се мисли как ще го преживее дребното човече, но c'est la vie...

# 332
  • ГОре на черешата...
Морена, честита да ви е рожденичката  bouquet! Да е здрава и щастлива, все така любознателна и обичаща книгите!

Нашата РС е след малко, ще докладвам после Peace.

mmm_, нали не мислиш, че единствената работа на учителите преди началото на учебната година е да подредят учебниците на купчинки? И какъв е проблемът ако се раздадат на 15-ти?

# 333
  • Перник
Dive, това със стаята е наистина много неприятно. Дано се намери някакво решение. Аз ти предлагам да се съберете няколко родители, защото едва ли си единствената недоволна, и да заплашите директорката, че ще си преместите децата в друго училище. Така ще има финансов стимул да намери решение на проблема  Twisted Evil

Честито пораснало момиче, Морена! Да е здрава и да сбъдва мечтите си!   bouquet
Обаче така няма да се разберем - снимка на тортата. Ами рецептата?  Wink

# 334
  • София
Честита ти рожденичка, Морена! Да ви е жива, здрава, много спокойна и щастлива!  bouquet

Неприятно е да държат родителите в напрежение в началото на учебната година. На 15 и 16 септември ще се сближаваме всички по книжарниците в допълване на учебните пособия. А за които са с двама ( и повече) ученика, удоволствието е двойно.

Здрави нерви пожелавам, момичета!   Hug

# 335
  • София
Леле, и Гушканчето ли порастна!!! Да ви е жива и здрава, Моренка! Да е обградена от добри и верни приятели и да бъде все така за пример на връстниците си! Hug Весел празник от нас!

Дъждче, нищо не давам през устата... А какво е ГЛА?

Много благодаря за съчувствието, девойки! Hug Утре ще се пробвам да говоря лично с директорката. И да, само нашия клас е набутан във въпросната стаичка. В другата смяна я делим с един трети клас. От 5 втори класа, само 1 е оставен в смяната на училището, а другите 4 сме в обратната смяна. И само нашия клас е на етажа на гимназията, другите са с първолаците на долния етаж. Ако не ми хареса какво ще ми каже директорката и не се вземат мерки, ще ставаме май съученици с младежа на Le Soleil... Много ми е криво и не ми се мисли как ще го преживее дребното човече, но c'est la vie...

Един бърз практически съвет.

Събери молби за напускане от ВСИЧКИ родители на деца от класа.  Mr. Green
Увеличава вероятността за успех в рамките на даденото училище.
Също така не отивай сама, отидете поне 20 родителя, да влязат не по-малко от 8...

# 336
  • София
Моренка, да ти е здрава и много, много щастлива малката читателка!

# 337
  • Sofia
Благодаря, момичета! Hug
Светла, пропуснала съм да сложа път към рецептата, отивам да се поправя.  Hug
Тортата е много обикновена/домашна, но е много вкусна и любима у нас.

# 338
Моренка, честита 8 годишнина на Гушкан ! Да е здрава, все така ученолюбива , любознателна и прецизна !  bouquet
Страхотна торта си измайсторила , страхотна майка си   bouquet

Момичета благодаря ви за коментарите. Системата не я избираме ние ,но на нас ни допадат много неща в нея и децата отиват на у-ще с усмивка. Вярно е че имат бумащина ,но и в Англия беше същото в у-ще ,но там пък имаше други негативи въпреки многото позитиви.

Не пиша за стаите ,тоалетните, материалите ,защото за чудесни ,а само за методиката и индивидуалният подход ,които са ми важни.

# 339
Морена, да ти е здрава и много щастлива рожденничката, с много късмет и все така ученолюбива! Весел празник!
MMM,
Скрит текст:
идеята е да ходи редовно на тренировки, но след 15-ти ще са от 19ч. вечерта, вероятно тогава ще я води таткото. Иначе и утре има тренировка от 16,30ч., така че много ще се радвам да се запознаем и да пием кафенце, ако си свободна. 

# 340
  • ГОре на черешата...
Отчет от РС - обичайното, 30 лв за допълнителни помагала и без средства за охрана, училището я поема. Толкоз. Моят ще се оправя сам още от откриването, няма кой да ходи с него, но той е свикнал.

# 341
Morena, жива и здрава да ти е рожденичката - все така да обича книгите и да получи много шестички през учебната година.  Peace

# 342
Morena, да ви е жива и здрава рожденичката, щастливо детство, много успехи и сбъднати желания!
Търся варианти за 15, че трябва да съм на работа. Още не съм измислила как ще процедираме, но все ще измисля нещо. Rolling Eyes
Готови сме и малкия няма търпение да започне училище, ваканцията му омръзна Crazy

# 343
  • София
Morena, честит празник! Много здраве, щастие и усмивки на порасналото ви момиче!   baloni
Тортата е разкош, сигурна съм, че е много вкусна.  smile3510

# 344
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честит рожден ден на малкото моренче  Hug здрава и щастлива да расте  Hug

честито и на тези с родителските срещи  Laughing поне знаете какво ви чака  Laughing

мари_етаooooh! как сам?

Общи условия

Активация на акаунт