Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 30 947
  • 416
  •   1
Отговори
# 360
  • sf
Аз я купих от книжарницата в поликлиниката.

# 361
  • София
Донси, бързо да му мине на детето, пък и на теб от стреса.
Моят си сцепи главата в ДГ, когато беше на 4г. и знам какво е  ooooh!

Мина нашата РС и като цяло съм много доволна.
Учителката по-руски ни е сменена, за което ми е мъчно, защото беше разкошна жената, но е вече на възраст и се оттегля. На нейно място ще е друга учителка, рускиня и го отчитам за нещо положително. Учителката по английски също е сменена, но временно, за месец-два.
Най-много ме зарадва новината, че най-големият дразнител в класа, който ги "дърпаше" надолу, вече не е в това училище. Всички останали са чудни деца и се разбират перфектно помежду си.
Вече сме в стая за второкласници, която много ми хареса. Просторна и уютна едновременно, и вече без детските играчки в кът за игра. Личи си по-сериозната атмосфера.
Доста материал ще имат тази година и ще си е учене.
Записала съм го на шах, фехтовка и народни танци. Дано да смогва  Crazy

# 362
  • Sofia
Благодаря, Мире!  Hug
Донси, съжалявам за инцидента, да се оправя младежът!  Hug

Гушкан сега мина на 31 номер (аз до преди третата ми бременност носех неизменно 36 номер, а сега съм 37), 129.5 см и около 23-24 кг.
Здравната карта си я купувам от книжарницата.

Е, вече решиха в нашето у-ще за откриването - в 10.00ч. ще е. Можеше и по-добре де, че не е много топло времето, ама...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 23:43 от Morena

# 363
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бързо оздравяване на Виктор и от нас!
Яна се източи също, даже тениските с дълъг ръкав са й къси.

Купих й маратонки 33 номер, Деми майки са й- ще ги сменяме утре. Ние с баща й и блат й бяхме на екскурзия извън страната- донесохме тефтерчета, несесер , етикети - голяма радост беше Simple Smile

Купите ли здравница карта или ви я даде личния лекар?

hahaha таблет или телефон?

аз от телефона не пиша вече  Blush срам ме е да кажа какви подсказки съм пратила веднъж, а уж знам, че сменя думите и гледах.

наш змейчо не е мерен  Blush не смея.
не ми и трябвамерене, нали виждам.
всички дрехи от края на учебната година са му малки.
в двете посоки  Blush
обувките и те. искаше маратонки, уж за училище - 39 номер  Crazy аз нося 37-38  Crazy

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 09:07 от st. Dobri

# 364
  • София
Донси, бързо оздравяване.

Морена, много е красива раничката. Направо и на мен ми се доходи на училище.

Mira_p, Честит рожден ден.  bouquet

Здравната карта, личната лекарка ни я разпечата, не на всякъде го правят.

Висок е около 132-133 см и тежи 32кг. Последните три- четири години расте по осем см за година.
Доста мускулест в краката и ръцете, за това често са тесни дрешките и купувам за 140 или 146 ръст. Обувките са между 33 и 34 номер и ще доизноси тези от пролетта.

# 365
 Blush

Цитат
Съобщение
Уважаеми ученици и родители, откриването на новата учебна 2015/2016 година ще се проведе на 15 септември от 10.00 часа в двора на училището.

чудя се дали има нещо, което се предполага, че трябва да знам  Blush
някаква акция от рода на: цветята само в саксия; или вместо цветя, дайте пари за ... , както беше миналта година  Blush

# 366
Здравейте! Grinning Колко много съм ви изпуснала от началото на август до сега.... Но си наваксах с четенето. Гледам за килограми си говорите, за ръст... Аз не смея да кажа за малкия.  Blush От както му махнахме третата сливица, като " каза дай"... и си такова таковата с извинение. И на ръст дръпна, но и на килограми много. И ограничавах и не давах да яде тестени храни и пак нулев резултат. До толкова свикна вече, че хляб само под формата на сандвич за закуска яде. Даже в старото училище са го натискали на обяд да яде хляб заедно с основното, но той отказал. Нямам никаква идея как да го вкарам в норма, за това варианта ми е един само- от другия месец с мен във фитнеса.
Иначе за училище нищо не съм купила още. Днес ще пазаруваме с дребосъка. От училище щели да ни кажат на 16.09. какво ни трябва ooooh! За  бележници нямам идея дали трябват или не. Само здравната карта съм направила.

# 367
  • Варна
Мамоооо, 3-4 дни не съм влизала и хоп, 98 нови мнения по темата  Crazy
И нас ни тресе пазаренето. Реших таз година да угодя на класната и да сложа подвързии и снощи беснях с тях. С тетрадките се получи, но с учебниците е голяма драма, съвсем друг размер са (на дължина толкова, но доста по-тесни) и е много грозно, А колко пари дадох за пустите подвързии, не е истина. Иначе освен тях, тетрадки, етикети и малко материали за рисуване, друго не се наложи да взимам. Помагалата ни са само 38 лв, което според мен е рекорд за медал!

Днес ще ходим да се снимаме и да търсим обувки. Ако е в настроение детето, че от нощта го боли зъб.

Стига засега, по-нататък ще пиша пак.

# 368
  • sf
Аз купих обикновени прозрачни подвързии от джъмбо.
Днес ще подвързвам. Купила съм етикети на Барса, голям кеф. Бях му обещала и несесер, ама като видях, че е 33лв и бих отбой. Но пък му взех Барсамешка за плуването Simple Smile

# 369
Аз купих обикновени прозрачни подвързии от джъмбо.
...

коригиращи се  Peace

ние сме на тема миниони  Rolling Eyes

някой участвал ли е в скрининга?   проверяват ли ги наистина или е само отбиване на номер?
нашия личен лекар не го е преглеждал (казва таткото), но лятото си го водихме на преглед и казаха, че всичко е наред.

чудя се дали да го водя и на ушен  Whistling

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 10:58 от st. Dobri

# 370
  • sf
Да, коригиращи се, много са ми удобни.

# 371
  • Sofia
mmm, благодаря! Ама как не ми се "ходи" на у-ще.... дори хубавата раничка не помага...  Wink
Ух аз не знам какви тетрадки ще ползват, пък какво остава учебници да имаме... Ще се потим с подвързване след 15ти, а да видим кога точно. Аз също съм на обикновени прозрачни и нищо повече. Макар да имам купена опаковъчна бяла хартия, ама да не си утежнявам живота... седи си така, неупотребена. Ама може и да размисля де, особено ако детето поиска да ги "облечем", нали седят в у-ще.  Mr. Green
На 14ти отиваме до педката за картата, дано времето е по-читаво, че тези дни не ми се мърда навън... Трябва и дебитната карта да си подновявам... и банката ми е там, в стария квартал, както и педиатърката.

# 372
Ние сме участвали в скрининга предните две годни. Миналата година в мол Сердика включваше  наблюдение през един апарат, задават се автоматично въпроси и с помощта на мишка детето натиска  отговора, който смята за правилен. Накрая на теста излиза разпечатка и след това коментар на резултата. А през 2013 скрининга в оптиката на бул.Мария Луиза включваше рефрактометър, след това едно изследване с компютър,където се насочва към зениците  едно устройство и пак излиза разпечатка и отново коментар с очен лекар.

# 373
 Hug кативита  Hug

# 374
  • София
st. Dobri, притеснява ме, когато кампании се организират от търговски фирми. по принцип водя на очен преди началото на учебната година - с направление.
Вчера бяхме на профилактичен и за зъбите. Подмениха една отчупена пломба на млечен зъб. Последно сме ходили преди година  Embarassed Добре, че няма други поражения!
Морена, пропуснала съм празника ви. Да е жива и здрава малката Гушкан!
Не съм мерила скоро дечо. Купувам ѝ дрехи с размер за 10 г. Около 30кг.е и висока над 137. Да взема да проверя, че...  Laughing Обувките ѝ са 34 номер вече. Ботите - 35.
Нашето откриване на учебната година ще е от 11ч., а аз ще съм в отпуска до края на седмицата Simple Smile
Раничка се изкуших да купя нова, макар че старата след прането е блестяща. Взех пак кутия, но с твърди дъно и гръб само.
Скрит текст:
Не, защото трябва, а понеже имаме почти всичко от серията, вкл. куфар тип ръчен багаж, чадър, раничка за излет, сакче... И не устоях на... намалението Blush

Общи условия

Активация на акаунт