Ползвате ли ежедневни превръзки

• 20 385
  • 146
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Темата май беше за превръзки.

# 76
  • София
Не ползвам, опитвала съм, но съм чела, че не е много препоръчително. Напълно съм съгласна с мнението на Лиляна
Не ползвам, кожата трябва да диша. Като я затвориш с превръзка, се получава спарване и е входа за развиване на всякакви гадости.
Ако има нещо необичайно, се посещава лекар, а освен това и бельото трябва да се сменя достатъчно често.

# 77
  • оттам, откъдето започва България
Спарват копринените превръзки, а памучните - не. Същото спарване може да се получи от изкуствено бельо.

# 78
  • Ямбол
Спарват копринените превръзки, а памучните - не. Същото спарване може да се получи от изкуствено бельо.
Дори и при памучните превръзки долният слой е от материя, която не пропуска, а такава памучна няма.

# 79
Досег с долния слой нямам, така че съм доволна от памучните. Свикнах с ежедневните превръзки, макар и при мен да няма нужда всеки ден. Не се чувствам спарена дори в тези горещи дни.

# 80
  • Ямбол
За да се спариш, не е необходимо да имаш досег. Може да не се усеща, но някои микроорганизми се развиват по-лесно на затворено.

# 81
Не споря, но при мен всичко е 6. С ежедневните превръзки се чувствам много по-добре.

# 82
Ако съм без ежедневна все едно съм гола  Grinning
Ползвам само 2 марки защото от другите ми излизат разни неприятни неща Simple Smile

# 83
В момента съм на Bella. Сподели ти какви ползваш.
П.С. Като се замисля, усещането без ежедневна превръзка наистина е като голота.

# 84
В момента съм на Bella. Сподели ти какви ползваш.
Използвам ежедневните на Discreet Deo Water Lily и на Always Platinum.Преди реших да ползвам на Натурела и олелееее ужас беше..зачервяване гъбички (99% съм сигурна , че е от тях) след това опитах едни от кауфлант нещо с П беше и с тях зачервявания и от тогава се отказах от опитите.
ПС така съм и с сапуните и wc хартията  Grinning

# 85
Discreet Deo Water Lily и аз съм ползвала. Принципно си вземам памучни на промоция и досега не съм имала проблеми.

# 86
  • Ямбол
....
Точно това е усещането за въздух, дишане. Останалото, което е обратно на усещането за голота, е спарване. Повечето свикнали с ежедневни превръзки го твърдят това за голотата. И след като твърдиш, че нямаш проблем, не разбирам какво налага ползването на превръзка.

# 87
....
Точно това е усещането за въздух, дишане. Останалото, което е обратно на усещането за голота, е спарване. Повечето свикнали с ежедневни превръзки го твърдят това за голотата. И след като твърдиш, че нямаш проблем, не разбирам какво налага ползването на превръзка.
Ами всяка жена има вагинално течение което си е нормално.То е различно като количество при всяка една.Също при овулацията има цервикална слуз която пак е различна като количество и не е приятно да ти е по бельото Simple Smile 

# 88
Капчиците, които се отделят на превръзката, са няколко за деня, но ми е много по-удобно и комфортно да съм с превръзка, която ги поема. Отделно за комфорта след месечен цикъл.

# 89
  • Пловдив
Няма ка една превръзка да залепне толкова плътно до кожата, че да спари. В края на краищата бельото трябва да е по мярка, не прекалено стегнато. Аз честно не всеки ден слагам. Но с тях се чувствам както се казваше в онази реклама по " свежа". Иначе и аз знам, че до една супена лъжица за едно денонощие като количество течност е ок. Преди време една приятелка върло притеснена беше с този проблем на гинеколог, е- клинично здрава, било нормално при някои хора да е по- обилно. Физиология. Относно панталоните и миризмата и т.н - хора, абе вие не се ли изпотявате. Съвсем нормално е ако физиологичното съдържимо на влагалището и потта се смесят до вечерта бельото да не е с миризма на цветя и рози.

Общи условия

Активация на акаунт