Ползвате ли ежедневни превръзки

• 20 370
  • 146
  •   1
Отговори
# 90
Мисля че не е нормално една супена лъжица на денонощие,това е прееекалено много....Аз съм чувала точно обратното,че не е нормално да имаш толкова обилно бяло течение.....Според мен не е нормално докато изляза навън сутрин и да усетя как ми тече,буквално да започна да си мисля,че ми е дошло....точно такова ми беше чувството миналият ден..

# 91
Ходи ли на преглед и какво каза гинекологът? Simple Smile

# 92
Не съм ходила още,бях извън града,леля ми ми направи изследвания за хламидия и някои други изследвания ми пусна- урина и кръвна картина,всичко е нормално в нормите е,изследването за хламидия е отирицателно.Утре ще се обадя да си запазя час ,избрах при кого да отида,дано да има свободни часове и направление трябва да си взема.Дано да ми пусне микробиология,нямам нищо против и да си платя за изследването...

# 93
Калпазанка Mr. Green Задължително си поискай микробиология, даже май и от ЛЛ може направление за него.

# 94
Калпазанка Mr. Green Задължително си поискай микробиология, даже май и от ЛЛ може направление за него.
Да и аз искам задължително и ще я попитам!Бях извън града и поради тази причина не успях да отида,а и не знаех при кой лекар да се прегледам.Поне си направих тези изследвания не е било пропиляно време.

# 95
Съвсем нормално е ако физиологичното съдържимо на влагалището и потта се смесят до вечерта бельото да не е с миризма на цветя и рози.

Нормално е, разбира се. Къпане и смяна на бельото веднага оправят този проблем.

# 96
Преди ползвах почти постоянно ежедневни превръзки.
Сега - в началото на цикъла, за да не ме изненада много неприятно и в края на цикъла, защото ми е прекалено леко за нормални превръзки. Та до толкова се изчерпва носенето. Не понасям по друго време вече. Simple Smile

# 97
Здравейте,момичета исках да Ви кажа какво се случи днеска на гинекологичният ми преглед,много от вас се включиха със съвети към мен,за което много благодаря.И така,направих си изследвания-кръвна картина,за хламидия,урина и всичко е нормално.Днеска ми пуснаха микробиология,резултатът ще е готов може би понеделник.След като разказах всичко на гинеколожката тя ми каза,че това е в рамките на нормалното и няма от какво да се притеснявам,това означавало,че ми работят яйчниците и нямало нещо притеснително,съветите й бяха към мен,че трябва да спра напълно да ползвам тези ежедневни превръзки,каза,че ще ми се нормализира след 1,2 месеца и течението няма да е толкова обилно,каза не е хубаво да се прекалява,само памучно бельо,неароматизирана тоалетна хартия да ползвам,интимни гелове да не позлвам,което по принцип не го правя.Обясни ми,че в някои дни от месеца е нормално това течение да е повече,по време на овулация например.Като ме прегледа видя,че имам малко зачервяване на маточната шийка,което не е било нормално,но ще изчакаме микробиологията.И колкото да ми е неприятно ще се опитам да не нося превръзки,аз знаех,че не е хубаво да се носят постоянно,но просто много ми е трудно без....некомфортно ми е да ми е мокро отдолу.Каза ми ако го нямам това течение тогава е щяло да бъде притеснително,каза ми,че ако имам сърбеж,зачервяване,парене и течението е с жълтеникав цвят тогава трябва да бързам да намеря лекар иначе е било нормално  Laughing .Ще пиша пак,като разбера резултата.Благодаря Ви на всички отново!  bouquet Heart Eyes

# 98
nunkata333 - "интимни гелове да не ползвам"  Rolling Eyes  защо? Какво да ползваш вместо интимни гелове?

# 99
  • Ямбол
Калиев перманганат Mr. Green

# 100
Само с вода,не е хубаво с интимни гелове,съдържат сапун и разни други вредни неща....според мен също не е хубаво.Аз преди ползвах,но спрях само с вода пак ми е добре.....

# 101
  • На ръба..
Не знам, мен не ме удовлетворява само миенето с вода, както не си мия тялото и косата само с вода.

# 102
  • оттам, откъдето започва България
С бебешки сапун. Тази вечер реших да пробвам без превръзка.  Peace Искам да си изясня дали е само въпрос на навик, като пушенето примерно.

# 103
  • Ямбол
Това с превръзките се получава затворен кръг, от който трябва да се излезе с търпение. Слагате превръзки заради течение, а имате течение заради превръзките. Организмът се мъчи да се защити срещу онези гадости, които си отглеждате с помощта на превръзките.
След известно време без превръзки и проветриво бельо и дрехи, би трябвало да намалее течението. Виждам, че и лекар е на същото мнение.

# 104
Да си миеш косата с шампоан и тялото със сапун е едно да си миеш отдолу интимните области с някакъв гел е друго и помислете майките Ви дали са използвали интимни гелове преди 50 години.Това,че няма да се подмиеш отдолу с интимен гел не означава,че ще останеш мръсна,това не е коса  Grinning.Колкото може трябва без ежедневни да ходим,защото не е хубаво....наистина и аз преди се опитвах да ходя без,но като ми протече и айде пак посягам към тях......,но поне лятото трябва да се въздържам,зимата сякаш по-обилно ми е течението спрямо лятото...
Лекарката ми каза,че ще минат 1,2 месеца докато свикна и се нормализира.Мисля да я послушам!

Общи условия

Активация на акаунт