Ползвате ли ежедневни превръзки

• 20 369
  • 146
  •   1
Отговори
# 105
  • оттам, откъдето започва България
Това с превръзките се получава затворен кръг, от който трябва да се излезе с търпение. Слагате превръзки заради течение, а имате течение заради превръзките. Организмът се мъчи да се защити срещу онези гадости, които си отглеждате с помощта на превръзките.
След известно време без превръзки и проветриво бельо и дрехи, би трябвало да намалее течението. Виждам, че и лекар е на същото мнение.
Naughty Нямам течение нито с превръзки, нито без превръзки. Казах, че е просто навик. Не ми изглежда логично да имаш течение, защото ползваш превръзки.

# 106
Това с превръзките се получава затворен кръг, от който трябва да се излезе с търпение. Слагате превръзки заради течение, а имате течение заради превръзките. Организмът се мъчи да се защити срещу онези гадости, които си отглеждате с помощта на превръзките.
След известно време без превръзки и проветриво бельо и дрехи, би трябвало да намалее течението. Виждам, че и лекар е на същото мнение.
Naughty Нямам течение нито с превръзки, нито без превръзки. Казах, че е просто навик. Не ми изглежда логично да имаш течение, защото ползваш превръзки.
По-скоро благоприятстват...не е било хубаво мястото да се задушава с тези превръзки,а трябвало да диша,за което съм сигурна,че е така и без да ми го казват,но просто не можех без...,но ще трябва да се опитам....

# 107
  • Пловдив
Защо не на интимните измиващи? Някои от тях са без сапун и с млечна киселина вътре. От тях кожата ми се чувства съвсем добре. То вярно, че бабите ни не са ползвали такива работи, ама едно време са се къпели и от дъжд на вятър. Я някой да пробва сега да се върне към тези методи. Иначи и аз съм попадала на гелове, които дразнят кожата. За мен, тези с друга киселина- веднъж попаднах на един с лимонена киселина, ми разказват играта. Само млечна, грам не дразни, дори имам чувството, че успокоява леки раздразнения.

# 108
Да, този на Lactacid e такъв,аз съм изхабила 2 опаковки от него,но и без интимен гел се чувствам много добре,не мисля,че е проблем.Аз не говоря за времената,когато са се къпели от дъжд на вятър,а за години тук преди 30,40 години,когато майките ни са били млади като нас,не са умрели или да са имали проблеми с интимните области,като не са си купували интимен гел,аз по-скоро съм на мнение,че вредят отколкото да помагат....ползвала съм,но мисля че ми беше навик,а не защото ми е жизнено необходимо.По-скоро са ми пари на вятъра,защото се разваля отдолу средата на полезните бактерии,които имаме,все пак колкото и да е интимен гел е някакъв продукт с измиващи свойства и едва ли е само водичка с млечна киселина...

# 109
Защо не на интимните измиващи?...

Защото не се къпя на челна стойка  Laughing
Абсолютен търговски трик са приказките за запазване естествения pH баланс на влагалището и т.н. Какво влагалище? Вие вътре ли бъркате? Измиването е външно. И пяната от сапунът/душ гелът, с които се къпете пак минават оттам като се стичат по тялото.
За да се миете там само с интимен гел трябва целите да се къпете с такъв, никакви шампоани, сапуни и други  Simple Smile

# 110
Да, този на Lactacid e такъв,аз съм изхабила 2 опаковки от него,но и без интимен гел се чувствам много добре,не мисля,че е проблем.Аз не говоря за времената,когато са се къпели от дъжд на вятър,а за години тук преди 30,40 години,когато майките ни са били млади като нас,не са умрели или да са имали проблеми с интимните области,като не са си купували интимен гел,аз по-скоро съм на мнение,че вредят отколкото да помагат....ползвала съм,но мисля че ми беше навик,а не защото ми е жизнено необходимо.По-скоро са ми пари на вятъра,защото се разваля отдолу средата на полезните бактерии,които имаме,все пак колкото и да е интимен гел е някакъв продукт с измиващи свойства и едва ли е само водичка с млечна киселина...

Средата "отдолу" е естествената влагалищна среда. Влагалището има способността да се самопочиства, затова тези интимни гелове се използват външно. Така, че изначално грешно е схващането и погрешно е използването на този продукт.

# 111
хахахаха Много ясно,че е за външно!Не съм твърдяла обратното.................Много погрешно разбирате нещата,но то е нормално дори когато се подмиваме отвън да попада и вътре......поооооне малко все пак там долу не е затворена врата! Mr. Green

# 112
Не е толкова лесно и не става с 1 капчица Simple Smile Дори когато са били модерни вагиналните душове, което е много агресивна процедура, не при всяка жена е имало проблем заради промяна на средата.
Интимен гел съм купувала от любопитство веднъж. Не ползвам. Да чукам на глава никога не съм имала каквито и да е проблеми.
Според мен причината за такива е по-скоро в имунната система като цяло и може да се реши с промяна на цялостния начин на живот и хранене.
Другото е просто бизнес и реклама.

# 113
хахахаха Много ясно,че е за външно!Не съм твърдяла обратното.................Много погрешно разбирате нещата,но то е нормално дори когато се подмиваме отвън да попада и вътре......поооооне малко все пак там долу не е затворена врата! Mr. Green

Трябва да е и бая отворена тази врата, та с външното миене да попадне такова количество от гела, че да промени средата на влагалището. Смешно е, съгласна съм.

# 114
хахахаха айде,айде сега много добре ме разбра!Не е толкова сигурно,че тези уж "помощни средства" за почистване са толкова безвредни.....,да не говорим,че и шампоаните и душ геловете и всичко,което ползваме е канцерогенно,а какво останало и за тези интимни гелове.На мен повече не ми се обяснява едно и също.

# 115
хахахаха айде,айде сега много добре ме разбра!Не е толкова сигурно,че тези уж "помощни средства" за почистване са толкова безвредни.....,да не говорим,че и шампоаните и душ геловете и всичко,което ползваме е канцерогенно,а какво останало и за тези интимни гелове.На мен повече не ми се обяснява едно и също.

Не, аз се чудя на кое точно се смееш така. Никъде не твърдя, че трябва да се ползват интимни гелове, напротив, както впрочем и ежедневни превръзки.

# 116
...да не говорим,че и шампоаните и душ геловете и всичко,което ползваме е канцерогенно,а какво останало и за тези интимни гелове...

Именно Peace така или иначе сме се омазали с едното, неизбежно е, поне другото да си спестим  Laughing

# 117
Herz смях се,защото си помислих,че си си помислила,че съм искала да кажа,че интимните гелове са за вътрешно измиване едва ли не,а не за външно,както и да е!  Simple Smile

# 118
Прочетох почти цялата тема.. Не разбирам как може да твърдите, че без превръзка е по- хигиенично... Та превръзката може да си я сменяте, ако искате на 1 час, ако искате на 30 минути. Когато сте на работа извинявайте за въпроса, ама колко пъти на ден си сменяте бельото през работно време.. Всяка нормална жена има дори и минимално влагалищно течение- нормална секреция..

# 119
Въпроса не е колко често ще смениш превръзката, за да ти е максимално чисто отдолу,там е работата,че кожата НЕ ДИША и се запарва с тези превръзки и другото е,че тези превръзки не знам кой ги е пипал,какви бактерии има по тях и прочие,а за бельото ми знам,че е прано от мен и си го слагам без да имам притеснения за чистота им.Тези превръзки си имат доста минуси,аз много дълго време ги носих,но се опитвам вече втори ден да не нося и преди съм се опитвала да не нося,но не успявах  Grinning както и да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт