Ползвате ли ежедневни превръзки

• 20 359
  • 146
  •   1
Отговори
# 120
Прочетох почти цялата тема.. Не разбирам как може да твърдите, че без превръзка е по- хигиенично... Та превръзката може да си я сменяте, ако искате на 1 час, ако искате на 30 минути. Когато сте на работа извинявайте за въпроса, ама колко пъти на ден си сменяте бельото през работно време.. Всяка нормална жена има дори и минимално влагалищно течение- нормална секреция..

Подкрепям!

Не мога да си представя и капчица влага, която да усещам, просто ще изтрещя! Представям си да съм хремава (дори съвсем малко хремава) и да не си бърша носа, щото то от триенето ще го разраня или незнамсикво...

# 121
Въпроса не е колко често ще смениш превръзката, за да ти е максимално чисто отдолу,там е работата,че кожата НЕ ДИША и се запарва с тези превръзки и другото е,че тези превръзки не знам кой ги е пипал,какви бактерии има по тях и прочие,а за бельото ми знам,че е прано от мен и си го слагам без да имам притеснения за чистота им.Тези превръзки си имат доста минуси,аз много дълго време ги носих,но се опитвам вече втори ден да не нося и преди съм се опитвала да не нося,но не успявах  Grinning както и да е Simple Smile

Ами да не говорим тогава обикновените превръзки или тампоните кой ли ги е пипал...

# 122
Прочетох почти цялата тема.. Не разбирам как може да твърдите, че без превръзка е по- хигиенично... Та превръзката може да си я сменяте, ако искате на 1 час, ако искате на 30 минути. Когато сте на работа извинявайте за въпроса, ама колко пъти на ден си сменяте бельото през работно време.. Всяка нормална жена има дори и минимално влагалищно течение- нормална секреция..

Подкрепям!

Не мога да си представя и капчица влага, която да усещам, просто ще изтрещя! Представям си да съм хремава (дори съвсем малко хремава) и да не си бърша носа, щото то от триенето ще го разраня или незнамсикво...

То даже не е и само течението, но човек се изпотява, нормално е. Определено когато не си вкъщи е по-комфортно да си я смениш. Мен не ме запарват.
Но зависи от марката. Ползвала съм преди една, от която наистина се имам чувството, че не ми влияеше добре.

# 123
Май вече се дразните.....или не се усещате!Много яснооооо,че като е ТВЪРДО наложащо ще ползваме превръзки.Остана и по време на цикъл да не носим,никоййй не говори за превръзки за цикъл и тампони,говорим за ЕЖЕДНЕВНИ превръзки...с една дума-не е хубаво да се носят ежедневни превръзки,защото кожата не може да диша през тези ежедневни превръзки,просто казах и някои други неща,защото са си верни и те,който иска да носи,който иска да не носи.

# 124
Еех, да са живи маркетинговите трикове.    Laughing
Колко народ се подлъгва да купува какви ли не боклуци или излишни неща....

По темата, не.

# 125
Дразни ме факта, че казвате за нещо - то е черно или то е бяло.. Много малко са нещата, които са само черни или само бели. Ако примерно някоя от вас си слага Фдт, защото замърсява кожата, дайте никой да не си слага..
Не ми харесва хората "да плюят" нещо от което те нямат нужда, което не разбират или не могат да си позволят...
Нищо лично към никого ..

# 126
хаха първо не плюя нищо ,защото и аз до вчера носих всеки ден ежедневни превръзки,от много години ми се говореше,че трябва да спра с тези превръзки,защото не са хубави,което знаех,че е така,но не успявах,защото просто не ми беше комфортно.Казах го и в миналите си постове,който иска да носи каквото иска,това е!

# 127
И аз съм от носещите постоянно - много по-хигиенично ми е и много по-удобно.
Повечето модели ме дразнят, но съм си харесала едни анатомични - казват се Оливия, с които нямам никакви проблеми.

# 128
Аз ползвам ежедневни превръзки в началото и в края на цикъла. Или когато имам някакво течение, понякога ми се получава такова преди цикъла. През другото време оставям кожата да диша ...Simple Smile.

Мисля, че не е хубаво постоянно да се ползват ежедневни превръзки. Трябва да си има мярка във всичко. Аз си ползвам основно памучно бельо, които са най полезни и удобни Simple Smile.

# 129
Кожата е дишала едно време, когато хората не са носили дрехи. Сега дали ще сложите ежедневна или само гащи, същата работа Simple Smile
Поне аз го усещам така. Разбира се всеки да си ходи, както му е удобно  Peace

# 130
  • оттам, откъдето започва България
Както бях писала днес ми е пробен ден без превръзка.  Peace От утре с удоволствие ще си сложа отново, защото и една капка на бельото ме дразни.

# 131
Добре де, за какво количество секрет говорите?
Аз говоря за влагалищен секрет, който представлява физиологично овлажняване, в пренебрежимо малко количество, което нормално/обичайно изтича при ходене до тоалетната. Влагалищното съдържимо при мен не налага ползването на ежедневни превръзки.

# 132
Еми при мен не е малко......,но мисля,че има дни,в които имам повече,това е по време на овулацията,а в момента ходя без превръзка от 2 дни вече и забелязвам,че съвсем малко ми бяха нацапани гащите вчера и така,мисля че ако по толкова се цапам мога да издържа без,но много е променливо....понякога е много понякога е по-малко,като е студено също ми е повече течението...

# 133
Разбирам, че при всеки е индивидуално.
nunkata333, ако правилно съм те разбрала, секретът при теб намалява, след като не слагаш ежедневна превръзка.  Мисля, че превръзките са част от проблема, а от прочетеното тук разбирам, че това е мнението и на гинеколозите.

# 134
  • through the wormhole

Защо не пробваш с многократни превръзки? Памучни са и няма да ти създават проблеми като еднократните. Все едно парче плат на гащите.  Ще попиват там каквото има да попиват и няма да ти се цапа бельото. Единственият недостатък е, че трябва да се перат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт