Ползвате ли ежедневни превръзки

• 20 374
  • 146
  •   1
Отговори
# 60
Нося всеки ден ежедневни превръзки,не мога да си помисля да изляза без,защото имам някакво бяло течение,което е ужасно и съм ходила на лекар за този проблем и без никакъв резултат.......все ми изписват някакви лекарства и глобулки и нищо....,а това течение ми е вече от 5,6 години сигурно....много се притеснявам вече,защото не ми минава и въобще не ме вземат лекарите на сериозно....а това е доста голям проблем.....Искам вече да спра да ползвам ежедневни......От Варна съм,ако някой знае добър гинеколог-жена ще се радвам да сподели.  bouquet  bouquet

# 61
nunkata333, как може 5-6 години да имаш бяло течение и да не си предприела сериозни мерки. Нелекувано бяло течение може да доведе до стерилитет. Confused Дано някоя варненка се включи. Сменяй гинеколога спешно и ти пожелавам бързо излекуване.

# 62
Нося всеки ден ежедневни превръзки,не мога да си помисля да изляза без,защото имам някакво бяло течение,което е ужасно и съм ходила на лекар за този проблем и без никакъв резултат.......все ми изписват някакви лекарства и глобулки и нищо....,а това течение ми е вече от 5,6 години сигурно....много се притеснявам вече,защото не ми минава и въобще не ме вземат лекарите на сериозно....а това е доста голям проблем.....Искам вече да спра да ползвам ежедневни......От Варна съм,ако някой знае добър гинеколог-жена ще се радвам да сподели.  bouquet  bouquet
Тези гинеколози за какво точно ти изписват лекарства? Правена ли е микробиология? Защото, ако ти е провеждано лечение само на базата на преглед, много ясно, че няма да ти подейства.

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 14:11 от Klarisia

# 63
Да знам,че води до много лоши последствия,до запушване на тръбите също ако започне да се качва нагоре,сега много започнах да се притеснявам......Не ми се ходи при мъж,чувала съм доста имена,но не....ще търся жена,не са ми правили микробиология,само ми предписваха лекарства,смисъл някакви там хапченца,сещам се,че бяха 3 и някакви глобулки,а по-предния път като ходих не се сещам какво беше ама имаше и глобулки.....много са некадърнии !!!!!!!!!!!!!!! Майка ми и леля ми са ходили при един мъж гинеколог Корновски и бил много кадърен,много си разбирал от работата,без направление преглеждал,но не знам искам да си намеря добра лекарка жена,ако някой знае да се включи...не успях да намеря друга тема,в която да пиша ако има специално за гинеколози във Варна,ще е много добре.Благодаря Ви!

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 12:23 от nunkata333

# 64
Трябва да се направи микробиология, но искам да подсетя, че и партньора трябва да се лекува.
По темата-ползвам в последните дни от цикъла, както и при овулация, когато цервикалната секреция е по-обилна.

# 65
Където и да решиш да отидеш просто настоявай да ти вземат влагалищен секрет. Секрета сама си го носиш в лаборатория, така че в общи линии е все тая кой ще го вземе, важно е просто да бъде взет в гинекологичен кабинет. Вече след като излязат резултатите, ако се изолира нещо ще ти е необходимо лечение.

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 13:59 от Klarisia

# 66
По принцип с приятеля ми правим секс само с презерватив,много рядко без...Ще настоявам за микробиология,но съм в чудене при кой лекар да ходя,какво да правя....предпочитам с направление,но ако не намеря подходящ ще се съглася и да си платя за прегледа...в крайна сметка важното е да се оправя...

# 67
Ще се оправиш, спокойно. За лекар във Варна не мога да помогна. Спомням си, че при мен при подобен проблем, освен другото лечение ми препоръчаха Уростим (имуностимулатор, пих го 3 месеца по схема). Успех

# 68
Скрит текст:
Просто не позволявай да ти изписват каквито и да е лекарства без да са пуснали микробиология и антибиограма.
Причините за бялото течение могат да бъдат много - бактериална инфекция, гъбички, но каквото и да е, ако се лекува неправилно нещата няма как да се оправят.
Много зависи какво е течението, има ли цвят, миризма, кога се появява. Смята се, че течение в минимални количества, което няма цвят, миризма и не създава дискомфорт е в реда на нещата.

# 69
Понякога е слузесто,понякога е като крем,когато е по-студено през зимата....,няма гадна миризма,по време на секс имам течение,което е слузесто и много течно и е бяло на цвят.Не ми е много нормално това течение,прекалено е течно,и понякога го усещам даже как тече,значи е доооста и освен,че е много е и много течно,за да го усещам по този начин....Цвета както казах,по време на секс е бяло,а понякога е било и с леко жълт цвят,но много леко.....

# 70
nunkata333, какво значение има дали е мъж или жена?
Има цяла тема за гинеколози във Варна, но дори не си питала там? Ето я линк
Предполагам, че и цитонамазка не пускаш всяка година. ooooh!
Възможно най-скоро отиди при джипито за направление за гинеколог и си искай микробиология.
Най-лесно е да се обвиняват докторите и останалите. Проблемът е, че ако при теб нещата станат кофти, на лекарката с хапченцата няма изобщо да й пука. От притеснение полза няма никаква. Вдигаш си дупето и действаш Peace

# 71
nunkata333, какво значение има дали е мъж или жена?
Има цяла тема за гинеколози във Варна, но дори не си питала там? Ето я линк
Предполагам, че и цитонамазка не пускаш всяка година. ooooh!
Възможно най-скоро отиди при джипито за направление за гинеколог и си искай микробиология.
Най-лесно е да се обвиняват докторите и останалите. Проблемът е, че ако при теб нещата станат кофти, на лекарката с хапченцата няма изобщо да й пука. От притеснение полза няма никаква. Вдигаш си дупето и действаш Peace
Аз съм 20 годишна  Mr. Green и въобще не знаех,че на моята възраст се прави цитонамазка.Ще си пусна микробиология възможно най-скоро,а не искам при мъж,защото просто е мъж,макар и да е лекар,притеснително ми е...,ще реша при кого да отида,благодаря за отговора  bouquet 

# 72
Ах, какво било Laughing Ако ти е кофти, вземи майка ти/приятелка с теб.
За цитонамазката - от другата година е. И недей прави секс без презерватив  Whistling

# 73
Ах, какво било Laughing Ако ти е кофти, вземи майка ти/приятелка с теб.
За цитонамазката - от другата година е. И недей прави секс без презерватив  Whistling
Имам си приятел от 6 години  Mr. Green най-вероятно с него ще отида,няма проблем затова,а за цитонамазка знаех,че още ми е рано да ходя,зареди това и не съм ходила   bouquet

# 74
Извинявай, че се включвам и аз, но колкото по-рано преодолееш притесненията, толкова по-добре!

Глупаво е... често мъжете-гинеколози са и по-добри специалисти Mr. Green Аз имам теория, че даже са по-внимателни и най-вече, никога не са в ПМС, цикъл и прочее настроения, заради които може да ти се изрепчат насреща Mr. Green Никога не съм го разбирала този срам от мъж-лекар... иди веднъж, отпусни се и ще видиш, че не е имало изобщо от какво да се притесняваш Simple Smile

Кураж! Peace

Общи условия

Активация на акаунт