Подути срамни устни

• 15 366
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, рових се доста в интернет ,но не открих нищо за моя проблем или поне не точно. Този месец бях на гинеколог, откриха ми " раничка" на шийката на матката ,взеха ми секрет за цитонамазка,но нямам резултатите. След прегледа ми изписа лечение,което трябваше да проведа ,без значение резултатите от цитонамазката,и така същественото на проблема е че вчера имах усещане че сън се протъркала леко ,но днес имам гаден сърбеж и срамните ми устни са подути ... Какво да правя ? Нямам течение ,нито някаква миризма или парене ,болка нищо .. Възможно ли е някаква алергична реакция да се е получила? Нямам възможност скоро да ида на гинеколог ,затова моля за съвет ,благодаря !

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 05:14 от Karolin1234

# 1
Егати 100 неща си взела насляпо  Confused АБ защо си пила? Още повече си усложнила с него нещата.
На първо време бани със смрадлика и после след ден два отивай на АГ

# 2
  • В тъмната гора.
Здравейте, рових се доста в интернет ,но не открих нищо за моя проблем или поне не точно. На 6 този месец бях на гинеколог, откриха ми " раничка" на шийката на матката ,взеха ми секрет за цитонамазка,но нямам резултатите все още,защото "прекрасната " ми докторка излезе в отпуск. След прегледа ми изписа лечение,което трябваше да проведа ,без значение резултатите от цитонамазката. Първо ползвах глобули Макмирор,след което по време на менструация пиех антибиотик Ципрофлоксицин,като ми свърши продължих с други глобули Лактажин (за възстановяване на флората) ,и така същественото на проблема е ,че ден след лечението правих секс с приятеля ми ( от 3 год сме заедно) ,това стана онзи ден ,вчера имах усещане че сън се протъркала леко ,но днес имам гаден сърбеж и срамните ми устни са подути ... Какво да правя ? Нямам течение ,нито някаква миризма или парене ,болка нищо .. Възможно ли е някаква алергична реакция да се е получила? Нямам възможност скоро да ида на гинеколог ,затова моля за съвет ,благодаря !

Отивай на друг гинеколог. Не се знае дали е алергична реакция, ако беше такава, нямаше да се прояви толкова късно. Реакциите от АБ се проявяват най-късно три дена след приема им - -и това най-късно. Моят син направи такава реакция, та се наложи да се поизуча по въпроса.
Приятелят ти може да ти е направил подарък.

# 3
Гадният сърбеж може да е от гъбички. Огледай се хубаво и ако си зачервена или с бели "налепи", поинтересувай се откъде ти е подаръкът.

# 4
Егати 100 неща си взела насляпо  Confused АБ защо си пила? Още повече си усложнила с него нещата.

Не са на сляпо ,по лекарско предписание са.

# 5
Благодаря за съветите , подуването като че ли спада , има ли вариант да се е получило заради чесането? Налепи нямам и сърбежа намаля , но все още се притеснявам ,ще ида при друг доктор.

# 6
  • В тъмната гора.
Изчакай малко - ако сърбежите продължат и се появи течение, има вероятност това да е трихомоназа. Тя е без пъпчици, без белезникави образувания - сърби и след това се появява течение. Диагностицира се най-често от гинеколог и лечението и с вагинални таблетки. Това е най-баналната половопредавана болест.
Ако се диагностицира тази болест, се лекуват едновременно и двамата партньори, защото иначе няма смисъл.

# 7

Да, ама преди резултати от цето и МБ, тоест на сляпо са, защото са с широко действие лекарствата и АГ масово на това разчитат.

# 8

Да, ама преди резултати от цето и МБ, тоест на сляпо са, защото са с широко действие лекарствата и АГ масово на това разчитат.

Ами да, така е ,но тя даже и микробиология не ми взе ,защото куриера бил минал вече и взел материалите ... А за цитонамазката се надявам вече утре да успее да ми каже резултатите ..и повече при нея няма да стъпя ..

# 9
Цитото само по себе си не показва вида гъби, бактерии и т.н. За това ти трябва МБ, която пък не ти е правена. Тоест едно голямо нищо до момента.

# 10
  • Тук... някъде
Добре де,раничка на шийката не се ли лекува или с горене с ток или лазер или с  лекарство(поне при мен при 2 ранички в различен период от живота ми са били прилагани тези методи)  newsm78

Възможно е  и алергия да си направила-аз съм правила такава от Клотримазол-имах зачервяване,парене,подуване на срамните устни.Посетих кожен лекар и той ми изписа друго лекарство+противоалергини хапчета.

# 11
  • В тъмната гора.
Добре де,раничка на шийката не се ли лекува или с горене с ток или лазер или с  лекарство(поне при мен при 2 ранички в различен период от живота ми са били прилагани тези методи)  newsm78

Възможно е  и алергия да си направила-аз съм правила такава от Клотримазол-имах зачервяване,парене,подуване на срамните устни.Посетих кожен лекар и той ми изписа друго лекарство+противоалергини хапчета.

Тя не се е мазала с нищо, а и в момента не пие нищо.
Имала е раничка и се е лекувала, а след лечението е правила секс с приятеля си и след това е получила подуването.

# 12
Aз съм правила алергична реакция от Лактажин. Но тъпо и упорито си употребих 9 от 10 свещички. И отивам вече при АГ за контролен и като му казвам какво е станало, той вика "ти наистина си много упорита, трябвало е веднага като си разбрала, да ги спреш".
Цитото само по себе си не показва вида гъби, бактерии и т.н. За това ти трябва МБ, която пък не ти е правена. Тоест едно голямо нищо до момента.
+1 Цитото може да покаже, че има някакво отклонение, което само в определени случаи се дължи на гъбички или бактерии, но не може да покаже на какво се дължи отклонението. Ама нали няма доктора да се трови с лекарства, що да не ги изпише...  Tired

# 13
здравейте и от мен ,извинявам се че така се се натрапвам но от скоро съм в този сайт ,на мен днес ми се получи нещо подобно ,имах сърбеж и когато влезнах в банята а се къпя усетих че лявата ми малка срамна устна е подута и леко твърда ,много съм притеснена ,не знам на какво се дължи ,и как да премахна това подуване ,много е дискомфортно при допир леко боли ,моля ви помогнете ми  Cry

Общи условия

Активация на акаунт