Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 252
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Можете ли да ми кажете работното време на магазин РЕФАН, който се намира на Лъвов мост ")
Благодаря Simple Smile

# 196
neli_20  магазина работи от 10 до 18 часа без неделя.  така знам аз Simple Smile

# 197
  • Стара Загора
Момичета, приятелка ме пита за копие на лосион на Thierry Mugler Alien. Мисля си, че ФМ Груп имаха лосиони към някои парфюми, но с търсачката в гуугъл нищо не откривам и изобщо май нямат Alien. Оригинала е към 70-80 лв и не е изгодно да се купува той постоянно. Laughing

# 198
  • София
Можете ли да ми кажете работното време на магазин РЕФАН, който се намира на Лъвов мост ")
Благодаря Simple Smile

От понеделник до петък работи от 10 до 18,30, в събота до 17.  Simple Smile

Дописвам по въпроса на Ивчето.
Намерих информация, че предлагат следните балсами са тяло:
05b - GUCCI - Rush
10b - CHRISTIAN DIOR - J’adore
21b - CHANEL - No.5
23b - CACHAREL - Amor Amor
33b - DOLCE & GABBANA - Light Blue
81b - DONNA KARAN - DKNY Be Delicious
97b - GUCCI - Gucci Rush 2
101b - GIORGIO ARMANI - Armani Code
146b - LACOSTE - Lacoste Pour Femme
173b - CHRISTIAN DIOR - Hypnotic Poison

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 10:47 от magicjo

# 199
Здравейте  Simple Smile Кои имитации на bargello са най-сполучливи? Simple Smile Simple Smile Мерси

# 200
Не знам дали сте коментирали парфюмчетата на Флоргарден,но една колежка скоро си беше взела и много ме впечатли като аромат и трайност,та ходих и аз да взема. Ароматът е имитация на Си-то ,което аз не познавам нито в оригинал,нито в друга имитация,но много ми допадна..  Heart Eyes Трайността е около 5-6 часа ,но и после се долавя.Цената е смешно ниска- 4,30 лв за 30 мл. Търсих снимка в нета да ви го покажа,но не намерих. А мацката в магазина каза,че ще зареди ,щото били свършили и като ходя пак ще видя какво друго има.Спомена Живота е хубав,Извънземното и друго не помня.  Grinning

# 201
Не знам дали сте коментирали парфюмчетата на Флоргарден,но една колежка скоро си беше взела и много ме впечатли като аромат и трайност,та ходих и аз да взема. Ароматът е имитация на Си-то ,което аз не познавам нито в оригинал,нито в друга имитация,но много ми допадна..  Heart Eyes Трайността е около 5-6 часа ,но и после се долавя.Цената е смешно ниска- 4,30 лв за 30 мл. Търсих снимка в нета да ви го покажа,но не намерих. А мацката в магазина каза,че ще зареди ,щото били свършили и като ходя пак ще видя какво друго има.Спомена Живота е хубав,Извънземното и друго не помня.  Grinning
Хм....Доколкото се поразрових в нета, ето какво открих за "Флоргарден" ЕООД:

http://www.bnaeopc.com/perfumecosmetics.html

Съдейки по имейла за контакти с фирмата, въпросната "Флоргарден" ЕООД всъщност е производителя на "Gardeny" наливна парфюмерия, за които сме говорили доста тук, и чийто списък го има на първата страница от темата.
От същия източник научих примерно, че небезизвестните парфюми "Zag Zodiak" се представляват всъщност от фирма "Дори Лукс" ООД...Много информативно линкче!  Wink

# 202
  • BG-DE
Дори лукс е името на фирмата производител, а Заг Зодиак е търговската марка, няма нищо странно и необичайно  Peace А, къде ги има тези парфюмчета Флоргарден?

# 203
  • Deutschland
Дa не би дa стaвa въпрос зa тези нa Флорaгaрден, дето нa кутиятa им пише Series So Lucky?

# 204
Да ви кажа не знам кое какво и що,но ми хареса като аромат и трайност.Възможно е да е така,защото в същия магазин се предлага и Заг Зодиак. Simple Smile А кутията я изхвърлих и не знам какво пишеше.  Blush
Иначе става дума за парфюмерия в гр. Костинброд. Не знам другаде къде може да се намерят.

# 205
  • Бургас
Florgarden LTD са производители и на ароматите Gold Touch. А техните номера, както бях писала в предходни теми съвпадат с номерата на същите аромати от Парфен и Сангадо. И на трите марки адресите на производство са Равно поле, индустриална зона Верила.  Rolling Eyes

# 206
Дори лукс е името на фирмата производител, а Заг Зодиак е търговската марка, няма нищо странно и необичайно  Peace А, къде ги има тези парфюмчета Флоргарден?
Разбира се, че е така, точно това казвам и аз... Wink

# 207
Тези "Зак Зодиак", си ги купувам директно от цеха им. Има много добри попадения. Sunglasses

# 208
Момичета, скоро някой питаше за имитация на Daisy- Marc Jacobs...Infinite Love я предлагат. Една позната ми каза.

# 209
  • Бургас
Момичета, търся добри имитации на мъжките CH 212 Sexy, La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent, Dior Homme Intense и Allure Homme Sport; също така ме интересуват дамските Pure Poison Christian Dior, Fuel For Life Femme Diesel, Armani Mania Giorgio Armani и Sensi Giorgio Armani. Моля ви за мнения и препоръки!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт