Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 218
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Даа, ноо не знам кога ще отида пак. Ще разпитам и когато разбера нещо, ще пиша. Обещавам.   bouquet

# 241
Може ли някой да ми сподели мнения на следните Dolce & Gabbana Light Blue , Burberry - burberry body , Gucci - Flora и EDP CHLOE FOR WOMEN и в коя версия са най-добри. Благодаря много  Hug Simple Smile
Аз имам в момента Burberry - burberry body на Рефан и мога да кажа, че е прилично траен и хубав аромат за лятото.Отначало изглежда малко цветен-фрезия, роза, но след 10-20 минути има много свежа цитрусова нотка.

# 242
  • Пловдив
Някой поръчвал ли си е парфюм от тук. Чудя се на Chanel Chance Eau Tendre  за 15 лв какъв ли ще е http://parfiumi-bg.info/?

# 243
лошо менте

# 244
А Слонът на Кензо е най - нежен в адската жега /над 30 градуса!/...Тогава изчезва остротата му и остават най - нежните и женствени цветя и подправки на света...
Сега видях, че има и Тигър.  Thinking На мен тази Джунгла /не знам дали слона или тигъра/ ми мирише на мокри кашони  hahaha

# 245
Еееееее..... Sad....
А има ли вариант да се поръча все пак директно от тях? Ще попиташ ли?  bouquet
Значи..сега разпитах и обяснявам как седят нещата.
Ние ги взимаме на тази цена, защото дядото на мъжа ми живее в същото цело и къщата е точно до цеха. Доколкото разбрах за непознати и за тези, които имат магазини - цените са други. Към 14лв. за 100мл. А ако отидеш в цеха и ти го дадат в стъклено шише и опаковка, както си трябва са около 20лв.
Не Ви предложих да Ви купя, защото не знам кога ще ходя до там и не искам да си мислите щуротии. Освен да правим така, когато знам, че ще ходя на село мога да Ви казвам няколко дни по-рано и ако има желаещи за парфюми - може да ударя едно рамо.
С доставка до еконта пак ще излиза по-евтино от софийските бирници  Mr. Green

# 246
А Слонът на Кензо е най - нежен в адската жега /над 30 градуса!/...Тогава изчезва остротата му и остават най - нежните и женствени цветя и подправки на света...
Сега видях, че има и Тигър.  Thinking На мен тази Джунгла /не знам дали слона или тигъра/ ми мирише на мокри кашони  hahaha
Въпрос на химия на кожата, на възприятия и на хормони, бих казала....

# 247
Някой питаше за парфюмите на Е.Арден. 5 Авеню си е класика-имам го и много си ми харесва, въпреки, че  не е с пословична трайност. Има още един Provocative woman или нещо подобно в тъмно лилава опаковка, -страхотен е също, много ми хареса как мирише. Зеленият чай, само съм го тествала, но за моя вкус е доста лек и свежарски.
Друг хубав парфюм е "Малката черна рокля" на Ейвън.
Това са хубави парфюми на добри цени.
Тези на Кристина Агилера също ми допадат, но те са по-хард.
Имах Royal Desire- тежък, сладникъв, много бели цветя.

# 248
  • Бургас
Woman на Агилера въобще не бих го определила хард-това е един от най-женствените парфюми за мен наред с Жадор и Клое-Love...

# 249
 за woman нямам налюдения, но повечето, които съм тествала ми се виждат все едни ванилени и тежки, но пък много хубави аромати  Simple Smile

# 250
Много интересна тема, случайно я открих с търсачката.  Peace
Някой да е ползвал Incanto shine Ferragamo на Рефан?  newsm78 Дали е сполучлива имитация?

# 251
Някой да е ползвал Incanto shine Ferragamo на Рефан?  newsm78 Дали е сполучлива имитация?
Изключително близка и с трайност  до 4-5 часа при мен

# 252
Изключително близка и с трайност  до 4-5 часа при мен
Юлия, благодаря! Simple Smile Ще го пробвам и ще пиша! Hug

# 253
Преди време открих за себе си So Lovely на ELODE, който парфюм струва между 6 и 12 лв /за 100 мл/ и който може да се намери в Кауфланд, в ДМ, в МЕТРО и на други места, който според мен /а и не само според мен/ е чудесна имитация на Инканто Шайн и е с трайност 12 часа и повече /при това в жегата!/...Та...пробвай го и него, ако решиш Peace

# 254
Еее , супер момичета! То ще се окаже, че за 10-12лв може да си купиш хубав парфюм, в сравнение от "оригинален" за 50лв. Купих си такъв на ККлайн, пръскам се сутринта няколко пъти, след час два не мирише. Яд ме е , че дадох пари за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт