Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • BG-DE
Искам да похваля Пюр Пойзъна на Заг, и друг път е коментирана близостта му с оригинала, но от два дни много приятно ме изненада с трайността си. В тези жеги абсолютно всичко (оригинално или не  Grinning) ми изчезва за два-три часа, а той, милият, седя осезаемо близо осем  Shocked

# 256
Здравейте на някой случайно да са му казали новите аромати на Рефан 038, 039 , 040 , 041  дамски и 066 и 067 мъжки до кои оригинални парфюми се доближават ? Crazy

Аз мога да похваля 159 - Cat deluxe  и 129- La Nuit Tresor, доста са трайни , дори без капки .

# 257
  • Бургас
Искам да похваля Пюр Пойзъна на Заг, и друг път е коментирана близостта му с оригинала, но от два дни много приятно ме изненада с трайността си. В тези жеги абсолютно всичко (оригинално или не  Grinning) ми изчезва за два-три часа, а той, милият, седя осезаемо близо осем  Shocked
+ 1  Peace И аз съм на същата вълна вчера и днес и тъкмо мислех да споделя  Grinning Не съм пробвала скоро оригинала и не го помня много добре. Този си го взех преди няколко дни след изказаните мнения. Определено ми хареса. Трайността е много добра и я няма онази Заг сладка нотка, която винаги ме дразни. Да не повярва човек  Laughing Благодаря за споделеното!   bouquet

Не знаех, че Рефан имат нови аромати. Скоро не съм минавала от там. Ще пиша, когато разбера нещо.  Simple Smile

# 258
  • BG-DE
Pure Poison е един от любимите ми парфюми, който винаги имам и в оригинал и, поне за моя нос  Grinning , версията на Зак е мно-о-о-го добре докарана  Heart Eyes В момента от оригиналния ми е останал около един пръст и откакто открих Зак все ми се свиди и отлагам покупката на нов  Grinning И аз не знаех, че Рефан имат нови аромати, дали пък случайно не са пуснали Олимпия на П. Рабан  newsm78

# 259
Привет, на всички вчера си закупих от Рефан нов аромат с номер 039 може ли малко помощ кой е парфюма  Simple Smile. Благодаря предварително

# 260
Здравейте на някой случайно да са му казали новите аромати на Рефан 038, 039 , 040 , 041  дамски и 066 и 067 мъжки до кои оригинални парфюми се доближават ? Crazy
038 - YSL Black Opium, 039 - YSL Manifesto, 040 - E. Lauder Bronze Goodes, 041 - R. Cavalli Just Cavalli
066 - Burberry - London Men, 067 - DSQUARED - He Wood

Mr. Green

# 261
Благодаря  Grinning

# 262
  • Бургас
038 - YSL Black Opium, 039 - YSL Manifesto, 040 - E. Lauder Bronze Goodes, 041 - R. Cavalli Just Cavalli
066 - Burberry - London Men, 067 - DSQUARED - He Wood

Mr. Green
Ще мина да ги видя, но и аз се надявах на нещо по-ново като Олимпията на Пако Рабан например или  Бялото Нарцисо, което излезе миналата година или нещо друго Laughing Има какво по-интересно да предложат.  Бронзовата Богиня е хубав аромат, но е чисто летен, не знам защо го пускат сега, а в началото на лятото излезе новия Трезор на Ланком, който си е чисто зимен  Rolling Eyes Bronze Godess и Just Cavalli имам в оригинал и ползвам вече няколко лета. Ще ги сравня лесно.  Simple Smile На Черния Опиум си взех много добра имитация от Баргело. Тази на Заг Зодиак също не е лоша, но на Баргело ми харесва повече. Сега ще видим и рефанския как е Simple Smile А Манифесто вече няма някоя фирма, която да не го предлага. Май наистина е на мода да се имитира в последно време  Laughing

# 263
  • Deutschland
И аз чакам бялото Нарцизо някой да го изимитира Peace

# 264
И аз чакам бялото Нарцизо някой да го изимитира Peace

Какъв аромат е това ново бяло Нарцисо?  Simple Smile

# 265
  • Deutschland
Нямам идея дали е ново, но това което аз искам е с дървесни нотки, мускус и бели цветя, рози също
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html

Ако го има вече в имитация, ще съм много щастлива

# 266
  • Бургас
Да, това е, което и аз споменах. Излезе миналата есен и от тогава все се надявам, че ще му направят имитация, ама май няма да стане Simple Smile Вече изхабих една бутилка и сигурно ще го подновя като захладнее. Тази година пуснаха ЕДТ, той е в черно шише: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Eau … ilette-30658.html. И той е добър, но предпочитам белия.

# 267
  • Deutschland
Ако от Рефан /примерно/ четат темата...хайде, де Mr. Green

# 268
Здравейте  Simple Smile Някой имал ли е наблюдения на ANGE OU DEMON LE SECRET/ GIVENCHY ? Мерси  Simple Smile

# 269
Здравейте  Simple Smile Някой имал ли е наблюдения на ANGE OU DEMON LE SECRET/ GIVENCHY ? Мерси  Simple Smile
Имам го във вариант на san siro- един от любимите ми е,иначе на c-thru lime magic е абсолютно идентичен с този на san siro. Страхотен аромат за топли дни лек и много нежен. Като идентичност с оригинала не мога да кажа.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 14:20 от nina.1

Общи условия

Активация на акаунт