Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 191
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Като трайност как е?  Simple Smile

# 271
При мен е около 4-5 часа.

# 272
Мерси много Simple Smile P.s а може ли някой да ми каже къде мога да намеря парфюмите  на sansiro или трябва онлайн да си поръчам?  Simple Smile

# 273
  • В полите на Витоша :)
Като споменахте c-thru - знаете ли дали Blooming Sense е имитация на някой парфюм? Колежката ми го използва и страшно много ми харесва и ми е много познат аромат.

# 274
Сигурно някога сте писали, но пак да попитам  Embarassed J`adore L`eau Cologne Florale Christian Dior    на коя филма е най-добре изимитиран?

# 275
  • Deutschland
Този едвa ли го имa, сaмо клaсическия Жaдор се имитирa

# 276
Днес попаднах на парфюми Lazzell,гледам,че са имитации питам се дали са трайни?Споделете,ако сте ги ползвали,моля!  bouquet

# 277
Момичета,може ли да ми предложите трайна имитация на CH 212 sexy? Купих си версията на roxanne- happy tears,просто се влюбих,уникален аромат,обаче след един час няма никой  Sad .

# 278
Момичета,може ли да ми предложите трайна имитация на CH 212 sexy? Купих си версията на roxanne- happy tears,просто се влюбих,уникален аромат,обаче след един час няма никой  Sad .
Имам точно такава имитация, струваше ми около 3 лева - капсулирано шишенце - 30 мл. ЕДП, на шишенцето пише: "313 sexy" - трайността му е над 12 часа...Интригуваща находка в едно магазинче "за 1 лев".... Mr. Green
Потресаваща трайност, наистина! Peace

П.П. намерих картонената кутийка, на нея пише: "313 от серията FEEL GOOD индивидуален продукт с оригинално ухание и дизайн разработен за Санторини - България" и също: "дистрибутор: САНТОРИНИ - БЪЛГАРИЯ ООД, гр.София, ул. "Охрид"№73, тел.0888-309-258, www.santorini-ltd.com"

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 22:17 от solar_fields

# 279
Момичета,може ли да ми предложите трайна имитация на CH 212 sexy? Купих си версията на roxanne- happy tears,просто се влюбих,уникален аромат,обаче след един час няма никой  Sad .
La Rive 305 Femme EDP

# 280
~Di~   с каква трайност е този парфюм?

# 281
Искам да питам VERY IRRESISTABLE/ GIVENCHY на Рефан как е като имитация, т.е. до каква степен се доближава до оригинала?

# 282
~Di~  с каква трайност е този парфюм?
Приятелка го ползва и го тествахме паралелно с моя 212 Sexy (оригинален). 305 Femme/La Rive, освен, че е добра имитация (като аромат)  и при двете се оказа по-траен от оригинала (около 7-8 часа). Естествено, накрая остава по-скоро усещането за аромата. Оригиналът, при мен, трае около 4-5 часа.

# 283
  • Deutschland
Днес попаднах на парфюми Lazzell,гледам,че са имитации питам се дали са трайни?Споделете,ако сте ги ползвали,моля!  bouquet

Пробвaлa съм нa киткa имитaциятa им нa Лейди Милиън, около 6 чaсa и то при неколкокрaтно миене нa ръце. Брaт ми вчерa си взе някaквa тяхнa имитaция нa Хюго Бос Night, aромaтa е вaнилен, зaдушлив, т.е не е зле, но след чaс нямaше никой  Peace

# 284
Здравейте!! Можете ли да ми препоръчате тежки и флорални парфюми към Заг Зодиак, и да са много издръжливи. Smile Благодаря Ви много.

Общи условия

Активация на акаунт