Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Бургас
Този го имах във версията на Рефан и  много ми харесваше,пробвай ако не си, бих искала да ти  прочета мнението  bouquet

# 227
 Непременно ще го пробвам и рефанския, тия дни ще минавам и от там... Mr. Green
П.П. Ние с теб, Bright Crystal, ще се окаже, че май харесваме сходни неща.... Mr. Green
  bouquet

# 228
  • Бургас
Така се оказва май като изключим отровите Диорски и Кензо-Jungle Mr. Green Mr. GreenДругото съвпада-хубав и успешен ден ти желая Hug  bouquet

# 229
Solar_fields, по-евтино е.
Аз купувам 100мл. за 7,50лв. , в пластмасово шише, после вкъщи присипвам.
А като аромати си ги отбелязвам на списъка, дето са ми дали от цеха, на тия дето ми харесват слагам отметка, на другите Х . Хаха, защото понякога нямам време да мириша и да си избирам, поглеждам и записвам одобрения номер и бегам.
Много съм доволна от :
-Mania - Armani
-Burberry's - Burbery
-Boss woman - Hugo boss
-Omnia Indian garnet - Bvlgari
-Versense - Versace
Идея си нямам колко се доближават до оригиналните, обаче ароматите са много приятни.  Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 11:06 от Радостина Даскалова

# 230
  • Deutschland
Рaдостинa, Зaк имaт цех в едно село, близо до Пловдив. От тaм ли купувaш 100 мл зa 7.50?

# 231
Рaдостинa, Зaк имaт цех в едно село, близо до Пловдив. От тaм ли купувaш 100 мл зa 7.50?
Peace
Да.

# 232
  • Deutschland
Блaгодaря зa отговорa. Ще нaмеря нaчин дa поръчaм от тaм  bouquet

# 233
 Hug
Дано, там са им чисти парфюмите, по магазините може и да ги разреждат. Защото не навсякъде, където предлагат тяхните неща, са тяхни магазини.

# 234
  • Deutschland
Мaлко спaм, но съм чувaлa че предлaгaт не сaмо пaрфюми? Случaйно дa знaеш дaли предлaгaт сaпуни и душ-гелове с aромaт нa пaрфюмите?

# 235
Така се оказва май като изключим отровите Диорски и Кензо-Jungle Mr. Green Mr. GreenДругото съвпада-хубав и успешен ден ти желая Hug  bouquet
Пойзън на Диор /според мен!/ е шедьовър, но и аз не се осмелявам да го нося навън. Понякога просто нанасям една капчица от него някъде по мен и цялото помещение се изпълва с тези цветя и подправки....А Слонът на Кензо е най - нежен в адската жега /над 30 градуса!/...Тогава изчезва остротата му и остават най - нежните и женствени цветя и подправки на света...
Peace
Да.
Леле!!!  Grinning Може ли адреса и малко уточнения - как точно се свързваш с тях, с имейл ли, с писмо ли, по пощата ли пристигат, по ЕКОНТ ли, с наложен платеж или по банков път, изобщо...може ли подробности? /ако не е удобно тук, на лични също става/.
Благодаря!!!  Hug

# 236
А тук, тук, не на лични  Grinning и аз бих си купила по-евтини и хубави парфюмчета  Flutter
От скоро ви следя, защото и аз прекалявам с ароматите и ще ме изгонят от вкъщи, ако купувам оригиналите.  Blush

# 237
 Нямат. Предлагат матови червила, както също и течни. Спирали май имат, но не съм сигурна -  сенки и пудра за лице имат със сигурност.
Като отида другия път пак ще проверя какво точно продават освен парфюми.
Аз съм си купувала само червило.

# 238
Ходя на място в цеха, момичета.

# 239
Еееееее..... Sad....
А има ли вариант да се поръча все пак директно от тях? Ще попиташ ли?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт