Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 807
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Според вас коя имитация на D&G  L’IMPERATRICE  е по-добра Рефан или Roxanne ?

Категорична съм и аз за Рефан.

Тази на Роксан е по-далечна от оригинала и по-нетрайна в сравнение с Рефанската.
Цитат
Роксанската Императрица е много трайна на моята кожа, много наситена и с много ясно изразен динен аромат. Не съм ползвала оригинала обаче и не мога да сравнявам доближава ли се, или не
Благодаря ви много   bouquet

# 541

Не съм пробвала Хип Пойзъна на Рефан...но това е защото намерих друго нещо невероятно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Fiore-del-Dragone-7561.html
 Grinning
За жалост е невъзможно да се намери вече, но аз имах късмет и го купих случайно от частно лице...Леле - мале....само ще кажа... Heart Eyes Това е още по - добро от Хип Пойзъна!!!!  Wink И въпреки предубеждението, че се носи през зимата, аз го облякох на жегата...И....останах във възторг!!!

В "ДМ" са пуснали няколко аромата от Tesori d Oriente , този който си купила  на цена около 13 / 14 лв

Sandalo del Kashmir & Vetiver Tesori d`Oriente for men  Orchidea della Cina Tesori d`Oriente for women
Пръснах на блотер и на китката от посочените, харесаха ми.

# 542
  • София
http://dpparfumi.eu/product_info.php?products_id=1600
Поръчах си от Alien ,  К222
Дано да е сполучлив и това да му е номера

Уникален парфюм за съжаление много слъп

Нали си наясно обаче, че това са парфюми Degaje, a не D&P.

Относно Табако Ванил, аз си го правя 2 към 1 или 3 към 1, не е имало проблем с аромата.
Не не съм наясно Sad но го поръчах

# 543
  • Стара Загора
Tesori d'Oriente са страхотна марка. Heart Eyes
Обожавам душ геловете им, кремовете за тяло и тоалетните води разбира се. Имах Китайската орхидея и с Цвят от лотос. Абсолютни фаворити са ми! Ухаят с часове и оставят диря направо. Crazy А от този драконовия, който пишете че е спрян, душ гела. Разкошен сладникав, топъл аромат. Мъжкия или по-точно унисекс с мускуса, е един от емблематичните на Tesori. Цените им (на ТВ) са около 13-16 лв.

Скрит текст:

В момента имам само Africa от тоал. води, но съм я оставила на татко, защото е по-скоро мъжки ТВ.

Душ геловете винаги съм си ги купувала, горещо ви ги препоръчвам. Струват около 5-6 лв. Когато се запознах за първи път преди около 10 год. с продуктите, не бях ги виждала. Бях на рожден ден на леля ми в комплекс Ягодите и за първи път от нея, бяха й подарък. Напълни ми ваната, като сложи от душ крем с лотос. Отвя ми главата. Crazy
Скрит текст:
След това ги видях на огромна реклама на Ивис. От тогава редовно имам по нещо тяхно.
Имат и комплекти, по Коледа пуснаха ТВ, душ гел и керамични свещи и са около 20 лв.
Наскоро видях и кремчета за ръце в Елитис. Малки опаковки, идеални за чантата и бяха по 2 лв и стотинки. Peace

Имах позната, която работи в Италия и каза, че там били много евтини. Нещо от рода на 2-3-5 евро. Тук са малко по-скъпи, но все пак мисля нормална е цената им.

# 544
  • Somewhere far away
о да - Тесори и на мен са ми голям фаворит - открила съм ги преди години и доста време ползвах точно този с древногръцките картинки- лотус ли се води ?  не знам ,  но още помня първия път когато подуших мострата - и бях тотално завладяна! за тази цена са супер трайни- друг парфюм толкова траен и за таи цена не съм открила - истински трайните поне на мен ми започват от  90 лв  нагоре!
 ползвала съм и от другите видове но този май си ми остана най-любим!

# 545
Бях ги забравила тези Tesori d'Oriente, а много им харесвам кремовете за тяло и душ геловете.
След обяд ще мина през ДМ да ги погледна.
Днес съм с 122. BURBERRY WEEKEND/ BURBERRY на Рефан, имала съм оригинала и мисля, че тази имитация е доста добра. И откъм трайност става - пръсках го в 7 сутринта, все още си го усещам. 
Поръчвах го от сайта на Рефан, шишенце от 50мл със 65 капки.    

# 546
да попитам за 18 годишен мъж какво  ще ми препоръчати Tesori-то, аз съм ползвала орхидеята, направо е вълшебна и много трайна

# 547
  • Бургас
248. ARMANI CODE SPORT/ ARMANI Уникален мъжки парфюм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 548
  • Бургас
Сетих се и за още един много як мъжки парфюм-Burberry sport men.И двата са в имитация на Рефан.Арманито ухае на цитруси,има мента в сърцевината Heart EyesМного освежаващ и възбуждащ аромат.

# 549
  • Бургас
И аз харесвам Tesori d'Oriente. Като се вземат впредвид цените им, никак, ама никак не са лоши. Ползвала съм предимно душ-кремовете им. В момента имам душ-крем от серията им Fiore del Dragone, която се спомена по-напред. Чудесен е и наистина напомня на Хипнотик Пойзън. Жалко, че не мога да намеря крем за тяло от същата серия, май е спряна. Fior di Loto също е много силен и траен аромат. А наскоро пробвах Hammam Tesori d`Oriente на парфюмче и сега търся душ-гел и крем за тяло от него. Хареса ми и много добре ще се съчетае с Олимпеята на Пако Рабан. За съжаление в Лили има само три вида. Дали в Елитис ще намеря повече? Вие откъде си ги купувате?  Praynig

# 550
аз съм виждала от тях в ивис-а

# 551
аз съм виждала от тях в ивис-а
Има ли магазин Ивис в София?

# 552
  • Бургас
Момичета,имам нужда от помощ,моля да кажете дали Бърбъри Брит Ритъм има нещо общо с Бърбъри Брит като аромат или е напълно различен.Пиша за /оригиналие/,защото имам Брит и се чудя сега за Ритъм,че ми го предлага една позната за много по-ниска цена.Моля,запознатите да се включат newsm17

# 553

за софия не знам дали има ивис

# 554
Момичета,имам нужда от помощ,моля да кажете дали Бърбъри Брит Ритъм има нещо общо с Бърбъри Брит като аромат или е напълно различен.Пиша за /оригиналие/,защото имам Брит и се чудя сега за Ритъм,че ми го предлага една позната за много по-ниска цена.Моля,запознатите да се включат newsm17
Нямат нищо общо Peace
Имах Burberry Brit, EDP в оригинал - най-общо казано - ванилия (несладкарска), бадем, лайм, амбра. Добра трайност, шлейфов.
Brit Rhythm - тествах няколко пъти, но върху моята кожа е лавандула, но не свежа, а синтетична, объркана с малко муск и пипер и всичкото това нещо, завършва с една прашна пудра. И понеже, ама никак не е мой, го усещах и след като си мих няколко пъти ръцете.
Ако имаш възможност - тествай, задължително. Не казвам, че е лош Rhythm, но просто трябва да ти пасва Peace

Общи условия

Активация на акаунт