Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Да си подновя питането:

Един въпрос към знаещите:
№214 - JOOP /RED/ / Joop  на Рефан /мъжки/, имитация на ето този ли е:
http://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Homme-1251.html
?
И какво е качеството на имитацията? В момента тествам малко количество от оригинала и съм във възторг...Та...обмислям посещение и на Рефан, но сондирам мнения предварително.
 Hug

Hug

# 556
да попитам за 18 годишен мъж какво  ще ми препоръчати Tesori-то, аз съм ползвала орхидеята, направо е вълшебна и много трайна
Днес взех за моя син, който е на 14 и вече започва да се прави на мъж, 401. LEAU D’ISSEY/ YSEY MIYAKE  на Рефан. Страхотен е, и на двамата ни хареса много!      

# 557
  • Бургас
Ясно, не е за насляпо ще трябва първо да го пробвам-благодаря ти много Di
  bouquet

# 558
Да си подновя питането:

Един въпрос към знаещите:
№214 - JOOP /RED/ / Joop  на Рефан /мъжки/, имитация на ето този ли е:
http://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Homme-1251.html
?
И какво е качеството на имитацията? В момента тествам малко количество от оригинала и съм във възторг...Та...обмислям посещение и на Рефан, но сондирам мнения предварително.
 Hug

Hug

Да, точно този е- класическия Joop.

Принципно той има много добра версия на Ди едн Пи. За мен ароматът е унисекс и съм го взимала от тях за мен. От Рефан само съм го тествала, но ми направи добро впечатление.

# 559
Относно съфорумките, които питат за своите тинейджъри, аз горещо препоръчвам от Рефан Euphoria- Calvin Klein- 245, Play Sport- Givenchy- 058, a мисля, че и класиката Aqua di Gio- 226 също е подходяща и за тази възраст.

А отделно от Ди едн Пи (имат ги и Баргело) препоръчвам за тинейджъри Lacoste Red и Lacoste essential- страшно свежи аромати, подходящи за млади момчета.

# 560
Благодаря момичета за хубавите идеи за младите мъже, ще ги пробваме подред ☺

# 561
Моята сестра е в тинейджърска възраст и много харесва:
Armani Aqua di Gioia
Bulgari Grystaline
Guess- Guess
Moschino- Funny, I love love
Escada.
Препоръчвам Funny на Заг Зодиак
За млади момчета много харесвам мъжкото Gucci- Guilty

# 562
Моята сестра е в тинейджърска възраст и много харесва:
Armani Aqua di Gioia
Bulgari Grystaline
Guess- Guess
Moschino- Funny, I love love
Escada.
Препоръчвам Funny на Заг Зодиак
За млади момчета много харесвам мъжкото Gucci- Guilty

Gucci- Guilty на Рефан и аз подкрепям, че е много подходящ за млади мъже.

# 563
Днес си взех пратката от D&P и имам подарък-изненада -  парфюм 30ml, номер С 12.
Не го намирам в списъка, някой знае ли на кой парфюм е имитация?
Отбелзвам си предложенията ви за тинейджъри  Peace

# 564
Днес си взех пратката от D&P и имам подарък-изненада -  парфюм 30ml, номер С 12.
Не го намирам в списъка, някой знае ли на кой парфюм е имитация?
Отбелзвам си предложенията ви за тинейджъри  Peace

Какво си взе от Ди едн Пи? Ще очакваме да ни споделиш впечатления.  Simple Smile

C12 се води парфюм Demetra, новите им подаръци били имитации или на по-неизвестни парфюми или на аромати създадени от компанията за подаръци.

Принципно подаръците им ги няма в списъците.

# 565
Какво си взе от Ди едн Пи? Ще очакваме да ни споделиш впечатления.  Simple Smile
Взех си Kenzo Amour и Shiseido - Zen. Изпробвам ли ги, ще пиша  Peace
Мерси за информацията за С 12. Ще ми е интересно да го изпробвам.

# 566
Мнение за рефанския Classique Jean Paul Gaultier? Heart Eyes

# 567

Да, точно този е- класическия Joop.

Принципно той има много добра версия на Ди едн Пи. За мен ароматът е унисекс и съм го взимала от тях за мен. От Рефан само съм го тествала, но ми направи добро впечатление.

МНОГО благодаря!!!
  bouquet

# 568
Мнение за рефанския Classique Jean Paul Gaultier? Heart Eyes

Аз съм го ползвала. Ползвала съм и оригинала. Рефанската версия определено е добра. Има леко разминаване с оригинала, но е уловена спецификата на аромата. Има плътност. Трайността е добра. Правила съм си го с капки две към едно.

Но...версията на Ди енд Пи на това Готие е просто ненадмината- изключителна плътност и трайност и идентичност с оригинала.

# 569
Може ли линк за ароматите на Трезори?Никъде не съм ги виждалс.Дори не знаех,че имат.Заинтригувсхте ме сега.Къде могат да се намерят?

Общи условия

Активация на акаунт