Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 931
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Днес пред магазина на D&P на Алабин (отстрани на съдебната палата) едно момиче раздаваше брошури със списъка на парфюмите и каза, че имали промоция за 2 закупени парфюма от по 50мл. получаваш подарък един парфюм от 30 мл. , а цената на 50 мл. там е 21 лв.
А в магазина Заг Зодиак на Княз Борис 1 са променени цените - 15 мл. вече са 4.25лв. понеже се предлагат вече само в стъклени шишета (преди били пластмасови), а 20 мл. са 4.95 в пластмасово шише. Цената на 30мл. - стъклено шише със златна капачка си остава 8лв.  А какви са тези милилитри техните - преди бяха по 17, 30, 34, сега пък ми казват 15, 20, 30 и т.н newsm78
След сума ти мирисане отнесох няколко малки по 15 мл - Manifesto YSL - преди това си бях пръснала оригинала на едната китка, имитацията на Заг не е 1:1, но наподобява (чакам отзиви за имитацията на D&P ); Покривните градини на Ерме - нищо, че не им е времето сега за носене, ама са много хубавииии, Cherry in the Air Escada е приятно и последният Boss Femme - много ми хареса.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 22:31 от Vesika

# 646
Днес пред магазина на D&P на Алабин (отстрани на съдебната палата) едно момиче раздаваше брошури със списъка на парфюмите и каза, че имали промоция за 2 закупени парфюма от по 50мл. получаваш подарък един парфюм от 30 мл. , а цената на 50 мл. там е 21 лв.
А в магазина Заг Зодиак на Княз Борис 1 са променени цените - 15 мл. вече са 4.25лв. понеже се предлагат вече само в стъклени шишета (преди били пластмасови), а 20 мл. са 4.95 в пластмасово шише. Цената на 30мл. - стъклено шише със златна капачка си остава 8лв.  А какви са тези милилитри техните - преди бяха по 17, 30, 34, сега пък ми казват 15, 20, 30 и т.н newsm78
След сума ти мирисане отнесох няколко малки по 15 мл - Manifesto YSL - преди това си бях пръснала оригинала на едната китка, имитацията на Заг не е 1:1, но наподобява (чакам отзиви за имитацията на D&P ); Покривните градини на Ерме - нищо, че не им е времето сега за носене, ама са много хубавииии, Cherry in the Air Escada е приятно и последният Boss Femme - много ми хареса.

Сподели ни отзивите си за парфюмите, които си взела, след като ги пробваш.

Версията на Manifesto на Ди енд Пи е изключително добра. Почти идентичен с оригинала и с много добра трайност. Много по-добра версия от тази на Заг Зодиак. Аз съм го тествала няколко пъти, а имам и две приятелки, които го ползват и са възхитени.

# 647

Версията на Manifesto на Ди енд Пи е изключително добра. Почти идентичен с оригинала и с много добра трайност. Много по-добра версия от тази на Заг Зодиак. Аз съм го тествала няколко пъти, а имам и две приятелки, които го ползват и са възхитени.
А  версията на Манифесто на Рефан или Лорис е по- добра ?/ понеже м/у двете мога да избирам в реален магазин и затова Ди енд Пи не ми е вариант, та се чудя кой да предпочета? /

# 648
KDS, благодаря за отговора  Hug
Това Кавали има ли хубава имитация? - http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Caval … Parfum-13675.html
Относно ДМ - понякога там има големи попадения/намаления - през зимата си взех парфюм Pulse NYC Beyonce 50 ml. намален на 15 лв, а 30 мл. беше 12 лв., като пълната цена му е от 60 до 69 лв. за 50 мл. Попитах ги защо са толкова намалени и ми отговориха, че повече нямало да го продават и изчиствали малкото останали бройки.  А миналата седмица си взех намален наполовина Someday Justin Bieber 50 мл. за 27 лв. Прилича на Meow Katy Perry, Fantasy Britney Spears, Viva La Juicy и Pink Friday Nicki Minaj, но е по-лек/свеж и ми харесва повече (примерно сладостта във фантазията на Бритнито ми идва малко в повече и ме задушава). Ухае разкошно  Heart Eyes

Много добра е версията на Ди енд Пи- с добра трайност и близка до оригинала.

Версията на Рефан също е сполучлива и си заслужава.

# 649

А  версията на Манифесто на Рефан или Лорис е по- добра ?/ понеже м/у двете мога да избирам в реален магазин и затова Ди енд Пи не ми е вариант, та се чудя кой да предпочета? /

Моите впечатления от Лорис са, че имат разминаване с оригиналите, особено на някои аромати. Като трайност отзивите са, че са добри. Рефанската версия ще бъде по-близо до оригинала според мен, за трайност- трябва да тестваш.

# 650
  • Бургас
Rainbow,пробвай версията на Манифесо на Роксан-мисля,че много ще ти хареса  bouquetЗа Ди енд Пи аз не бих дала 21лв особено пък за имитация като с още един път по толкова пари си вземам направо някои оригинали,но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него  bouquet Относно Лорис всичко, което аз съм пробвала и сравнявала с оригиналите е било на ниво с много малки изключения-Хипнотичната им отрова е много далечна...То не може всичко да се изкопира прекрасно,всяка имитационна марка има свои плюсове и минуси...Доскоро си мислех,че версията на любимия ми Жадор на Рефан е добра,но след като имам вече достатъчно милилитри от него съм доста разочарована,може би съм се подвела от тея пръскания бегло по парфюмериите.Когато вече човек има проби или някакви милилитри и може да се разноси повече пъти е съвсем различно...

# 651
  • BG-DE
 Bright Crystal, и съм забелязала, че колкото по-добре познавам един аромат толкова по-трудно мога да му намеря достойна имитация  Grinning, а можеш ли да ми кажеш къде има Манифесто на Роксан, че нещо никъде не го намирам  newsm78

# 652
  • Бургас
Разбира се Hug-аз лично си го купих от един от моловете в Бургас имат го винаги в наличност,незная ти от къде си  bouquetАроматът е страхотен,днес си пръснах доста още сутринта и още го усещам,трайността ти гарантирам,че специално на този парфюм е разбиваща.Относно оригиналните аромати си много права,че колкото повече познаваш оригиналите, имитациите ти се виждат далечни,изискваш максимума Grinning Но наистина особено за любими мои аромати не мога да се прежаля,ми далечни са ми и то много,особено Жадора на Рефан,няма нищо общо.Рефанският е много подсладен,чак дразнещ,докато оригиналния ми е леко по киселичак,оф обожавам го Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • BG-DE
Много благодаря   bouquet въобще бях забравила, че ги има и в Моловете  doh и ги търся само по разни малки магазинчета  Grinning

# 654
Споделете мнение за ELIE SAAB на Bargello 424 ,МОЛЯ!  bouquet

# 655
Въпреки че съм голям почитател на Bargello, в този парфюм (424) намирам доста разлики от оригинала, но пък е с голяма трайност. На кожа по 8 часа ми издържа, а дрехите миришат с дни.

Да ви споделя, че съм леко разочарована от Сан Сиро. Може би очаквах повече от тях, предвид положителните коментари, но като изключим хипнотичната отрова, всичко друго ми е нетрайно. Максимум 2 часа да изкара и то върху дреха. Поръчах 7-8 писалки за проба. Ами освен отровата, за която споменах вече, нищо друго не ми е трайно, а пък нея не я харесвам. Мирише ми на мухозол, или по-точно RAID MAX  Blush

Пробвах  K-1 Burberry, Angel ou demon le secret, Miracle- Lancôme, Dior Addict 2, Manifesto YSL, Éclat d'arpege Lanvin, Hypnotic poison - като цяло не ме спечелиха. Поръчвах онлайн, защото нямам в близост реален магазин.

Също съм разочарована от MOOD-четата. Заринах се вече с тях, защото живея до мол, в който има щанд на голдън роуз и ми е много удобно, имам около 10-12 вече. Е както и да ги редя фирмите за имитации в моята класация, тях няма кой да ги мръдне от последното място.

# 656
Благодаря,за отговора,ще го поръчвам на сляпо,та затова искам мнение дано ми доподне.Сподели меля те, според теб за кой сезон е подходящ?

# 657
  • Бургас
Миме,имай в предвид,че този парфюм/пиша за оригинала обаче/ е много силно цветен и в него има много мед,недолюбван от доста хора,дано на теб ти допадне в имитация и е ужасно траен.Мисля,че точно есента му е сезона  bouquet

# 658
Да,благодаря дано ми допадне.В моят град няма Bargello,няма как да го подуша Cry,харесвам зветни аромати,та дали да рискувам newsm78,да не замине за подарък след това...ох не знам.

# 659
  • BG-DE
Ето тук http://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-12258.html  може да прочетеш повече за този парфюм, но без проба е рисковано да го взимаш, защото медът в него върху някои кожи (вкл. и моята  Simple Smile) се развива по особено неприятен начин  Sick

Общи условия

Активация на акаунт