Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво научих от болестта?
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво научих от болестта?
-
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
-
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
-
Какви са мненията и препоръките за естествено раждане след две цезарови сечения?
-
Какви са мненията на майките относно раждането след цезарово сечение?
, ще видим как ще се справи догодина и какво ще е нивото и към края, дали ще приемат изобщо сестра и и накрая ще преценим дали да си остане в Шилер, дали евентуално да се премести в някое друго училище с мат. паралелка или да продължи със сестра си в СМГ. Хубавото е че всъщност, който и от трите варианта да избера съм сравнително спокойна, че ще е добър избор на училище.
отпреди година и нещо смята през десет (напр. 8+3), сега вече "това е скучно" и се смята 15+27 например, НО... това просто й се отдава, става с разговори докато скучаем в колата напът завкъщи и т.н.
), голяма любов са с треньорката по плуване и с госпожите... а отскоро и логопеда на училището в което смятам да я записвам е при тях (предишната не смяташе нейния "пйобйем" за проблем)... Направо на мен не ми се "тръгва на училище" 
Моя малък батко, ама толкова ми е сладък чаровник, си беше неандерталче сравнение с батко си и сега с малката... а като гледам с каква лекота постига успехите в училище... И затова е още по-голям мързел, просто му се получава... Той познаваше буквичките, но нямаше желание да чете (не че сага има, де!), смятането през десятката го учихме в училище, щото най-мразим да мислим, но виж с топкатаааааа... Аз ако можех с толкова мааааалко усилия да съм в първата 1/4 ...
В интерес на истината бебето е много привързано към мен и наистина поне за момента няма кой да я гледа. Ама и големите много не ги взимат. Обикновено майка ми идва в нас да ми помага, което разбира се го оценявам много високо, но спокойствие отново няма за мен
Иначе тя даже учи с големите, което си е страхотна помощ! Свеки не си пада много по децата (като цяло).