Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво научих от болестта?
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво научих от болестта?
-
Какви са посланията за подкрепа към Мама Цоцоланка?
-
Какви са мненията и препоръките за протектори против напикаване?
-
Какви са мненията и препоръките за естествено раждане след две цезарови сечения?
-
Какви са мненията на майките относно раждането след цезарово сечение?
. Не разбрах за теб - в САЩ ли си сега или не? Останах с впечатление, че сте се върнали. Интересно ми е защо ако сте били на зелени карти. Ние сме на студенстка виза до 2018 и на една докторантска стипендия, което си е доста скромно. Но и в Мисисипи не е като в другите щати - градът, в който живеем има среден доход за домакинство 21000 долара годишно (по официална статистика). Като платиш наем от средно 700 долара месечно си е жива мизерия. Но къщите са им много евтини, т.е. има и много евтини. Съгласна съм, че живеят на широко. То и земя бол. Строят къщи (като бараки) по баири, полянки, насред гората. Аз почнах да се чудя защо ние се навираме в тия малки кутийки в България и как изобщо съм живяла в апартамент до сега. И земята за нищо я нямат.... ние живеем в една толкова малка къща по техните стандарти, която е два пъти по-голяма от тристайния ми апартамент в България. Ами има разлика определено. Дори само факта, че можеш да пратиш дребните на двора да скачат на батут докато изчистиш кунята.
/. Малката гледа от нея и се опитва да прави същите неща, а не може. На 3г. е. И се получава, че аз само тичам и пазя малката, защото редовно се контузва
А не мога да накарам голямата да седне, тя няма как и да го направи.

Трябва да се съобразява с другите в семейството, на училище, на детската площадка...