Покажи се

• 3 904 288
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 225
Много е хубаво, обаче, miss july, как така с тая гръцка кръв не уважаваш ти гръцкото море, да питам аз  Wink Laughing

В Турция съм била, в Мармарис, но пред гръцката красота всичко бледнее...
С удоволствие бих отишла в Истанбул да разгледам, страшно интересен град, но на море повече там не ме влече.

# 226
  • Бургас

Много е хубаво, обаче, miss july, как така с тая гръцка кръв не уважаваш ти гръцкото море, да питам аз  Wink Laughing

В Турция съм била, в Мармарис, но пред гръцката красота всичко бледнее...
С удоволствие бих отишла в Истанбул да разгледам, страшно интересен град, но на море повече там не ме влече.
Явно пъпа ми е хвърлен в Турция. Направо изпитвам физическо неразположение, когато не стъпна дълго време там. В Гърция съм ходила. Много е красиво спор няма, но пред турското гостоприемство, невероятни хотели, храна и намаления по магазините, Гърция ряпа да яде  Laughing

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 18:58 от miss july

# 227
miss july, наистина си много красива. С изписана хубост, но и индивидуална.
Мястото също е прекрасно. Ходила съм в Мармарис и Анталия, но в Бодрум-не още

# 228

Явно пъпа ми е хвърлен в Турция. Направо изпитвам физическо неразположение, когато не стъпна дълго време там. В Гърция съм ходила. Много е красиво спор няма, но пред турското гостоприемство, невероятни хотели, храна и намаления по магазините, Гърция ряпа да яде  Laughing

Напълно съм съгласна с подчертаното  Simple Smile
Най-важна ми е красотата на природата, обаче. И някакси оставих парче от сърцето си в тази страна... Дълбока депресия ме беше обхванала след връщането ни, докато след Турция нямах такава меланхолия, а също много ми хареса.

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако е за красотата на природата, Бретан, Острова, Мадейра са далеч по-вълнуващи сякаш.

# 230
miss july  Hug Прекрасна си. Ще ти пиша ЛС

# 231
  • Winterfell
Скрит текст:

# 232
Мис Джули, външната ти красота е изражение и на душевната ти такава, мила, нежна и състрадателна това е цялостното впечатление, което си оставила в мен  bouquet
Жармен, хубаво ти е момичето, много!
Между Гърция и Турция ми е трудно да избера, всяка си носи очарованието. Турците чувствам по- близки, като манталитет от гърците. Но пък плажовете и морските дарове в Гърция са ми по- любими Heart Eyes

# 233
  • Бургас
Мис Джули, външната ти красота е изражение и на душевната ти такава, мила, нежна и състрадателна това е цялостното впечатление, което си оставила в мен  bouquet
Е, от време на време съм и такава   Laughing
Благодаря ти  Hug

# 234
  • София
Аз Гърция хич не я харесвам, ама хич! Там те гледат сякаш си натрапник, а отношението по хотелите и заведенията е ужасТ,  освен това са супер мързеливи и дразнещ! Няколко пъти сме ходили там, повече аз лично не бих се върнала. В Турция е друго нещо там с години да ме остави човек няма гък да кажа, страхотна страна, страхотна храна, страхотни хора, страхотно отношение.

И едно айвалъшко корабче от тази година:

# 235
  • В Космоса
Мис Джули, да те похваля и аз колко екзотична красота притежаваш. Hug
И да се изкажа плахо... В турско съм ходила на Гьокчеада - страхотен див остров! Heart Eyes Heart Eyes Сега гледам малко се е комерсиализирал, но едва ли много, бих повторила.  Party Гръцкия Тасос също ми хареса, хубаво е, няма кво да си кривя душата, но е мега налазен, не обичам аз така. Tired За есента сме си нарочили Самотраки, там е по-дивичко също. Heart Eyes Пък и Посейдон е наблюдавал Троянската война от там... Още като го минавахме и наблюдавахме отвсякъде, ме завладя! Heart Eyes

# 236
  • Варна
Като сте започнали да обсъждате Турция, ходила съм само в Истанбул.
Впечатленията ми са - цигания, цигания, цигания, много и грозни и мустакати мъже, които те оглеждат, дърпане да им влезем в кръчмите.
Никоя от забележителностите им не ме впечатли, дори дворците им не бяха това, която очаквах да видя.

Добре, че последния ден бяхме в Азиатската част, за да си "оправя" впечатленията от Истанбул. Там много ми хареса, защото беше "европейско". Широки улици и тротоари, хубави заведения и магазини...и т.н.
Ако някой ден отида пак в Истанбул искам да съм само в Азиатската част. Европейската не искам да я виждам.

Красотите на Которския залив, Дубровник и островите около Сплит ме завладяха много повече.
Голяма красота  Heart Eyes

# 237
Eee някой ме е изтрил, че искам да видя Бижу и Ша Crossing Arms

Скучна снимка слагам,  но нямам друга под ръка. След малко я трия.
Скрит текст:
Grinning

Моля те, дай пак! Изпуснала съм! Направи един жест, заради мен!  Praynig
Заповядай:
Скрит текст:

Аз видях Бижу и наистина е бижу Flutter

# 238
Много си красива, Балерина. Представях си те по-скоро като аватара ти.

# 239
  • София
Мис Джули, страхотни снимки, ти също си много хубава. Зимната ти снимка е разкошна   bouquet
Барелина, имаш много красиви очи    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт