Покажи се

• 3 898 581
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 1 725
Лятото още не е свършило бе хора, има още време за плаж. Въпреки, че днес видях клети дечица с шапки вече,  що за малоумно изнежване им прилагат тук, никога не мога да го разбера това. Crazy

# 1 726
  • Бургас
Аз след 20 - тина дни мисля да се отдам на морска почивка. Дано времето е ок. Това лято отидох около 5 пъти на плаж. Направо се учудих от себе си колко съм редовна  Grinning

# 1 727
Аз след 20 - тина дни мисля да се отдам на морска почивка. Дано времето е ок. Това лято отидох около 5 пъти на плаж. Направо се учудих от себе си колко съм редовна  Grinning

Защото ти е под носа! И аз бях така във Варна. Сега ми се иска, но нямам плаж под носа си, за съжаление.

# 1 728
  • София
Аз ходих два пъти на море и трети щях да ида, ако нямах толкова работа. Като цяло ако може винаги да е лято и морето да ми е до колене, а мъжът ми е точно обратното непрекъснато мрънка за зима и през зимата всеки свободен ден е на ски, така че няма да ме огрее миграцията на юг  Mr. Green

# 1 729
Много обичам залези и реших да ви споделя тази снимка Simple Smile Ферибота Керамоти-Тасос

# 1 730
  • България-Швейцария
Ходила съм на нашето море и в края на септември, при това на северното, ама това беше преди 25 г. точно, времето в момента няма нищо общо, тогава си беше истинско лято, не циганско, до първия по-сериозен студен дъжд, който обикновено се случваше чак в средата на октомври някъде.
А и си имаше масово туристи, чужденци особено, сега още в началото на септември на повечето места всички бързат да ударят кепенци, че сезонът свършил, ми тъпо е...
Мисля и тази година така да направя, но сигурно ще отидем из Гърция някъде, обещавам много снимки  Simple Smile

# 1 731
Ваня, като изковани от мед са и небето, и морето.

# 1 732
  • Бургас

Защото ти е под носа! И аз бях така във Варна. Сега ми се иска, но нямам плаж под носа си, за съжаление.
Не, по-скоро съм доста зиморничава и ходя на плаж чак когато водата е доста топла, т.е. през юли. Имам претенции и плажът да е хубав и чист. Отделно можем да ходим само през уикенда та затова не ми се събират много бани.

# 1 733
Принцеси и куче виждам само..Wink

# 1 734
Снимка от преди 10 години

Скрит текст:

# 1 735
Много нежна!

# 1 736
  • София
Само си чешете езиците/пръстите в тази тема. Искам снимки да виждам!  Laughing
Аз лично нямам много материал, но показвам кадър от миналата година. А снимката със състезателния гащеризон край трасето е от преди 2 години. Не мога да преценя с времето дали се разхубавявам, но определено улягам..  Grinning

# 1 737
И, адмирации за смелчагата!   bouquet

# 1 738
И, адмирации за смелчагата!   bouquet

Симпатяга е.  Wink

Имаш ли си приятелка?  Laughing

# 1 739
  • В един копнеж!
 newsm09 Ех!Хубавец. Rolling Eyes

Laughing И се започнааа...

Общи условия

Активация на акаунт