Покажи се

• 3 897 041
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
  • В Космоса
Чело и аз си имам, но в тези искрящи очи като езерни сълзи, мога да се удавя от захлас!  bouquet

# 1 832
ужасно ме изкушвате да спамя, а аз едвам издържам на подобно предизвителство  Blush

пуснах ли ви любимият ми пътен знак в Ахтопол?

Скрит текст:

# 1 833
ужасно ме изкушвате да спамя, а аз едвам издържам на подобно предизвителство  Blush

пуснах ли ви любимият ми пътен знак в Ахтопол?

Скрит текст:

Жесток!
Сега ще изровя и аз любимият..))

http://prikachi.com/images/625/8360625Y.jpg

# 1 834
Бианка е невероятна, очите и също. Но челото ме впечатли. На ЛЖ е дори по- малко. За това попитах. Хопата с високи чела са много умни, верно ли е, или мит.

# 1 835
Бианка,много си красива. Hug
Бубанка-мразя те. Crossing Arms Laughing
П.п. Сандоканчев- вярно е.  PeaceОт личен опит. И моето е голямо.  Wink Laughing

# 1 836
Лъже, та се къса Бижуто - аз съм я виждала, има си тяло, съвсем чудесно при това!
Аморе, благодаря!
/ нещо голяма част от коментарите ми излизат след третото, дори четвъртото отваряне на темата , хм /
Акаша да пуска любимите ми къдрици и да спим!

# 1 837
Яна, две чудесни дами виждам аз!

# 1 838
Дами и господа, напомням ви, че ако не желаете вашите снимки да бъдат свалени и притежавани от други потребители или гости на форума, не трябва да ги публикувате в темата. Една минута е предостатъчна, за да спрете да сте толкова анонимни, колкото ви се иска.

Скрит текст:
Бианка, не са много потребителите, които все още помнят за модераторите и киселото мляко.   Whistling

# 1 839
Моя романтична:

Скрит текст:

# 1 840
Аделина ти сега руса ли си?
По ми харесваш брюнетка.

# 1 841
# 1 842
По ми харесваш брюнетка.

Почти винаги съм била руса, и веждите и миглите са ми светли, кожата и очите, естествената коса. Там където съм брюнетка, не ми се връзва с естествените цветове. Иначе мерси.   bouquet

# 1 843
Скрит текст:
По ми харесваш брюнетка.

Почти винаги съм била руса, и веждите и миглите са ми светли, кожата и очите, естествената коса. Там където съм брюнетка, не ми се връзва с естествените цветове. Иначе мерси.   bouquet
Аз си спомням снимка с кукуригу, тъмна коса... newsm78
Щом обаче руса ти ходи повече, ок.

# 1 844
Скрит текст:
Скрит текст:
По ми харесваш брюнетка.

Аз си спомням снимка с кукуригу, тъмна коса... newsm78
Щом обаче руса ти ходи повече, ок.

Била съм и руса и червена, зелена, черна, кестенява, къносана, с къса коса, с дълга... Mr. Green   Peace

Общи условия

Активация на акаунт