Нуждая се от помощ,майка ми внезапно й се влоши здравето!

• 1 472
  • 9
  •   1
Отговори
Благодаря ви на всички справихме се беше алергия към лекарството!Живи и здрави!

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 10:45 от Donihi

# 1
Заведете я на лекар непременно. Ако не е в състояние тя да отиде, обадете се по телефона на личния лекар, обяснете му всичките симптоми. И ние имахме случай на болен, който не можеше да отиде на лекар. Изпратиха лаборант да вземе вкъщи кръв за изследване. Обаждайте, настоявайте за изследвания и прегледи. Ако личния лекар не даде резултат, викайте пак бърза помощ. Ако трябва с линейка да я закарат за изследвания в болницита.
Не ми звучи добре. Може да е пневмония, може да е рак, може да е лаймска болест. Трябват и тестове бързо и ако се налагат антибиотици започване колкото се може по-скоро.

# 2
Жената трябва да се хоспитализира спешно.

# 3
Може да е някакъв вирус, може всичко да е. Според мен е добре да я види ревматолог. Има някой автоимунни болести с подобни симптоми. А може и да е прединфарктно. По-добре потърсете лекар спешно. Тази режеща болка не е добре.  Каквото и да е, дано се оправи бързо Praynig

# 4
По-скоро ми прилича на сърдечни проблеми. Не разчитай напълно на бърза помощ. Те не винаги пращат човека в болница. Сигурно ще се оправи жената. В трета градска по принцип ходят хора със сърдечни проблеми, ако сте от София. Така съм чувал. Но първо изследвания , проветряване и свеж въздух и не по жегите ! Бързо възстановяване и да разберете какво е и да се успокоите всички ви пожелавам !

# 5
Заведете майка ви в приемно отделение на някоя от големите болници-дори и сега през ноща!!

# 6
  • В тъмната гора.
Заведете майка ви в приемно отделение на някоя от големите болници-дори и сега през ноща!!

Да, нека я приемат веднага.

# 7
Може да са сърдечни проблеми, заведете я в Пирогов най-добре. В Трета градска не бих завела и най-злия си враг.

# 8
Може да са сърдечни проблеми, заведете я в Пирогов най-добре.
Не е за форума май питането ти. Пожелавам бързо да се разбере проблема на майчицата ти и бързо да се оправи. Но в болница идете  Hug

# 9
Добре, че сте я завели на лекар. Алергията не е шега работа. Яд ме хваща на тези от бърза помощ, че не са достатъчно компетентни да преценяват кога хората имат нужда от хоспитализация, повече изследвания и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт