Август идва с горещини и сбъдва нашите мечти! Тема 114

• 27 374
  • 634
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен.
Кофеин,честито момиче.Лека до Финал.
В споровете не искам да се включвам,че съм си бая темерут (нищо,че умело се прикривам във форума) Mr. Green,но ще се включа за моето детство,което също включваше споменатите тук игри (ластик,народна топка,кър,стражари и апаши).Най любимото от всичко ми беше играта на картоф с батковците  Laughing Laughing Laughing,смазваха ми главата с тази топка.

# 601
  • София
Кофейнче, много се радвам Simple Smile тихичко честито и този път до финал Simple Smile
За игрите да кажа и аз много обичах Ну Пагади и тетрис Simple Smile а навън редовно играехме на ластик, криеница, дама... имахме си хубаво детство, не като сега само електроника и компютърни игри.
А за цикъла, аз не помня точно кога ми е дошъл, но беше около 6ти клас, а аз винаги съм си била по-пухкава и сега пак съм така, само цици липсват, дано попораснат Simple Smile

# 602
ами аз на 18 г. тежах 45 кила на височина 173, сега съм 55 кг - миналата година се опитах да облека роклята от бала...побрах си само единия крак  Laughing направо се чудя и аз как е възможно

# 603
  • От Луната
А спомняте ли си грамофонните плочи с приказки? После татко ми ги записа на касетка! Живеех да слушам "Каралсон, който живее на покрива" и "Златната гъзка" ... Как обичам и сега Каралсон и "Маншон, полуобувка и мъхеста брада" ... Слабост са ми някои от тези книжки и сега Simple Smile

# 604
  • София
Кофеинчеее! Честито и лека и до финал!

Поли стискам палци за понеьелник! Аз имах почти безсимптомна бременност, така че не на всички им се гади от ден едно.

Ние имахме " Рамбо",купихме го от Петрич за 27 марки, които брат ми събра, а аз 2 марки добавих. Хахаха ама имах голями претенции към сбственоста и ае карахме постоянно. На баща ми му омръзна и хвана и го счупи  Joy та после само на аркадните ходехме.  Wink

# 605
  • София
О и ние имахме грамофон и още даже е в нас, много съм обичала като малка да му натискам копчетата, че той е и с радио Simple Smile  и аз много обичах да слушам приказки, много ми липсват детските години

# 606
Кофеинче,страхотна новина!
Този мисиц наистина е чудесен
Като чета за всички игри от детството ми се върнах назад във времето и ми стана мн приятнонаистина сме имали щастливо детство! Heart Eyes

# 607
Здраствуйте! Имах точно играта с яйцата Ну погоди! Баща ми донесе от някъде и един тетрис, та и на него щъках. Освен с култовите сеги, свързвам детствтото си с неспирна игра по горите, съкрушаци на череши, стражари и апаши, много приказки на Балкантон вечер, прожекционният апарат, на който ни прожектираха приказки. Любимо ми беше баща ми да се опитва да озвучава Белоснежка и Червенороска.  Grinning Пред входа имаше и уличен телефон, където слушахме приказки, следяхме точно време. Тайно ходехме де се къпем в язовира и не слизахме от колелетата.
По гестационни седмици днес влизам в 9-ти месец. Почерчете се с един много спокоен прашец, да не повярва човек, че е дете на майка си и брат на брат си!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.с. пропуснах да спомена любимите си моменти на варене на лютеница, телевизионната игра и най-вече играта с брат ми на Супер Марио.

# 608
  • София
Есенче, честито влизане в 9ти месец Simple Smile наближава срещата Simple Smile дано и навън е спокойно бебе Simple Smile
 newsm79 newsm79

# 609
Даааа, грамофонните плочи, по цял ден си седях сама и си слушах приказки, а можех да се обаждам и по телефона на приказки. По-късно имах уокмен с касетки и най-различни приказки. Изобщо на мен много ми четяха и много съм слушала, до късна възраст обожавах приказките.
Аз не мисля, че децата сега имат по-малко хубаво детство от нас. Нормално е всеки да си спомня с умиление за неговото си, ако то е било щастливо.

# 610
Завръщам се в темата Simple Smile, не знам кои от Вас ме помнят, бях миналата година при вас.
Есенче, смуквам си от прашеца  newsm75 newsm79 newsm28 Прекрасната среща съвсем е наближила Simple Smile))
Кофеинче, честита радост! Желая ти лека бременност и на финала едно прекрасно, ревящо, живо и здраво вързопче!
Niana, толкова ти се радвам на близнашката предстояща радост Simple Smile)))
y♥♥li, Мацето, ShikeR, Blue_cloud, Estlar, suzimi, Queen bee, LOLI{P}, bananarama, Ransun, fl0ri7a,  Hug  (със сигурност забравям някой)
Много се радвам, че доста от "старите" сте с бременни коремчета в очакване на бебчета, а още повече ще се радвам, когато всички се запътим към отчетни Simple Smile
Определено имахме незабравимо детство, допирът до природата, животните, живота като цяло. Филиите с лютеница, с току що сварено сладко, криеницата, гоненицата, стражари и апаши, карането на колела, обелените колене, топчетата, народната топка  Grinning Дано нашите деца имат нещо от нашето детство, въпреки електронните технологии и екраните!

# 611
Аз мисля че едното не пречи на другото стига да има равновесие. Не можем да очакваме от децата си да не се занимават с компютри и технологии, това означава да ги дърпаме назад. Трябва да им покажем всяка страна на живота.

# 612
  • От Луната
Вили, добре дошла! Този път до край!
Есенче, хайде да събирам аз прашец, че скоро ще ми трябва

Аз да ви споделя една тайна, само чакам бебе да дойде, да попорасне малко и излизам навън "уж" да ги уча как се играят тези игри! И сега играя с племенника ми, всички стоят с къстосани крака, държат цигари и пият кафе, а само аз съм при децата и както има някои по-височки ставам и аз една от тях! Младея, младея Wink
Сега уча племенника да играем на джуджета и великани! Опитвам да го накарам да каже и някое стихче от детската ... ама пуст водолей, не ще и дума да продума, ако не е перфектен!

И едно МРЪН! Днес бях решила да ходя до лабораторията, снощи говорихме с мъжо и накрая се успахме! Той мислел че аз ще навия аларма, аз мислех че той и така .... проспахме момента!

# 613
Извинете за нахлуването, но ще замоля модератора да отключи нашата съседна тема. Създадена е от много години, момичетата се познаваме и не виждам смисъла да се мешаме тука.

Момичета, отново извинявайте  Hug

# 614
  • София
Присъединявам се към молбата на Сигма!
Пишем в темата от години. Как се реши да се заключи точно тя? Поне от три години в раздела има две дори три такива теми.

Общи условия

Активация на акаунт