напиши ми точния модел на Garmin, който ползваш, защото вчера всички от тази марка, които гледахме в Техномаркет, нямаха карта за Турция и не можаха да ни обяснят кои стават да се качи такава и кои - не!
Истанбул ми е от любимите дестинации.
Точно такъв човек ми трябва - познаващ Истанбул и готов да помогне на прохождащите като мен. Не, нямаме опит в подобни мегаполиси. Със собствен транспорт сме били само в Кавала и Букурещ. Затова сме и толкова притеснени. Пък и с навигациите сме зле, нищо не разбираме и незнаем каква да си купим. Така, да видим правилно ли съм те разбрала - трябва да си купя някаква навигация, отделно да си купя карта за Турция и да намеря кой да ми я качи. Но все пак предполагам не всяка навигация на Garmin ще стане за такава карта. Може би трябва да задам въпроса в сайта им. Напиши ми, ако ти е на лесно, каква е твоята. Значи преди тръгване трябва да си набавя GPS координатите на всички обекти. Сигурно си права за градския транспорт, но ми се ще да не пропуснем и грам емоция, а доколкото разбирам, четейки из форумите, шофирането в Истанбул си е незабравимо преживяване. Смятам, че така ще се потопим по-реално в ориента. А относно въпросите за Истанбул, имам мноооого и ще се възползвам от предложението ти на лични. Благодаря ти!
.
.

Препоръчани теми