Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Ей сега като говорите за фотографи силно взех да се тревожа,че ние май малко закъснява със запазването на фотограф Sad Надявам се следващата седмица да си запазим и ние. Вие как решавата кой  да е? Виждате ли се с тях, обсъждате ли какво искате, как си го представяте самото събитие? Не знам дали да се виждаме с няколко фотографа или да се ръководим само от снимки, които сме виждали.

# 466
  • София
Аз ти препоръчвам, задължително да разгледаш няколко цели сватби и е хубаво да се срещнете, ако не ти се занимава, поне проведете един по детайлен разговор по телефона, също прегледай за мнения в нета.

# 467
  • София
Ей сега като говорите за фотографи силно взех да се тревожа,че ние май малко закъснява със запазването на фотограф Sad Надявам се следващата седмица да си запазим и ние. Вие как решавата кой  да е? Виждате ли се с тях, обсъждате ли какво искате, как си го представяте самото събитие? Не знам дали да се виждаме с няколко фотографа или да се ръководим само от снимки, които сме виждали.

Ние щяхме да прцоедираме така: (или поне мислихме, преди да се спрем на фотограф) 1. първо да разгледаме снимките на фотографите, който ни допадат, във фейсбук. 2 .след това да отсеем тези, който ни допадат като стил. 3. след това да изпратим мейли за запитване за ценова оферта 4. среща с тези, които ни попаднат в рамките на бюджета.

В интерес на истината, още на точка 2, имахме фаворит. цената, която щеше и накрая предложи, беше без значение, тъй като и двамата не искахме да правим компромис със снимките. Малко като мания ни е  Crazy На срещата с фотографа, директно го запазихме, без да му мислим много.  Blush

Искаше ми се да ви питам как дойде тъй желаното предложение, ако имате желание, разбира се, да споделите? Като, естествено, малко по-късно и аз ще разкажа за моето  Party

# 468
Добро утро  bouquet

И ние така процедирахме като Феичка. Разгледахме снимките и портфолиата в сайтовете, отсяхме около 5-ма, които ни допадат, срещнахме се с всеки един от тях, разгледахме няколко цели сватби и накрая имахме категоричен победител и като стил и като цена и като отношение към нас на срещата.

Doreto_bg, ние ще гледаме така да организираме нещата, че в 18:30 най-късно да сме влезли в ресторанта. Няма да имаме Welcome drink, така че по добрия старомоден начин - гостите влизат, ние след тях и празненството започва.

Относно моето предложение, ако трябва да съм честна, тобва е 3-ят път, в който ММ ми предлага /и вторият път, в който аз приемам  Joy/. Първият път беше преди 4 години на Нова Година, бяхме се събрали на вилата на един приятел и точно в полунощ, когато започнахме да пускаме фойерверките, той извади пръстена и ми предложи! Но така се стекоха обстоятелствата, че за съжаление не беше подходящото време за сватба.

Вторият път беше на 7 юли тази година. Просто някакъв най-обикновен ден, прибрахме си се вкъщи, той ми направи вечеря, седнахме, хапнахме, пийнахме по една чаша вино и аз излязох да изпуша една цигара и го гледам такъв, че нещо се повърта, нервен  Laughing изпуших си цигарата аз и му казвам ще изпуша още една и тъкмо влизам да си взема и той милия ми казва "Виж сега, седни тук" и аз се стреснах, викам си кой знае какво е станало, а той извади пръстена (нов!) и ми казва "Ще станеш ли моя съпруга!" Ей казвам ви, за втори път ми е, но сърцето ми така не е прескачало и ми беше много по-мило, защото беше много по-интимен момент от първия път.

И така, нищо особено не звучи, но....нали знаете, това беше нашият момент и означава много за нас   Hug

П.С Момичета, нещо ми се е развалила лентичката и показва с един месеца по-малко Sad Опитах се да си направя нова, но не може да изчисли правилно, някакви идеи как да си го оправя?

# 469
  • Sofia
Момичета аз за църквата се чудя още. Писах скоро цените, моя мъж иска Св.София, но аз не я харесвам много  Sad

# 470
vaflichka, и ние избрахме Света София, най вече заради локацията, защото няма да сме с изнесен ритуал и искахме нещата да са близо едно до друго и заради отзивите, че ритуалът е прекрасен. Бях чела нещо от блога на Ники Митев, че имало някакви неприятни оркестри и зяпачи, но честно казано, ще го преживея за 10-те минути, в които ще сме пред самата църква. За мен хубавият ритуал е най-важен, а и е доста хубава за снимки самата църква  Peace

# 471
Някой бил ли е Хотел Маринела ( Кемпински) на оглед ? Ще се радвам да споделите отзиви.

# 472
  • Велико Търново
Аз също имах две предложения Simple Smile
Първо, бяхме на сватбата на една приятелка през лятото.  Стана време за букета и жартиера, аз се наредих и го хванах  smile3525 После той се реди за жартиера, но избяга най-отзад, да не би да попадне у него (мъжка му работа). Да ама хвърля младоженеца жартиера и гледам мойто момче се появява от тълпата с високо вдигната ръка с жартиер и физиономия "Еми не го исках, ама какво да правя" Simple Smile И водещата на сватбата го пита коя е неговата дама и аз, вече си умирам от смях и се показвам с букета в ръка... Той й взе микрофона (на водещата), падна на колене и ми предложи. Да ви кажа, аз по принцип не обичам да съм чак толкова в центъра на вниманието и се притеснявам и от това почвам да говоря глупости. Та отговора ми беше "Ми нямаш пръстен", отново хилейки се като зелка. Иначе после си казах Да, а него го накараха да ми сложи жартиера по същия начин, както младоженеца го махна малко по-рано. И той се справи даже по-добре Simple Smile

Втория път, вече с пръстен. Той ходи в Испания да си оправя разни документи (до скоро живееше там) и без много мислене и подготовки, веднага като се прибра, нямал търпение милия, ми подари пръстена и ме попита ще се омъжа ли за него. Този път официално и без циркове пред хората Grinning

И така. Сега ще има сватбааа Simple Smile

# 473
  • Sofia
Аз също имах две предложения Simple Smile
Първо, бяхме на сватбата на една приятелка през лятото.  Стана време за букета и жартиера, аз се наредих и го хванах  smile3525 После той се реди за жартиера, но избяга най-отзад, да не би да попадне у него (мъжка му работа). Да ама хвърля младоженеца жартиера и гледам мойто момче се появява от тълпата с високо вдигната ръка с жартиер и физиономия "Еми не го исках, ама какво да правя" Simple Smile И водещата на сватбата го пита коя е неговата дама и аз, вече си умирам от смях и се показвам с букета в ръка... Той й взе микрофона (на водещата), падна на колене и ми предложи. Да ви кажа, аз по принцип не обичам да съм чак толкова в центъра на вниманието и се притеснявам и от това почвам да говоря глупости. Та отговора ми беше "Ми нямаш пръстен", отново хилейки се като зелка. Иначе после си казах Да, а него го накараха да ми сложи жартиера по същия начин, както младоженеца го махна малко по-рано. И той се справи даже по-добре Simple Smile

Втория път, вече с пръстен. Той ходи в Испания да си оправя разни документи (до скоро живееше там) и без много мислене и подготовки, веднага като се прибра, нямал търпение милия, ми подари пръстена и ме попита ще се омъжа ли за него. Този път официално и без циркове пред хората Grinning

И така. Сега ще има сватбааа Simple Smile

Това много ми  напомня на видеото на една младоженка в сватбения форум - може да проверите дали не е това видеото от въпросната сватба.

# 474
Здравейте момичета,включвам се и аз по темичката Embarassed Аз също ще съм булка Crazy Избрали сме датата 09.07.2016г. От сега съм в паника,защото сме се спряли на ритуална зала Красно село,но тя е в ремонт Cry Cry

# 475
Минавам само да ви споделя, че някакси се успокоих,че имаме три фотографа, които са свободни за нашата дата Simple Smile Сега трябва да решим кой да е. Единият ни предлага фото,видео заснемане, предсватбена сесия и въздушно видео заснемане за 1600 лева..Чудя се дали е много  newsm78

Усещам как ме хваща вълнението,защото сега се организираме да се срещнем с агенцията, с DJя, с фотогрфа и е много приятно,че го правим заедно  Heart Eyes

# 476
Момичета аз следя всичко, но все не ми остава време да пиша. При мен няма нищо ново, май трябва да идем да видим църквите, защото и на мен ми е много трудно да преценя коя да е, коя да е ритуалната ..
Аз харесвах Св. София, но фотографа не я препоръча, освен циганите отпред и светлината вътре не била много добра.  Rolling Eyes

КаRoLa, за мен цената от 1600лв. за всичко звучи добре, стига и качеството да е на ниво! С коя агенция ще се срещаш?

# 477
Добро утро, момичета  bouquet

Включвам се с прясна информация за ритуалните зали от прди 30 минути. Днес започна записването за догодина и жената каза, че от днес ритуална зала Красно село няма да работи за следващите 18 месеца, тъй като ремотът, който тече е станал грандиозен, тотално я ремонтират.  Имайте го предвид  Simple Smile

KaRoLa,  и на мен 1600 лв ми звучи добре за фото + видео Simple Smile  Peace

# 478
  • София
Благодаря ти много за информацията! Сега трябва да мисля друга зала.

# 479
Добро утро, момичета  bouquet

Включвам се с прясна информация за ритуалните зали от прди 30 минути. Днес започна записването за догодина и жената каза, че от днес ритуална зала Красно село няма да работи за следващите 18 месеца, тъй като ремотът, който тече е станал грандиозен, тотално я ремонтират.  Имайте го предвид  Simple Smile

KaRoLa,  и на мен 1600 лв ми звучи добре за фото + видео Simple Smile  Peace

Сериозно ли?  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт