Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Да Sad много неприятно се получи, тъй като бяхме 5-6- двойки там и 4 от тях се бяха насочили към Красно село. Служителката каза, че не е имало предупреждение даже и за сватбите, които са насрочени за този месец

# 481
  • Sofia
И ние си мислихме за Красно село но ремонта тотално затвърди идеята ми за подписване в делничен ден. Ще проверим другите зали и ще изберем просто някоя Simple Smile

# 482
  • София
Много неприятно за ритуалната в Красно село, тя е една от най- хубавите. 18 месец е много време, целият следващ сезон.

# 483
  • София
Момичета, нали може да отида сама до ул. Кракра 2а с личните карти на мен и бъдещият младоженец, за да ни запиша дата и час? И ние мислим само да отидем да се подпишем. Спряли ли сте се на DJ?

# 484
Ами имаше тази сутрин, момичета, които бяха сами. Май не им направиха проблем  Peace
Ние сме с DJ Хорхе Simple Smile

# 485
Няма проблем, но носи и неговата лична карта  Wink

# 486
  • София
Благодаря ви, че им звъня но не вдигат! Ритуалите Dj Или водеща ще ви ги води? Ние това се чудим и от това зависи DJ.

# 487
При нас всички ритуали ще се водят от водещата Simple Smile

# 488
Няма проблем, но носи и неговата лична карта  Wink

А дали може някой друг да ни запише да кажем майка ми с двете лични карти.

# 489
Сутринта имаше една жена, която  записа дъщеря си и бъдещия си зет,с личните им карти без проблем.

# 490
Изинка, да не сме се засекли с теб? Аз бях с дълго черно палто, първите, които минаха (защото като лудите отидохме в 7:30 и съответно измръзнахме  Confused)

# 491
Хах аз чак към 10 бях там и имаше само 3 двойки преди нас,но бях пратила бъдещата свекърва да разузнава още от 9  Laughing

# 492
Знае ли някой от Пловдив, дали наистина таксата от 6лв в Ритуална зала "Тракия", е такава? Говоря за обикновен ритуал, че нещо не можах да разбера от сайта им.

# 493
Някой чувал ли е за водещата от Варна - Теодора Карапачова. Била много добра на изнесени ритуали , но на цели сватби не можах да открия видеа , за да видя как се представя.

# 494
здравейте момичета.....аз малко се по загубих, но съм по цял ден на работа и вечер уча за изпит, който е през декември.....през последните 10тина дни няма много развитие при нас, с изключение , че поръчак поканите и до петък трябва да ги доставят на баба ми на адреса. Но с мм се прибираме в България този петък  (само за 3 дни) и сме уредили срещи да се видим с двама дижеи и трябва да го запазим....

Също така званнах на момичето, която сме наели за украсата за да разменим идеи.Също така . ще ходим до Сандански до църквата и до гражданското, както и до ресторанта. Решили сме да изберем и менюто, защото до момента дори нямаме и оринтитовачна цена....  Знам , че е още раничко , но следващото ни прибиране е в края на март и тогава ще трябва да обикалям за рокля.....

Много съм развълнувана и нямам търпение да доиде края на седмицата, за да може да вземем поканите и да почнем да ги раздаваме.....

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 11:31 от MILENSKIII

Общи условия

Активация на акаунт