Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
От 600лв. започват,но незнам до колко стигат.Аз бях харесала от сайта им една за 1100лв.,но за жалост я нямаха налична.Новата ми фаворитка от там е към 800лв.

# 541
Може ли идеи от къде да започна с пазаруването??? Тръгвам да поръчвам чаши и си казвам рано е, после подаръчета и пак рано е. Вие как подхождате?? newsm78

# 542
Момичета, да ви питам какви документи трябват кото се запазва църквата, какво капаро се оставя

# 543
Момичета, да ви питам какви документи трябват кото се запазва църквата, какво капаро се оставя
За Пловдив никакви просто отиваш и се записваш и от църквата дават едно листче с всичко необходимо за ритуала Simple Smile

# 544

На мен не са ми искали документи само минах и запазих датата и часа и се разбрахме януари да отида да платя таксата 125лв.,това е за храм "Рождество Богородично"-Красно село

# 545
  • София
Момичета, вчера запазихме Семинарията за 5.06.2016г 15:30ч Дадохме 50лв капаро и ни дадоха листче с какво трябва да носим на деня. Simple Smile

# 546
  • Sofia

На мен не са ми искали документи само минах и запазих датата и часа и се разбрахме януари да отида да платя таксата 125лв.,това е за храм "Рождество Богородично"-Красно село

Къде е този храм? Да не би да говорите за този на площад Ручей?

# 547

Къде е този храм? Да не би да говорите за този на площад Ручей?

Не мисля че е същият този като адрес е жк.Лагера,ул.Балканджи Йово 18

# 548
Привет, момичета Simple Smile
Ние като запазвахме Св. София оставихме 150 лв капаро, дадоха ни личт с необходимите неща и ни казаха да отидем 1 месец преди сватбата да доплатим и да си представим кръщелните  Peace

# 549
Ние запазихме час за дала "Оборище", 133лв. с пиано и виола.
Часовете за 04.06 вече са силно ограничени. А за църквата казаха капаро колкото имате възможност,  никакви документи не ни трябваха за записване. Цената е 280лв. с хор. Simple Smile
Радвам се, че и това сме отметнали вече! 

# 550
Добри идеи има това момиче.
Аз  имам толкова много идеи, че въобще не знам на коя да се спра.Тъй като нашата сватба ще е пролетна през май искам цветовете да са жълто, лавандулово и зелено, но не знам дали няма много да се бият тия цветове. Освен това трябва да се съобразя и какви цветове за рокли ще искат шаферките...това май ми е най-труднната задача.Дайте съвет...

Ние ще сме бяло и червено, като шаферките ще са в пастелно зелени роклички. Иначе днеска отскочихме до Асеновград, имаше приказни рокли, харесах си много магазини: Elit Fashion, Стоян Радичев, Орхидея, Berna Moda... и горе-долу Лейди Ви. В Булчински салон "Сияна" беше трагично... роклите не бяха лоши, но мацката с такова пренебрежение се отнесе към нас, даже по едно време ни обърна гръб и отиде нанякъде докато говорехме... Това е за сега, ще се радвам и някой друг да сподели мнение Simple Smile

Какво съвпадение Simple Smile
И ние в събота минахме през Асеновград, но съвсем бегло, нищо не съм мерила, само в няколко магазина влезнах, единият от които Сияна. Наистина и на нас  не ни обърнаха никакво внимание, напротив! Роклите- пълен кич! От това, което видях, нищо не ми хареса. Sad

# 551
За Пловдив никакви просто отиваш и се записваш и от църквата дават едно листче с всичко необходимо за ритуала Simple Smile
На мен ми искаха поне едно кръщелно свидетелство на един от младоженците, а преди церемонията трябва да покажеш всичките.

# 552
Как ще стоят нещата при вас с получаването на подаръците? Не искам да слагаме кутия, защото ми изглежда малко, като изнудване. Не искам гостите да се чувстват неудобно. Нямам претенции относно подаръците, а слагайки кутия, ще изглежда, че държим на парични постъпления, така че този вариант отпада. Предполагам обаче, че трябва да има някакво място предназначено за подаръци.

# 553
  • София
За запазване на час за ритуална зала какви документи трябват? За София става въпрос  Peace

За подаръците сме се спрели на този вариант - ще имаме обозначено място за подаръци, вероятно маса, където ще стои и книгата за пожелания. Във всеки един момент всеки гост ще може да отиде да си остави подаръка, като напише и пожелание.  Peace

# 554
На мен ми искаха поне едно кръщелно свидетелство на един от младоженците, а преди церемонията трябва да покажеш всичките.
Е, да за церемонията и 4-те кръщелни ни искаха както и акта за граждански брак.

Общи условия

Активация на акаунт