Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Нашия кум май ще откаже да е кум Sad Държахме да  е той, но се притеснява много че не е женен и няма приятелка в момента и така като го гледам ще откаже явно  Sad Sad Sad Сега мислим варианти, но много тъпо ми стана.

# 556
  • Sofia, Bulgaria
Какво съвпадение Simple Smile
И ние в събота минахме през Асеновград, но съвсем бегло, нищо не съм мерила, само в няколко магазина влезнах, единият от които Сияна. Наистина и на нас  не ни обърнаха никакво внимание, напротив! Роклите- пълен кич! От това, което видях, нищо не ми хареса. Sad

Аз май се спрях на Берна Мода, момичето имаше професионален поглед и визия за нещата, ама нещо не ми отговаря на съобщенията Sad

# 557
  • Sofia, Bulgaria
Нашия кум май ще откаже да е кум Sad Държахме да  е той, но се притеснява много че не е женен и няма приятелка в момента и така като го гледам ще откаже явно  Sad Sad Sad Сега мислим варианти, но много тъпо ми стана.

Кажете му да не се притеснява, това не е задължително. Нашият кум е същата работа, но той ни запозна и много държим на него. Ще търся сред приятелките си читава кума, ама тука вече е сложно положението... Повечето са обвързани и ще е тъпо да ги деля с половинките им. Sad

# 558
  • Sofia

Кажете му да не се притеснява, това не е задължително. Нашият кум е същата работа, но той ни запозна и много държим на него. Ще търся сред приятелките си читава кума, ама тука вече е сложно положението... Повечето са обвързани и ще е тъпо да ги деля с половинките им. Sad

Обясних ...да видим ...чакаме го да си мисли. Те и приятелките и познатите са омъжени вече и на мен не ми е удобно да ги деля....лоша работа.

# 559
  • София
За записване за ритуална зала в София трябват само личните карти.

# 560
Какво съвпадение Simple Smile
И ние в събота минахме през Асеновград, но съвсем бегло, нищо не съм мерила, само в няколко магазина влезнах, единият от които Сияна. Наистина и на нас  не ни обърнаха никакво внимание, напротив! Роклите- пълен кич! От това, което видях, нищо не ми хареса. Sad

Аз май се спрях на Берна Мода, момичето имаше професионален поглед и визия за нещата, ама нещо не ми отговаря на съобщенията Sad

Мира,
 Тези не съм ги разглеждала, но ще ги проверя и следващия път може да ги видя.

# 561

Хора, имам същия проблем! Исках най-добрата ми приятелка да е кума, но тя не може. После се спрях на другата ми приятелка, която ни запозна, тя прие, но не е женена, а живее на семейни начала. Кумът, който искаме е обвързан, но не искаме момичето за кума. :/ Хубавото е, че кумът, кумата и младоженника са приятели от детинство, но кумът нещо в момента не е в добри отношения с момичето и не знам дали ще приеме. Абе общо взето сложно е! Надявам се всичко да се разреши, но така като ви слушам се успокоявам, че не съм единствената в това положение.  newsm78

# 562
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Ние ще се женим на 10.07.2016г., сгодихме се на 17 октомври на много романтично място в планината - за мен беше страхотна изненада и много скъп момент  Heart Eyes От подготовката започнахме от кумувете, съгласиха се, така че най-важното няма да го мислим повече. Май се спряхме и на ресторант, но не сме капарирали още. Мисля и за поканите вече, ще си търся някакво студио, което да ми ги напечата, защото обмислям вариант аз да си ги направя. Как мислите, колко време преди сватбата е приемливо да се пратят покани и какъв срок преди сватбата да се остави за потвърждение на присъствието?

Относно кутията за подаръци -  Dana_S, не ми се вижда като изнудване подаръците да са в плик, защото така или иначе хората предварително са си приготвили подаръците Peace

# 563
 Нашите покани ще ги раздадем месец и половина два, преди събитието. И аз се чудя какъв срок за потвърждение да обявим. Ще проверя в ресторанта, кога трябва да посоча точна бройка на гостите и така ще преценя за срока.
 Не всички подаръци са парични, а когато има кутия се притеснявам, тези които са взели непаричен подарък, да не се почувстват неудобно.  Peace

# 564
  • София
За записване за ритуална зала в София трябват само личните карти.

Благодаря!  bouquet

Обаче, на кого - само на младоженците или трябват и тези на кумувете?

# 565
Само на младоженците личните карти. Даже тук момичетата казаха, че не е необходимо лично да се ходи, може с копия Peace

# 566
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се включвала, но нямаше за какво...
Сега да ви се похваля - вчера ми пристигнаха материалите, които си поръчах по интернет, чакам си само и розичките и започвам да творя  smile3553 Бях ви споменала, че мисля да си правя сама бутониерите. Стискайте палци да стане, че моя бъдещ мъж и една приятелка само се мъчат да ми секнат ентусиазма - само съм щяла да си губя времето, изобщо нямало да се получи каквото искам, розичките, които си поръчах, съм щяла да видя, че изобщо няма да са това, което си мисля и ще ми пратят нещо грозно... Мисля да ги опровергая Simple Smile После ще ви покажа какво е станало Simple Smile

# 567
  • София
Аз те подкрепям за направата на бутониерите! Щом имаш желание , ще стане и даже ще си ги харесваш повече от купени, защото ще си дала част от себе си. Успех и после искам снимки! Simple Smile

# 568
tedittta, и ние ще си правим бутониерките сами Simple Smile Имаш ли идея как искаш да изглеждат. Ние сме правили вече за 2 сватби бутониери, ако имаш нужда от помощ съм насреща Simple Smile  bouquet

# 569
  • Велико Търново
Благодаря Ви! bouquet
Ей, поне вие сте съгласни с мен, че мога Simple Smile Имам си някаква идея и си въобразявам, че ще ми се получи, но ще видим.
Хриси_88 , благодаря ти за предложената помощ, но дори не знам какво да питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт