Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Здравейте и от мен Simple Smile Успех с подготовката на всички булки. Аз съм от Варна и датата на събитието е 17.09.2016. Да си кажа и аз : Добре че беше мама. Откакто решихме с ММ да си вдигнем сватба изобщо не съм предполагала какво означава това и изобщо не съм бързала. Уви както ви казвам "Добре че беше мама". Тя така се развълнува , че започнахме веднага със подготовката и не сбъркахме. Във Варна за тази дата в ритуална зала имаше вече 4 записани часове  newsm78 newsm78 (да се чуди човек, уж хората не се женили) Запазихме и църквата и ресторанта. Вече имам и оператор, НО ФОТОГРАФ -НЕ! Изобщо не знам как мога да си го избера , при положение че нямам поглед върху самата им работа .?.? Чудо ! Водещ и Дж - вече съм се спряла и на тях, даже съм ги капарилала. Май това е ... А и покани имам Simple Smile)) Ще се радвам ако някой има идеи за фотограф и украса за залата на хотела. Аз също мога да помогна със актуални цени ако желаете Simple Smile
Май стана много дълго, ама.....  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Приятен ден бъдещи младоженки  Heart Eyes

newsm09 , ти си мноооого напреднала, браво Simple Smile

# 361

siiv: Ние запазихме за 11.06 . В началото и на мен мокета не ми хареса, но ще го преживея, защото залата е светла  широка и без клони, а почти няма такива в София. За украсата мислим да е червено, златно и бяло, та да се връзва на залата(В началото мислехме за синя сватба, но няма как да се върже на червения мокет).
siiv Вие колко човека ще сте

# 362
  • В сърцето на любимия човек
Никой ли не харесва зимните сватби  newsm78
Има толкова прекрасни възможности за различна сватба, ресторантите са свободни, някои фотографи и DJ предлагат отстъпки... чак се чудя какъв е този наплив за лятото  newsm78

# 363
Doreto_bg, честит ви ресторант  Hug Само за теб си спомнях, че сме на една дата. Някой друг на 11 юни?  newsm78

Дорето, вие докъде стигнахте с подготовката, избрахте ли си църква, гражданско?

# 364
Ами на нас гражданското ще ни е предния ден, насочила съм се към това на ул Леге19 май беше.
А за цъква се надявам скоро да изберем, не искам да е някоя от най -популярните защото там според мен нещата са много на конвейр. Фотограф и ДЖей се надявам другата седмица да изберем

# 365
  • София
Doreto_bg - около 100 души. Вие? Оф и аз исках злена, лилава или синя сватба. Лилаво мислиш ли, че ще може?  Thinking

# 366
  • Sofia
Според мен на червен мокет подхожда златно.

# 367
Здравейте и от мен Simple Smile Успех с подготовката на всички булки. Аз съм от Варна и датата на събитието е 17.09.2016. Да си кажа и аз : Добре че беше мама. Откакто решихме с ММ да си вдигнем сватба изобщо не съм предполагала какво означава това и изобщо не съм бързала. Уви както ви казвам "Добре че беше мама". Тя така се развълнува , че започнахме веднага със подготовката и не сбъркахме. Във Варна за тази дата в ритуална зала имаше вече 4 записани часове  newsm78 newsm78 (да се чуди човек, уж хората не се женили) Запазихме и църквата и ресторанта. Вече имам и оператор, НО ФОТОГРАФ -НЕ! Изобщо не знам как мога да си го избера , при положение че нямам поглед върху самата им работа .?.? Чудо ! Водещ и Дж - вече съм се спряла и на тях, даже съм ги капарилала. Май това е ... А и покани имам Simple Smile)) Ще се радвам ако някой има идеи за фотограф и украса за залата на хотела. Аз също мога да помогна със актуални цени ако желаете Simple Smile
Май стана много дълго, ама.....  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Приятен ден бъдещи младоженки  Heart Eyes

лелеееее, бравоооо  Simple Smile в кой хотел ще бъде сватбата и колко ще са ви гостите?

# 368
Doreto_bg, честит ви ресторант  Hug Само за теб си спомнях, че сме на една дата. Някой друг на 11 юни?  newsm78

И ние сме на 11 юни, само че в Арбанаси.  Simple Smile

# 369

Ние също се женим на 11.6 Simple Smile И още 3 булки в нашият  град Simple Smile

# 370
siiv И ние ще сме толкова, а за лилавото не знам. Може би някое тъмно лилаво към бордо. Ако искаш може да разгледаш има снимки на залата със различни декорации на facebook страницата на хотела, даже са разделени по години. Там видях че и кафяво доста отива, просто аз не харесвам този цвят

Супер значи вече сме доста булки за 11ти юни, дано ни е на хубаво  Grinning

# 371
tedittta Много благодаря Simple Smile

hyulli Около 100 души, в "Кристалната зала" в хотел Елена на Златни пясъци.
Предложиха ми много добра оферта , а и залата много ми хареса - така да го кажа "тежка" е и няма нужда от много украса . 

# 372
  • Пловдив
Здравейте, момичета!!! С радост заявявам, че аз също ще съм от булките през 2016-та   Wink
Чета ви с огромен интерес и най-накрая се престраших да се включа в темата  Laughing
С годеника ми вече сме си набелязали дата - 28. 08. Но за момента май само това сме направили  Laughing
Гостите ни ще са около 60 човека, и се чудим кой ресторант да запазим...Искаме сватбата ни да е в Пловдив, с изнесен ритуал и затова сме набелязали няколко ресторантчета, с градинки - р-т Пълдин в Стария град; Ресторант Филипополис (градината), който е точно до обредния дом; Хотел р-т Seven Hills и Хотел Империал (малката зала)... Мислим да ползваме и услугите на някоя сватбена агенция евентуално, за да ни помогне с органзацията и украсата.
За сега това от мен, ще се радвам, ако някой има впечатления от тези ресторанти, да сподели мнение..или да предложи някой друг р-т, който съм пропуснала...
Благодаря предварително...
Ще ви информирам, ако има напредък  Heart Eyes

# 373
Здравейте, момичета!!! С радост заявявам, че аз също ще съм от булките през 2016-та   Wink
Чета ви с огромен интерес и най-накрая се престраших да се включа в темата  Laughing
С годеника ми вече сме си набелязали дата - 28. 08. Но за момента май само това сме направили  Laughing
Гостите ни ще са около 60 човека, и се чудим кой ресторант да запазим...Искаме сватбата ни да е в Пловдив, с изнесен ритуал и затова сме набелязали няколко ресторантчета, с градинки - р-т Пълдин в Стария град; Ресторант Филипополис (градината), който е точно до обредния дом; Хотел р-т Seven Hills и Хотел Империал (малката зала)... Мислим да ползваме и услугите на някоя сватбена агенция евентуално, за да ни помогне с органзацията и украсата.
За сега това от мен, ще се радвам, ако някой има впечатления от тези ресторанти, да сподели мнение..или да предложи някой друг р-т, който съм пропуснала...
Благодаря предварително...
Ще ви информирам, ако има напредък  Heart Eyes

Здравей Ani_Cveti,
х-л Империал ми беше и на мен първият избор, но за май и юни са заети всички дати, така че те съветвам от сега да се обадиш и да резервираш, защото има доста желаещи за там. Там е хубаво доста. Има няколко агенции, които работели добре, но аз няма да ползвам, така че не мога да ти дам съвет. Прочети по-стари мнения и ще разбереш кои са. Успех !:)

# 374
  • Пловдив
Благодаря много за бързия отговор...всяко мнение е важно за мен, за да мога да избера правилния р-т Simple Smile Годеника ми също е за Империал, но аз реших да посъбера малко информация, от хора които са се женили там, или са били на сватба там... отново благодаря Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт