Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
...ааааа, аз за моето предложение забравих да пиша....

Случи се на 3ти Юли. Прибрахме се и двамата в петък по- раничко от работа и трагнахме на вечечя към 6. имахме билети за кино по- късно и решихме да отидем по рано и да хапнем в любимият ни испански ресторант. Когато стигнахме там мм седна на масата срещу мен и на мен ми стана много странно.... Почнах разбира се да мрънкам , тъй като той винаги сяда до мен  Laughing Laughing Laughing ... и се почна едно сърдене..... та, както си пиивахме биричка и хапвахме тапаси, той ми хвана ръката и почна да обяснява , колко ме обича и иска да сме заедно завинаги и след малко ми се смее отсреща и ми казва , че иска да се оженя за него .... тъи като това не е първият път, когато ми го казва, аз се усмихна и му казах , че и това може да стане някой ден, и в този момент мм извади кутийката и ми каза "сериозно, ще се омъжиш ли за мен"?... аз го гледам отсреща леко вцепенена и ми се засмях и казах "Майче да " ( това си е наш лаф, тъй като от като се запознахме с мм, бяхме не разделни всеки ден , и на 10тият ден той ми каза...знам че е рано, но аз "аз майче те обичам".хаха)... И така... след около 30 мин брат ми и приятелката му се присъединиха към нас, както и моята най-добра приятелка и до сутринта празнувахме годежа..... разбира се пропуснахме киното ( трябваше да гледаме Magic Mike  Joy Joy Joy)......

# 496
  • София
Да ви попитам,бързо ли става записването за ритуална зала,да знам колко време да си отделя?

# 497
При нас не беше повече от 10 минути  Wink

# 498
здравейте момичета,
искам да попитам булките от Пловдив дали знаят там къде има борса за цветя на едро и въобще дали има такава? Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 499
  • София
Момичета,дали ще мога да запазя дата с копие на личната му карта,на което да пише вярно с оригинала,защото му се налага да замине в чужбина за няколко дни? Как мислите?

# 500
Момичета,дали ще мога да запазя дата с копие на личната му карта,на което да пише вярно с оригинала,защото му се налага да замине в чужбина за няколко дни? Как мислите?

В Пловдив разрешават и с копие на л.к, предполагам, че ще е така и в др. градове  Wink

# 501
можеш да звъннеш в залата и да ги попиташ, ако не ти се разхожда. Но мисля , че няма проблем. Simple Smile

# 502
  • София
Благодаря! Ще звъня, просто последния път по тел. ми беше трудно да се свържа с тях. Вие запазихте ли си вече дати и часове? Simple Smile

# 503
  • София
Извинявам се за въпросите, но съм шофьор от сравнително скоро и затова да ви питам има ли къде да се паркира за ул. Кракра, да знам дали да отида с кола или градски?

# 504
  • София
Звъннах нямало проблем с копие на личната карта на младоженеца. Да знаете, ако и на друг му се наложи.

# 505
Извинявам се за въпросите, но съм шофьор от сравнително скоро и затова да ви питам има ли къде да се паркира за ул. Кракра, да знам дали да отида с кола или градски?

На самата ул.Кракра не може,защото има трамвайни линии,ние спряхме на бул.Янко Сакъзов,веднага след паметника Левски.

# 506
Здравейте бъдещи булки . Моята сватба ще е на 28.05.2016 . Когато се сгодихме преди половин година ,всички ми казваха,че е много рано за всичко ,включително и ресторанти . Вчера отидох до 2 ресторанта ,и се оказа ,че са заети...фактически аз варианти други нямам ,понеже съм от малък град,и други ресторанти с голям капацитет няма . Сега ще ходим в петък в Стара Загора ,че там си харесах един,та дано е свободен .
Понеже ние сме от Казанлък (на около 30км. От Стара Загора ) ,а сватбата ще е голяма (около 200-250) човека как мислите да процедираме с гостите ? Да осигуря 2-3 автобуса или как ... Мисля ,че е много да осигурявам на толкова много хора спане . Вие как мислите ? newsm78

# 507

В Пловдив разрешават и с копие на л.к, предполагам, че ще е така и в др. градове  Wink

Здравей,
Възможно е с копие от лична карта на младоженците да се запази дата и дори не лично. На мен така ми запазиха на 2.11. Дават ти и документи, които трябва да подготвиш преди сватбата.

# 508
Здравейте и от мен!  Hug Радвам се да се запознаем.

Моята сватба в София е планирана за май 2016 г. Засега имам само резервация в ритуална зала и в храм "Св. София". Тепърва предстоят всички останали дейности, за които този форум ми е насъщно необходим. Благодаря ви за отзивите и подробностите за ресторанти, DJ, фотографи и т.н., които оставяте като ориентири за неориентираните.

Желая ви щастие! Heart Eyes

# 509
Момичета имам въпросче за сватбената рокля- някоя от вас да е запозната с роклите от LoveBirds Thinking

Общи условия

Активация на акаунт