Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
има ли някой от София, който си е запазил ритуална зала Красно село за 2016, днес попаднах на поредната малоумщина звъня първо в ритуалната зала тъй като бях чела че не работи защото е в ремонт и те ми казват че си работят и няма проблем ремонта бил само отвън и само козметичен, обясняват ми къде да отида за да запиша час, съответно аз първо се обаждам какво да нося и от кракра ми казват че не записвали часове за тази зала - 18 месеца ремонт и се питам сега на кого да вярвам всички други зали са все малки и няма къде да се спира Sad

# 631
За кумовете питам, защото майката на моя мил твърди, че кумовете купували чашите, бокала, свещите и късметчетата. Но на мен някак не ми се вижда редно, за това ми е интересно какво мислите?
А за шаферките, моите са 4, искам да са с еднакви рокли, та сега сме в търсене на добра шивачка.
И за мен не е редно. Всичко си го купувах сама. Чашите ни са уникални, донесени от Хавай, и струваха доста, булото, букетът също ми бяха скъпи. Не ми беше удобно, да ги товаря финансово. Те купиха късметчетата по настояване на кумата, всичко друго до го купихме ние. Ако някой ден станем кумове, се надявам младоженците да да също толкова съобразителни и да не ни обременяват финансово.

# 632
За кумовете питам, защото майката на моя мил твърди, че кумовете купували чашите, бокала, свещите и късметчетата. Но на мен някак не ми се вижда редно, за това ми е интересно какво мислите?
А за шаферките, моите са 4, искам да са с еднакви рокли, та сега сме в търсене на добра шивачка.
И за мен не е редно. Всичко си го купувах сама. Чашите ни са уникални, донесени от Хавай, и струваха доста, булото, букетът също ми бяха скъпи. Не ми беше удобно, да ги товаря финансово. Те купиха късметчетата по настояване на кумата, всичко друго до го купихме ние. Ако някой ден станем кумове, се надявам младоженците да да също толкова съобразителни и да не ни обременяват финансово.
По принцип да по стари традиции тези неща те ги купуват. Моята кума ми купи само букета . Не ми изглеждаше редно да я товаря с толкова разходи . Всичко е въпрос на договорки помежду ви

# 633
Здравейте, булки. И аз се присъединявам към вас, но за съжаление само до тук. Тоест нищо нямаме все още, единствено кумуве, вече поканени и потвърдени. Сватбата ще е в Пловдив.
Дата не сме решили, мислим да е Август, но ще видим как ще намерим ресторант, много ми е притеснено, че всичко ще е заето..  ooooh!

Искам да питам за мнение за хотел Лайпциг и дали някоя е ходила и има представа как стоят нещата там, нямам много време за обикаляне и засега сме се спрели на него. Така, че в най-скоро време трябва да отидем и ако има някаква дата да я запазим.

О задължително идете възможно най-скоро. Ние си запазихме хотел Ленинград още Март месец. Фотото и видеото също ви е спешно. От 02.11 тази година се запазват датите и часа за ритуалния дом за 2016, за наш късмет точно на нашата дата имаше само два часа свободни и единия беше нашия час. И за това трябва да помислите  Wink

Аз също подкрепям мнението, че сега е хубаво да се запазят най-важните неща. За да бъде всичко както сте решили запазвайте с време гражданско, ресторант, фото, видео и диджей. Хем, след това няма да ги мислиш и притесняваш за тези неща. Аз също още ноември бях запазила всичко въпреки, че сватбата беше на 01.05 Wink

# 634
Привет, привет  bouquet

По въпроса с кумовете, аз също не смятама да ги натоварвам с абсолютно нищо. Те чакат и бебенце 4 месеца преди сватбата, но и да не беше така, пак не бих ги карала. Единственото, което смятам да направя е като си купя букета да го дам на кумата, защото тя води хорото с него пред тях като ги взимат и трябва да ми го донесе.

За шаферките, аз мисля да имам само 3 големи. Нямам претенции за модели, даже предпочитам да не са еднакви, защото имат много различни фигури и най-важно ми е всички да се чувстват добре и красиви. Не мога да им ги поема, ще ги помоля само като си ги купуват да гледат да един нюанс поне, ако не може - каквито и да е светло лилави и да сме живи и здрави. За малките шаферки, който както иска да си облича дечицата, ако има ще се радвам, ако не - пак, здраве да е  Simple Smile

За Красно село, на Кракра не записват часове за там изобщо. Може би от Красно село не знаят още   newsm78

# 635
Здравейте, булки. И аз се присъединявам към вас, но за съжаление само до тук. Тоест нищо нямаме все още, единствено кумуве, вече поканени и потвърдени. Сватбата ще е в Пловдив.
Дата не сме решили, мислим да е Август, но ще видим как ще намерим ресторант, много ми е притеснено, че всичко ще е заето..  ooooh!

Искам да питам за мнение за хотел Лайпциг и дали някоя е ходила и има представа как стоят нещата там, нямам много време за обикаляне и засега сме се спрели на него. Така, че в най-скоро време трябва да отидем и ако има някаква дата да я запазим.

Привет, Nassie,
Препоръчвам ти веднага да се ориентираш към ресторант. Вече почти всички дати са заети. И моята сватба ще е в Пловдив и започнах подготовката в края на октомври, но за повечето ресторанти и добри фотографи бяха заети. Така, че не се бави! Щом смяташ да е август пробвай в някой ресторант с градина, в Лайпциг е затворено, лично според мен е по-добре някъде навън.

# 636
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за насоките, момичета. А някой да има впечатления за р-нт Филипополис /хотел SPS ? Някоя вече омъжена булка?  Praynig

# 637
Доста овехтял ми се видя преди няколко години, не знам ремонт дали му е правен, кухнята е посредствена.

# 638
Благодаря ви за отговорите, момичета. Ще го видим как ще се разберем, защото и на мен ми е неудобно, но пък нали знаете как почват всички акъл да дават.  #Crazy

# 639
Здравейте момичета.
Запазихме си църква - Св. Седмочисленици на Графа.

Между другото вече почти няма часове за 11.06 в Семинарията (има само 17.30 , 15.30  и по ранни). Но аз  и без това не останах впечатлена от църквата и от момчето което записваше. Но градинката им е много хубава не отичам

Остана ни само да си запазим гражданското, но то ще е предния ден и нямам твърда претенция за час. И аз съм си харесала залата на Леге, някой виждал ли я е наживо

# 640
  • София
Здравейте! Избрахте ли си видео? Ние искаме да е с DSLR камера, но да е около 1200-1300лв максимум. Inspirit Pictures били заети за нашата дата.

# 641
Тъкмо щях да предложа Волк Вижън, пакетът Стандарт ние го взехме за 1060 лв преди 2 месеца някъде, и влязох в сайта и видях, че вече е 1350 лв  Confused Иначе, ние сме с тях, но явно са вдигнали цените

# 642
  • София
Да. Volk Vision ги харесахме,но с DSLR е мн скъпо. Sad

# 643
Юхууу, много съм щастлива, че успяхме да си запазим и фото и видео. Вече съм по-спокойна Wink Работят си заедно момчетата и си ги запазихме и двамата. Аз много държах да са фото и видео заедно, които да се познават. До тук имаме ресторант ,DJ, агенция, фото и видео. Остана църквата. Ние най-вероятно ще се подпишем седмицата преди денят,защото организацията иначе става много трудна и тромава. Имаме първо църква, после извозване на гостите, после ритуал, снимки,ритуал, вечеря. И за църквата ще искат брачно най-вероятно, а за да ни направят ритуала трябва кмета на селцето (както бях споменала) и става една...сложна. За това подписваме и ще ни е по-спокойно. Добре,че отидохме до агенцията и поговорихме с фотографа,за да ни кажат как се правят нещата и кое колко време отнема. Сега така като смятам, нашата сватба трябва да започне най-късно в църквата към 15,30-16,за да успеем с всичко Sad

# 644
Здравейте, бъдещи булки!  bouquet На мен също ми предстои сватба през 2016, планът е за края на май. В момента най-труден ни е избора на ресторант, защото на няколко места ни казват, че имаме твърде малко гости - 20 души и под 50 няма да ни организират   Shocked newsm78 Затова се спряхме на вариант с хапване в ресторант след подписването, но без куверт, просто резервация за 20ина души. После афтърпарти в бар/клуб Simple Smile
има ли някой от София, който си е запазил ритуална зала Красно село за 2016, днес попаднах на поредната малоумщина звъня първо в ритуалната зала тъй като бях чела че не работи защото е в ремонт и те ми казват че си работят и няма проблем ремонта бил само отвън и само козметичен, обясняват ми къде да отида за да запиша час, съответно аз първо се обаждам какво да нося и от кракра ми казват че не записвали часове за тази зала - 18 месеца ремонт и се питам сега на кого да вярвам всички други зали са все малки и няма къде да се спира Sad
kalfova, и ние за залата в Красно село си мислим. В петък живот и здраве ще записваме дата и зала и ще знам дали я ремонтират или не. Ще пиша като имам инфо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт