Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Ехаааа, MILENSKIII, браво на вас, та вие сте си почти готови Simple Smile Кой ресторант запазихте, питам защото нашите кумове се жениха тази година в Сандански в Шатрите Simple Smile Много е хубаво така като се напредва, нали  Hug почва да ти става едно сватбено и искаш вече да идва.

За снимките, дали не можем да си направим и ние едно албумче както в предните теми за 2015? Някой знае ли как става  newsm78 Ако някой има представа, аз доброволствам за поддръжка  Simple Smile

# 661
Хриси_88, да наистина е много приятно усещането ! С нетърпение чакам следващото прибиране март месеч, когато ще ходя да търся рокля !!!! Мисля и тук да запася час и да ходя с кумата и майка да видя какъв модел, ще ми хареса.... Но се се каня и аз да се сложа на диета, преди да предприема меренето на рокли....пък да видим какво ще излезне.... май ще е след Нова Година !!1 Joy Joy Joy Joy Joy

След 3 месечно търсене на подходящо място ( гледахме от София до Кулата ) , решихме да сме в комплекс Русалка, точно над Сандански. Първо защото не исках да имаме органичение с времето и проблеми с намаляване на музика и тн, второ поканените гости са около 240 човека ( не се знае колко ще са в последтвие де) и нямахме голями опции. Спряхме се там тъй като то е сватбен комплекс , което представлява един голям ресторант , с басейн и хубава градинка за изнесен ритуал.

Много ни хареса мястото  и с врърки успяхме да се уговорим да правим каквото си искаме дам. По принцип не дават да влизат външни лица и те искат да поемат организащичта на всичко с техни хора.... но след един хубав разговор от тях ще бъде само кухнята и оргкестър...за всичко останало като ДJ, оператори , украса и тн си водим нашите избрани хора  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Програмата за деня ще ни бъде: църква 15.30, welcome drinks за гостите от 16.30 до 18.00 ( през това време ние сме на фотосесия), в 18.00 изнесен ритуал в комплекса ( книгата се изнася) и в 19.00 влизаме в ресторанта.....

ММ малко ще попатува, тъй като аз даржа да има взимане.... Така , че тръгва от Петрич, взема кумовето от Сандански (ще ги вземе от хотела , които сме запазили за наи-близските , тъй като кума попринцип е от Сопот, къмата от Шумен  Rolling Eyes) , след това идват до Дупница да ме вземат от нас и след това всички отново заедно отиваме към Сандански !!!!!

Иначе, съм много "за " албумче, но идея си нямам как да го направя...  някои да даде инфо !!!!!????

# 662
  • София
Миналата година, момичета бяха създали профил в снимка.бг и там всяка си правеше собствен албум и си качваше снимки. Профила май беше svatba2015 и парола, която получаваха всички момичета, албумите вътре си ги кръщаваха с никовете от тук.

# 663
koikoii, много благодаря, момичета, направих профил в snimka.bg. За данните ми пишете на лично и може там всяка да си създава албумче с ник-а от тук, когато иска да сподели снимки Simple Smile

# 664
Момичета, Арети утре и събота и неделя имат намаление на колекцията от 2015. качили са цени от 490 до към 990. Който е слаб, да ходи и да пробва. Аз само ще завиждам, че съм се освинила.

# 665
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! PartyManagement какви цени ви дадоха. На нас Вълшебниците ни казаха , че под 890лв нищо не може да не се направи като хората. Perfect Event И Inanna Искат по 1300лв и не знам скъпо ми се вижда.

Привет! Разгледах сайта им и цените ми се сториха доста прилични, на фона на другите безумни 1000+. Казаха, че могат да изготвят индивидуални оферти, което много ме успокои. Пратете им имейл със запитване и мисля, че ще станат нещата, ние преди малко направихме същото. В момента много ме тормози въпросът с арката за изнесен ритуал. Навсякъде са безумно скъпи и не ми харесва как изглеждат. Някой има ли представа къде има приемливи и на добри цени?  newsm78

# 666
Здравейте от Варна! Ние също напредваме- имаме часове за граждански, църква, DJ, ресторанта който исках много също го запазихме.   newsm44 Проблема ни и на нас е с фотото и видеото.. Сташни цени ни обявяват  Shocked

# 667
  • Пловдив
И фото и видео има много, пишете в гугъл и разглеждайте, за фотографи по възможност поне една цяла сватба, освен подбраните кадри,за видео- същото и си избирате това, което ви хареса като цена и качество. Почти всички работят в цялата страна, стига да им се платят пътни и нощувка. Моят мъж рядко ползва нощувка, само ако е наистина много отдалечено, а за транспорт взима, колкото харчи колата, тя е на газ и е 20 лева на 100км.

Може ли да дадеш някакъв линк към сайт на мъжа ти или страница във фейса, ако има, разбира се  Hug

# 668
  • София
unchita ще ти пратя на лично, за да не спамя темата с реклама  bouquet

# 669
Момичета , ако е удобно ,тези , които са резервирали ресторанти , може ли да споделят на какви цени са им кувертите. Аз много взех да се плаша в тази София, аз ли такива ресторанти гледам или те са луди с тези цени.Ако искаш "приличен" куверт мин.70 лева. ,а ако седна сама в този ресторант за 70 лева ще преям и ще се напия до забрава, а те нищо не включват ?

# 670
Ние сме запазили Кристал Палас, куверта на който сме се спряли е 63 лв. Като алкохола си го внасяме.

# 671
Момичета , ако е удобно ,тези , които са резервирали ресторанти , може ли да споделят на какви цени са им кувертите. Аз много взех да се плаша в тази София, аз ли такива ресторанти гледам или те са луди с тези цени.Ако искаш "приличен" куверт мин.70 лева. ,а ако седна сама в този ресторант за 70 лева ще преям и ще се напия до забрава, а те нищо не включват ?
Същият проблем имахме и ние, на 2 места даже ни казаха, че този куверт за 45 лева бил "по-скромен", каквото и да означава това. На сватбата на моя колежка преди месец и половина беше 68 лева и си тръгнаха гладни хората. А на "пробното меню" им бяха показвали някакви големи порции.  newsm78 Shocked
Ние се отказахме от идеята за ресторант, ще правим парти тип коктейл. Офертата на хотел вега за 49 лева не беше лоша, но работят с минимум 50 гости, а ние имаме 25  Grinning Но там щяхме да резервираме, ако не ни отказваха заради бройка.

# 672
Наистина доста големи суми! Кувертът ни е 30лв. и включва салата, предястие, основно и мин. вода, като храната я избирахме ние Simple SmileПорциите са доста големи и готвят страхотно!  Алкохол, торта и мезета си внасяме ние. Едва ли ще е много полезна тази информация, защото става въпрос за Велико Търново. Simple Smile

# 673
  • В сърцето на любимия човек
В ресторант "Стара София" кувертите са два:
по-евтиния е 50лв без алкохол, включва салата, предястие, основно, плата с мезета, неограничено количество безалкохолни напитки (без натурални сокове), вода и хляб. Няма такса за внасяне на алкохол.
по-скъпия е 70лв с включено неограничено количество алкохол среден ценови клас (да се разбира примерно уиски Джеймисън или J&B, водка от същия ценови клас, ракия от класа на Бургас 63), виното е от тяхната изба. Менюто е същото + неограничено количество ядки и натурални сокове.
Тортата се внася от младоженците.

# 674
  • Велико Търново
Наистина доста големи суми! Кувертът ни е 30лв. и включва салата, предястие, основно и мин. вода, като храната я избирахме ние Simple SmileПорциите са доста големи и готвят страхотно!  Алкохол, торта и мезета си внасяме ние. Едва ли ще е много полезна тази информация, защото става въпрос за Велико Търново. Simple Smile

presyyy , вие къде сте си запазили? Ние утре ще обикаляме ресторантите най-накрая Simple Smile да видим какво предлагат и кое ще ни устройва и разбира се свободни ли са на нашата дата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт