Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 364
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
delpel Миризма я има като се пусне душа, няма значение от времето навън. Ние оставяхме да престои вода с оцет цяла нощ и пак я има тая смрад

# 616
delpel Миризма я има като се пусне душа, няма значение от времето навън. Ние оставяхме да престои вода с оцет цяла нощ и пак я има тая смрад
http://floordrains.bg/products/news.php?article=kak-da-zaschitim … ta-protiv-mirizmi
Не разбирам, но може да е от сифона на банята.

# 617
  • София
Привет! Искам да попитам - с покривка с доста покапал восък от свещ по нея как се процедирира - първо се маха восъка с ютия и се пере, или обратното?

# 618
Първо се изстъргва восъкът,после с ютия и салфетки,и чак след това се пере.

# 619
  • София

Благодаря, и аз така мислех  Grinning

# 620

Благодаря, и аз така мислех  Grinning
Даже първо я сложи за малко във фризера и много по-лесно ще падне восъка.

# 621
  • София
Това е хитро  Simple Smile Ще пробвам, благодаря!

# 622
Някой си е спестил труда или материалите.
Баща ми се пише майстор и така беше направил в тях, в кухнята тръбата директно отива към градската канализация, защото се запушвала. Няма такава смрад. Докато го убедя, че от там идва тази миризма, все майка ми беше виновна. Най после оправи се проблема.

# 623
  • София
Здравейте, тази сутрин получих подарък от сина ми - огромна драсканица с червен маслен пастел на стената - жълт латекс.  smile3511Имам още от латекса, но се опасявам, че колкото и да минавам отгоре, червеното ще личи. Някакви идеи как да го почистя?  newsm78

# 624
Здравейте, тази сутрин получих подарък от сина ми - огромна драсканица с червен маслен пастел на стената - жълт латекс.  smile3511Имам още от латекса, но се опасявам, че колкото и да минавам отгоре, червеното ще личи. Някакви идеи как да го почистя?  newsm78
.
Пробвай с мокра кърпа,аз така си чистя разни надрасквания и петна.

# 625
Опитай с магическа гъба.

# 626
Може с грубата част на нова гъба за миене на съдове.Даже без вода може да пробваш,колкото да падне пастела без да измиеш латекса.

# 627
И ако не стане с търкане - стикер за стена отгоре и готово  Grinning Не се присмивам, и аз имам такива художнически творби по стените.

# 628
А какво става, когато все пак някой ден се наложи да се махне този стикер?

# 629
Скоро почистих маслен пастел от пластмасово конче с обезмаслител
Логично- все пак е мазен. Обаче пробвай първо как ще се отрази на латекса. Да не стане грозно розово петно.
В най-лошия случай изчисти с обезмаслител, и отгоре латекс
Иначе пробвай първи магическата гъба, понякога има неочаквано добър резултат

Общи условия

Активация на акаунт