Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 117 846
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Неутрален спрей за велур и набук на Casablanca

Има го и в обувни магазини и в домашни потреби. На мен ми върши добра работа.

# 661
За велурените ботуши ползвам един спрей за набук и велур и съм доволна.

Бързо казвай кой е спрея  Party
Точно цитирания по-горе на Казабланка. Но аз имам и черен и кафяв.

# 662
          За велур съм ползвала лак за коса /преди сто години/ Grinning    Първо почиствам обувките леко с мека четка, за да махна полепналия прахоляк. Ако има нужда - забърсвам с влажна кърпа. Лака се нанася на сухи обувки и след като изсъхне се разчетква отново с четката.

# 663
Как се маха мухъл от силикон? Става въпрос за мивката в банята. Силиконът е между мивката и плочките на стената. Пробвах с белина-никакъв резултат.
Предварително се извинявам,ако въпросът е коментиран. Не следя темата редовно.

# 664
  • Sofia
махаш силикона и подменяш с друг....не става по друг начин,пробвала съм

# 665
махаш силикона и подменяш с друг....не става по друг начин,пробвала съм

Благодаря. Все се надявах,че са измислили нещо химическите заводи! Thinking

# 666
  • София
Мухълът пропива в силикона. Дори и унищожиш спорите с белина или с нещо друго, оцветеното няма как да го махнеш от там, освен с сподмяна на силикона.

# 667
  • Варна
Момичета надраскан с химикал стол от еко кожа с какво мога да го изчистя?

И аз се присъединявам към този въпрос. С какво мога да изчистя изкуствена кожа от химикал. Имам течен прах само в къщи /видях, че сте препоръчали прах/. Очаквам и други съвети.

И второ с какво мога да изпера кръв от дреха - пробвах със спот и още един препарат, обаче си стоят  newsm78

# 668
  • София
Скрит текст:

И аз се присъединявам към този въпрос. С какво мога да изчистя изкуствена кожа от химикал. Имам течен прах само в къщи /видях, че сте препоръчали прах/. Очаквам и други съвети.

И второ с какво мога да изпера кръв от дреха - пробвах със спот и още един препарат, обаче си стоят  newsm78
пробвай с това

# 669
Този химикал не се ли маха от кожата с 1. мокра кърпичка 2.тоалетно мляко 3. мицеларна вода 4. препарат за съдове

# 670
кислородна вода

# 671
За мастило и химикалка съм купувала препарат от Практикер или Бриколаж, но беше отдавна.

# 672
Скрит текст:

пробвай с това

С посочения препарат и с търкане моите излязоха, а упорито си стояха и след Вениш. Имам чувството, че се бяха запечатали.

# 673
  • Варна
Благодаря, ще го потърся препарата.
А относно химикала пробвах с мокра кърпичка и чист спирт, не помогнаха, ще опитам и с другите предложени от вас.  Hug Hug Hug

# 674
  • София
Благодаря, ще го потърся препарата.
А относно химикала пробвах с мокра кърпичка и чист спирт, не помогнаха, ще опитам и с другите предложени от вас.  Hug Hug Hug
В ДМ го има. /може и на друго място да го има също не знам/

Общи условия

Активация на акаунт