Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Содата няма ли да увреди уплътнението по някакъв начин? Аз също го свалям след всяка употреба, но въпреки това мирише силно и вмирисва всичко, което готвя в тенджерата. Ще опитам със содата, благодаря.

# 541
Момичета, как да почистя текстилен стол за пред компютър, на който долната част (на която се сяда) не се демонтира. Ако насапунисам с нещо ще попие, направо се чудя какво да правя. Котката повърна отгоре Laughing

# 542
Момичета, как да почистя текстилен стол за пред компютър, на който долната част (на която се сяда) не се демонтира. Ако насапунисам с нещо ще попие, направо се чудя какво да правя. Котката повърна отгоре Laughing

Гледах един Medix за текстил розовичък, пробвай с него и после с мокра кърпа

# 543
  • София
с медикса за текстил търкаш със него и мокра кърпа, после попиваш възможно най-добре със суха лърпа и оставяш да изсъхне. На работа ни перат столовете редовно по този начин.  bouquet

# 544
Бих го изпрала много хубаво в банята, все ще изсъхне за 3-4 дена. Проникналото повърнато, ако не го отстраниш ще мирише лошо, дори текстила да е изчистен.

# 545
Има спрейове за дамаска / и за кола/ - които не попиват много. Купувала съм от Лидъл.

# 546
Моля, ви кажете ми как да премахна по без вреден начин мъхул от стена, по точно зад гардероба. Апартамента е след основен ремонт и сменена дограма.

# 547
С какво покритие е стената обаче ?

# 548
  • София
Моля, ви кажете ми как да премахна по без вреден начин мъхул от стена, по точно зад гардероба. Апартамента е след основен ремонт и сменена дограма.
Със Savo.

# 549
Не знам как се казва боята, но пада при мокрене. А съм с малко дете и Савото не е вариант. За това питах за нещо безвредно за дишане.

# 550
В този форум, но май беше в темата за мухъла, прочетох за мазане с  кашичка приготвена от сода бикарбонат и вода.
Аз лично не съм пробвала. Засега нямам такъв проблем.

# 551
Попаднах на този интересен блог, има и рецепти за натурални домашни почистващи препарати със сода, оцет и прочие http://www.cleanmama.net/2013/08/cleaning-with-natural-cleaners- … e-printables.html

# 552
  • Вече на село
Момичета, налага ми се да прибера един гардероб в помещение с малко съмнителна влажност, отгоре на това вътре ще наредя дрехи, на които държа. Чудя се какво мога да сложа вътре в гардероба, което да ми гарантира запазването на дрехите. Помагайте, милички  baby_neutral

# 553
Момичета, налага ми се да прибера един гардероб в помещение с малко съмнителна влажност, отгоре на това вътре ще наредя дрехи, на които държа. Чудя се какво мога да сложа вътре в гардероба, което да ми гарантира запазването на дрехите. Помагайте, милички  baby_neutral
Единствения начин е да наредиш всички дрехи във вакуумни чували, които да затвориш много хубаво. За жалост няма спасение от влагата и мухала.

# 554
И вътре в чувалите пакетчета със силиконов гел бих добавила аз.

Общи условия

Активация на акаунт