Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 389
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Moмичета, помагайте, не успявам да открия къде бяха описани начини за премахване на петна от дезодорант под мишниците на дрехите.  Hug

# 556
Кажете как да премахна мазни пръски от стена боядисана с латекс? Пръсна олио от едни яйца на очи, боядисахме отгоре, но пак избиха ...

# 557
Кажете как да премахна мазни пръски от стена боядисана с латекс? Пръсна олио от едни яйца на очи, боядисахме отгоре, но пак избиха ...

Ако латексът позволява, амонячен разтвор. Обезмаслява и тъй като е летлив, не оставя следа.

Но ако латексът е цветен, а и след като има слой върху пръските, не знам доколко е приложимо.

Иначе аз редовно поизмивам стени така.

# 558
  • Вече на село
jenimon, faiona, благодаря ви Simple Smile Ще си потърся силиконов гел, за всеки случай.

# 559
  • Варна
Moмичета, помагайте, не успявам да открия къде бяха описани начини за премахване на петна от дезодорант под мишниците на дрехите.  Hug

Препарат за баня върху петното и в пералнята,аз така ги лекувам. От тук го научих и действа безотказно.

# 560
Какъв препарат за баня точно ?

# 561
  • Варна
В тази тема някой писа, че "Тест" гел(зеления в кутийка) помага за петна. С него обилно намазвам и разтърквам, колкото да се разпредели добре по плата и мятам в пералнята. След като изсъхнат, по черните дрехи понякога стои белезникава следа, която след разтъркване (все едно переш на ръка) пада. Преди ползвах скъп препарат за премахване на следите, откакто съм взела теста, не се е налагало да прибягвам до скъпия.

# 562
Mного ви благодаря, дами, ще пробвам и  двете  Hug

Една моя хитринка - преди боядисване на косата обилно намазвам челото, ушите и врата със зехтин или олио. Попива много по-бавно от крем за лице или друг лосион и предпазва от изцапване.

# 563
  • Sofia
Mного ви благодаря, дами, ще пробвам и  двете  Hug

Една моя хитринка - преди боядисване на косата обилно намазвам челото, ушите и врата със зехтин или олио. Попива много по-бавно от крем за лице или друг лосион и предпазва от изцапване.

това и аз съм си го мислила,че ще помогне,но не съм го прилагала до сега...следващия път задължително ще се намажа Peace

# 564
Нашият майстор казва, че ако пръсне мазнина върху латекса, само нова шпакловка го оправяло  Tired

# 565
  • Sofia
аз съм махала мазни пръски от латексова стена с Меглио или друг обезмаслител

# 566
  • На брега на реката
Има една хитринка. Разбиваш 1 жълтък с няколко капки вода и нанасяш с четка на стената, като изсъхне, повтаряш процедурата и след напълно изсъхване, боядисваш. Изпитано е.

# 567
  • Sofia
намокрят се в вода и се поръсва обилно със сода,търка се,оставя се да престои около час и се пере на ръка или в пералня

# 568
намокрят се в вода и се поръсва обилно със сода,търка се,оставя се да престои около час и се пере на ръка или в пералня
Това и аз бих го пробвала, но с препарата за баня не смея  Peace

# 569
  • Пловдив
Момичета,като съм прала на детето якето не съм извадила от джоба лукчета...сега около джоба е по-тъмно петно,леко синкаво,на червеното яке.С какво да го третирам или да пусна пак да изпера Thinking

Общи условия

Активация на акаунт