Хитринки за всякакъв случай-тема 12

• 118 368
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • На брега на реката
Ама тя самата дограма е грапава и затова трудно се почиства.

# 586
Има ли възможност да се премахнат петна от горещо върху дърво? Забелязах, че на скрина в спалнята има петна от гореща чаша Sad

# 587
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай да намажеш с олио, ако е побеляло местото.

# 588
Натъркай мястото с орехова ядка.Мазнината от попива в дървото и не личи.

# 589
Не е побеляло, но си личат кръгчетата. Ще пробвам и двете хитринки Peace

# 590
Не е побеляло, но си личат кръгчетата. Ще пробвам и двете хитринки Peace
На Практикер продават едни маркери, но те по-скоро запълват драскотини, ако има.

# 591
Честита нова година Simple Smile! Много здраве и успехи.
Искам да ви попитам знаете ли някакви тънкости относно обезкосмяването. Как може в домашни условия да задържим ефекта максимално дълго

Не знам тънкости, но след близо десет години ползване на епилатор в домашни условия се отървах от около 80% от космите по краката. За мен това е най-добрият метод, макар да има и неудобства като подкожно растящи косми и т.н.

# 592
Честита нова година Simple Smile! Много здраве и успехи.
Искам да ви попитам знаете ли някакви тънкости относно обезкосмяването. Как може в домашни условия да задържим ефекта максимално дълго

Не знам тънкости, но след близо десет години ползване на епилатор в домашни условия се отървах от около 80% от космите по краката. За мен това е най-добрият метод, макар да има и неудобства като подкожно растящи косми и т.н.
+1 Peace

# 593
  • Пловдив
Благодаря момичета  bouquet, аз също ползвам епилатор, но доста подкожни косъмчета се получават, затова ви се искаше нещо, ако може завинаги (то сигурно на всички ни се иска Simple Smile ).
А за подкожните косъмчета какво правите?

# 594
Моите вече са много малко - по 3-4 подкожни косъма на крак. Чопля ги преди епилация или не ги пипам и те не ми създават проблеми. Не се и виждат, защото са много тънки.В една друга тема четох за търкане на прасците с пемза за пети - това помагало срещу подкожни косми. Не съм пробвала, не мога да коментирам.

# 595
За подкожните - редовно ексфолиране, по няколко пъти седмично, и мазане с лосиони, за да е мека кожата. При мен носенето на клинове и чорапогащници много влошава нещата с подкожните.

# 596
Помага също така и ако от време на време краката се минават със самобръсначка. После пак си ползвате епилатора.

# 597
Аз си взех фотоепилатор миналата година и има доста добър ефект поне на краката де, намаля храсталака значително.  Laughing

# 598
  • София
Здравейте ,предполагам , че въпросът ми е коментиран ,но нямам възможност да чета темата ,а с търсачката нещо не ми се получава.Извинявам се ,ако е дублиран !
Оцветих една рокля на детето .Роклята беше бяла на черни котета и сега бялото розовее много гадно ( поне да беше равномерно  Mr. Green ) .Мога ли да поправя щетите ?

Благодаря  Hug !

# 599
Ако котетата позволяват, изпери роклята с обезцветяващо прахче. Аз предпочитам тези на хайтман, има ги на много места. Има вариант за ниски температури, има и за устойчиви материи и бяло ( около 60 градуса)

http://shop24.bg/belina/5599-preparat-heitmann-obeztsv250g-na-bo … 052400031050.html

Общи условия

Активация на акаунт