На море в Гърция 2015 - VI

• 73 228
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мишелин, злато си ! 💐 Ние имаме 2ма с гръцки.

# 316
Силно се надавам да ви хареса. Звъннете да се уговорите, защото не всеки ден могат да се съберат групи. Иначе капитанът е малко вкиснат в началото, но после му се оправя настроението  Laughing

# 317
  • София
То ние сме си група - 3 семейства на едно място, още 4 в Псароянис, и 3 при Кокинос- Йоанис и 2 в Платамонас... абе лудница. Simple Smile

# 318
  • София
Току-що сложих дребната да спи, потъна като камъче  Simple Smile
Днес изкарахме приказен ден на Телендос - малък остров срещу Калимнос. Сутринта хванахме корабчето и после се размазахме от плаж, разходки и хапване. Телендос е идилично красив и спокоен, с фантастична кухня. Прибрахме се чак в девет и нещо, каталясали, но много доволни. Утре мисля да разгледаме Потия, че я видяхме твърде набързо при пристигането ни.

# 319
  • София
Леле Таис, май вече на всички ни текат лигите за снимки . Simple Smile

# 320
  • София
Като се приберем, започвам да качвам  Simple Smile
Обаче първо от Парос - истината е, че последните осем дни ми се натрупаха три острова и толкова емоции и весели моменти с Ема, че имам странното чувство, че на Парос и Андипарос сме били преди много, много време..а всъщност бяхме там юли, само преди месец  Crazy

# 321
Днес точно 2часа и 15 минути ни отне минаването през Маказа. Беше ужасно.

# 322
  • София
Бррр. Защо толкова дълго, твърде много хора ли е имало? Ние на отиване към Кавала минахме през Гоце Делчев, за наша изненада имаше опашка, та почакахме.

# 323
# 324
  • Бургас
Юли и август събота и неделя е така. Миналата година Петър ни предупреди, но резервацията беше от събота и нямаше как.
Спасение са работните дни и през нощта.

# 325
  • София
Тази година за първи път пътувахме в събота,предишните беше през седмицата. Зарекохме се ,че това повече няма да го правим. Задръстване на Кулата,на околовръстното при Солун беше кошмар,отне ни сигурно около час и половина само там,едвам пъплехме. Първо решихме,че е светофар,който не помним,после ,че има катастрофа,но нищо такова не видяхме. В един момент се отприщи. На връщане при Солун нямахме проблем,аз специално се оглеждах ще има ли пак задръстване в другата посока-имаше си. На Кулата почакахме,но минахме по-бързо от влизане в Гърция.

# 326
  • Варна
ТОЧНО
Лятото цяла южна България ходи на плаж събота и неделя в Гърция - морето им е на 100-200км. и най им е удобен Маказа , а също и на румънците.

# 327
  • София
Благодаря за статията, Параход. Ужасно досадно е висненето по граници Tired

# 328
  • Luxemburg
Споделете как се пътува най бързо и комфортно от Халкидики до Търново? Колко време трае?

# 329
  • Стара Загора
Това с Маказа е доста страшно, според вас сутрин в колко трябва да минем - 3-4 сутринта?

Общи условия

Активация на акаунт