На море в Гърция 2015 - VI

• 73 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Весрус,
столче се ползва до 140 см и/или 36 кг на детето, не до определена възраст.

Параход, извинявай, само да попитам това извадка от гръцкия закон ли е?

# 601
Не, от българския, който мисля съвпада с общоевропейския стандарт.

И по принцип това е стандартът за производство на столчета в световен мащаб - група над 36 кг не съществува.

# 602

Весрус,
столче се ползва до 140 см и/или 36 кг на детето, не до определена възраст.

Параход, извинявай, само да попитам това извадка от гръцкия закон ли е?

И за Гърция важи същото. Само малко ме съмнява дали не беше 135 см. и 35 кг.

Ето го нашия закон http://britax-roemer.bg/%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0% … %B0-%D0%B4%D0%B5/
А мисля той е синхронизиран с европейското законодателство.

Оказва се, че и деца до 150 см. трябва да използват седалка. И няма ограничение за килограми.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 12:30 от Анонимен

# 603
Здравейте,

ние сме се насочили към Сарти, Ситоня - нямаме запазена квартира, на място ще търсим. Мислите ли, че е реалистично за около 25-30 евро да си намерим нормална квартира в близост до морето?

# 604
  • София
Ако сега ще ходите...определено е НЕреалистично. Mr. Green

# 605
Здравейте. Дали ще се намери някоя добра душица да ми каже заплащат ли се чадърите и шезлонгите в Калитея и по колко на чадър и шезлонг? И не можах да разбера точно колко плажа има в Калитея? Благодаря ви много.

# 606
Параход е права, че гърците са малко джаста праста по отношение на столчета за кола, но ако те спрат има глоба. Мой познат грък отнесе 150 евро за без колан и 7- годишно дете без седалка. Аз не рискувам.

И ние мислихме този уикенд към Перамос или Ираклица да ходим, но първо времето ме притеснява, че се разваля, второ мислих, че ще е по-свободно след 15-ти, но се оказва, че не е. Гледах няколко места, все заети или много скъпи, някой да препоръча нещо?

# 607
Всеки бийч-бар или хотел си стопанисва участъка от плажа отделно, а на ивицата в и около Калитея има много, т.е. не може да се каже една цена.

Chancy,
след 10 септември и на по-задно място - може. На Сикия също.

# 608
Ако сега ще ходите...определено е НЕреалистично. Mr. Green

защо? какви са цените?

# 609
50+ евро (до 80) плюс минимална вероятност да намерите нещо свободно преди края на август.
Ниски цени има в ниския сезон, при много свободни места, и то пак не навсякъде.

# 610
  • София
Вижте линковете на първа страница. Според мен за 25Е близо до плажа в Сарти, края на август ще е много трудно да намерите, но все пак е най-добре лично вие да направите проучване и да пишете, за да намерите най-добрата оферта за вас.

# 611
хм.. възможно е, ще разберем съвсем скоро Simple Smile наши приятели са в района в момента и казват, че имало много свободни квартири, но не искам да ги ангажирам да питат за цени и т.н., така че ние ще проверим на място.

Благодаря Peace

и всъщност още един въпрос: трябва ли ми зелена карта и голям талон? (мин година имаше малко паника за големия талон)..

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 13:41 от Chancy

# 612
Отговорите на тези въпроси ги има на 1-ва страница.
Ако приятелите ви са там и има много свободни места, защо просто не ви ангажират нещо на място, преди да пристигнете?

# 613
Отговорите на тези въпроси ги има на 1-ва страница.
Ако приятелите ви са там и има много свободни места, защо просто не ви ангажират нещо на място, преди да пристигнете?

защото не бих искала да ги ангажирам..

# 614
И реши, че е по-добре да ангажираш непознати хора във форума? Странна логика.
ОК де, ще видиш на място, дано успеете да си намерите, но за тази сума съм силно скептична.

Общи условия

Активация на акаунт