На море в Гърция 2015 - VI

• 73 138
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Мерси Параход,
То всъщност това е проблема, че не може всичко да видим а искаме с 1 куршум 5 заека...
Гитио ми се струва най-стратегическо, макар че  с плажуването незнам как ще е там, Ступа като местоположение също е добре, но малко самото село ми изглежда по-тъпо. Пилос ми харесва, но е далече от Мани.... Ще се ходи и втори път то се е видяло

# 586
  • София (Възраждане)
Защо не разделите престоя между две места?

# 587
ами времето е кът... и един мрънкав тийнейджър с претенции...

# 588
Наистина да ги разделите на две ще е по-добре. По-хубавите плажове са около Ступа и Пилос. Около Гитио не че няма, ма... не са така.
Иначе за вътрешно Мани е все тая дали Гитио или Ступа, еднакви са разстоянията. Монемвасия на изток или Пилос на запад обаче са далечко, ако карате с един стоп.

На тийнейджъра не знам какви са му интересите, но ако си пада по кули и битки, смятам, че ще остане доволен Simple Smile

# 589
  • София
Дами, да знаете актуална цена на дизела в северна Гърция ? Май в монетна е хем по -евтин, хем по - читав от нашия.

# 590
  • София
Влизам да се похваля, че имаме билети за 22-ри за Кавала! Вчера вечерта мистериозно се появиха свободни места на сайта на Хеленик и успях да запазя две. На 23-ти ще сме у дома, за всеобща радост на мъжа ми и родата  Simple Smile

А сега отиваме на плаж  Sunglasses

# 591
В неделя видях дизел 1.09 е в Серес и се зачудих, че много евтин ми се видя. Днес не знам, обаче.

# 592
  • с/у ОколоМръсТното
Не видях наскоро дали е пусанто инфорамтивно, че са приели в Гърция нови, много високи глоби за неправилено движение. всички са по няколкостотин евро и отнемане на номера за доста дни и какво ли още не. Да внимаваме Simple Smile

Ние ще пътуваме към Никити, досега не сме ходили, един коелга сега ме наплаши колко било объркано по околовръстното на Солун и добре, че крала след друг колега като ходил...леко се притесних, защото имам малко съмнение в картите на телефона ми, уж това е перфектен gps конкретно за тази система, но като не съм го ползвала интензивно. Може ли да ми кажете от Солун каква табела се гони за към Никити?

няма нищо подобно за околовръстното на солун
ако не се лъжа трябва да излезеш от изход 12   и да държиш  110-130км
карат като откачени

На 5ти изход влизаш в Околовръстното на Солун, на 13ти излизаш за Халкидики. Елементарно е. Няма нищо объркващо...

# 593
Дизела определено е на по-ниска цена 1.08-1.24 EUR/L. На различните бензиностанции цената варира.
Ние сипахме Авио Дизел на Еко за 2,35лв/л, тук е над 2,50лв/л.
Околовръстното на Солун е много добре организирано, следете си табелите.

# 594
Здравейте,
Знам, че ще задам един доста банален въпрос, за което моля да ме извините, но съм пред голяма чуденка.
По принцип почиваме в Аспровалта при една роднина, но тази година няма да можем да отидем отново там, та въпроса ми е може ли някой да ми даде номер на някоя квартира в околността, която да е по евтина. Ние сме четирима възрастни и две деца и търсим апартамент до 30 Евро за началото на септември. Знам, че искам много, но нямаме големи възможности и трябва да се ограничим до тази сума. От тук разбрах, че на място има много места за нощувка, които няма Интернет страници и са по- евтини, затова питам ако случайно някой е отсядал и има номер. Може и нещо около Кавала не е задължително да е до Аспровалта.
Много ще съм благодарна ако ми помогнете!

# 595
 Здравейте,тьрся студио на Родос за една или две нощувки.Някой,ако е бил скоро да сподели впечетления.Какво да гледаме,таверни...
Благодаря Ви.

# 596
Момичета кое от двете студиа бихте избрали ако сте с две малки деца на по 3 годинки:
http://www.halkidiki.com/latoura-studios/
http://www.vrahos-house.gr/

# 597
  • Русе
Някой знае ли има ли глоба в Гърция, ако детето не е в столче в колата? Дъщеря ми е на 8 години и напоследък не мога да я накарам да стои в столчето, не й било удобно, все се измъква. Уж вече е голяма и разбира, но въпреки това стане ли въпрос за столчето се бунтува истински.

# 598
  • София...........
Някой знае ли има ли глоба в Гърция, ако детето не е в столче в колата? Дъщеря ми е на 8 години и напоследък не мога да я накарам да стои в столчето, не й било удобно, все се измъква. Уж вече е голяма и разбира, но въпреки това стане ли въпрос за столчето се бунтува истински.

Има, но не знам колко. На тази възраст може да не е в столче, а само на детска седалка с колана на автомобила.
Нещата не стоят само до това дали има глоба или не , а и до безопасността.

# 599
Диляна.Сл, това - http://www.katerina2.com/
Апартаментите са големи, с 5 легла в две стаи и смятам, че ще се съберете. Твоята близка да отиде на място да се пазари с Катерина обаче, защото цените бяха 30-35 евро за апартамента преди 7-8 години, а оттогава много неща са се променили.

Весрус,
столче се ползва до 140 см и/или 36 кг на детето, не до определена възраст. А ако е по-дребничко, за вашето наистина стандартът е т.нар. буустър сийт - повдигаща седалка, за да не идва коланът на вратлето, а не стол. Гърците тотално не съблюдават закона за деца в столчета (возят ги без, включително на предната седалка, в скута си за мотор и т.н.), от гледна точка на безопасност обаче не те съветвам да следващ техния пример.

Дивна, направихте ли резервация?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт