На море в Гърция 2015 - VI

• 73 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • В Космоса
Благодаря за отговорите!

Какво му е на плажа в Аспровалта?

# 661
  • София
Параход, какво се разбира под "Скала Сикия"? - някой точно определен плаж, местност, пристанище или друго.

Май ще те пращаме на поправителен  Laughing

Скала Сикия е местност на юг от Сикия, от Линараки до Криарици.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 23:22 от Moharet

# 662
  • Sofia
За района на Аспровалта, Неа Врасна и Ставрос - мога да препоръчам Мария Лукс в Ставрос. Малко е отдалечено от центъра, но е близо до плажа, и за сметка на това плажа срещу него е разкошен за млаки деца. http://www.booking.com/hotel/gr/maria-lux.bg.html?aid=318615;lab … 1;highlight_room=
На нас лично този район не ни допадна, но към хотела и плажа нямам забележки.
Имат и страница във ФБ, може да имишеш и там. Ние миналата година бяхме там встудио за 35 Евро в началото на Август.

# 663
  • софия
Препоръчвам на всички, които отиват някъде за първи път и не им се чете темата или други материали из нета, разглеждайте снимки. В Гугъл мапс и Панорамио е пълно. А и всеки има различни предпочитания за хубави плажове.
Въпреки че е плаж и се променя често положението, за мен това е най-достоверният източник.

# 664
  • В Космоса
О, ние сега активно проучваме. Сайтове, Гугъл стрийт вю, всичко. Но никога не е излишно и някое мнение от бг мамма, пък. Grinning

Monadirs, благодаря!

# 665
  • София
Шътче, всеки има глава на раменете си, ама на малко хора им стиска да отидат на непознато място. По-добре някой непознат във форума да си каже мнението, че да се чувстват спокойни, а и да им дойде наготово. Надявам се никой да не се почувства обиден, не визирам никой, а споделям впечатление.

# 666
  • софия
Акаша, не съм била от три години, но плажът там си е кофти. Дълъг е много, км, но е чакълест.
Едната година по-се ядваше, на следващата много остри и гадни камънаци.
В съседното Неа Врасна бивал, така са писали тук и в темата за района.

# 667
Скрит текст:
Параход, какво се разбира под "Скала Сикия"? - някой точно определен плаж, местност, пристанище или друго.
Moharet, Скала ХХХ се казва пристанището на село ХХХ. В района на Сикия, единственото място с кей е плажа Пигадики.
Ако се вярва на Гугъл, плажа Пигадики е митичната Скала Сикия - гугъл карта

# 668
  • В Космоса
Аз знам, че по-скоро ще се разочаровам ако питам в бг мамма, ама мъжът ми питай, питай. Няколко пъти ме е карал да питам за разни работи, дето можем и сами да си ги проучим и аз винаги с неохота го правя, щшот знам какво ще последва. Това, че някой пита не означава, че взима всичко за чиста монета. Да, всеки си има глава на раменете и предполагам всеки умее да отсява информацията, която получава, независимо от познати или непознати. А колкото повече инфо, толкоз по-добре.
Винаги ли е толкова неприятно в тази тема, гледам, че е доста посещавана, или просто улучих кофти момент?

shhhh..., благодаря!

# 669
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Moharet, Скала ХХХ се казва пристанището на село ХХХ. В района на Сикия, единственото място с кей е плажа Пигадики.
Ако се вярва на Гугъл, плажа Пигадики е митичната Скала Сикия - гугъл карта

Вече знаем, че си капацитет  newsm20

Акаша, моля те, не се чувствай засегната, аз не съм визирала точно теб. Няма нищо лошо човек да попита за място, на което не е бил, ама се появяват много хора, които питат без да си направят труда да прочетат нищо преди това и после се сърдят, че някой от форума не им е организирал мечтаната почивка, защото те са почувствали мястото по друг начин. 

# 670
  • В Космоса
Няма проблем, Moharet! Хахах, трудно ми е да повярвам, че някой ще се сърди заради нечия препоръка. Laughing То няма нещо, за което да няма противоречиви мнения.

# 671
Акаша, бяхме преди две седмици, писах тук. Мътно, мръсно, по-зле от нашето море ми се видя, най-лошият плаж, на който съм била в Гърция. Ако сте решили там поне ходете на плаж в Ставрос или Олимпиада.
 Въпреки голямото ми желание поради други фактори все се разминаваме с някоя по-южна дестинация и обикаляме северните. Най-доброто за мен е Амолофи и изобщо района около Ираклица и Перамос. Всеки е с различни претенции, но поне морето е чисто, това със сигурност всеки го търси. Исках този уикенд пак, но времето ще е променливо, а и още е навалица.
 След толкова провалени планове се стрелнах на високо- Крит Heart Eyes Ако успеем септември, ще ви черпя Grinning
 Ципрас, обаче ми го играе контра с неговите референдуми и избори, ще има на 20.09.

# 672
  • В Космоса
Zoι, благодаря!

Хубаво ще е да поразгледам темата по-подробно, но не знам дали ще имам време.

# 673
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet
Около средата на септември ще имаме още 3-4 свободни дни за бърза почивка в Гърция  Laughing.
Ще сме с малкия ( на 2 годинки) и за това ММ, иска да ни е близо .От Стара Загора сме , което ще рече около Ксанти или Александруполис, тъй като не ни е основната почивка , бюджета не е висок .
Миналата година почивахме в Керамоти, за това ми се иска сега да сменим мястото.
Ако може да ме ориентирате къде има хубави плажове , също ако се сещате за изгодни студиа  Flutter

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 00:35 от niditop3

# 674
Миродато. Фанари.
След 6-10 септември, ако отидете в делник, почти всичко ще е свободно. Сравнително малка част от настаняването е представено в интернет. Пускали сме и обсъждали назад в темата някои места.

Общи условия

Активация на акаунт